Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
evet fabrika ayarlarıyla kullanıyorum hiç bir şeyi değiştirmedim kablosuzda ipad ve iphone bağlı sadece ikisindede aynı hızı alabiliyorum sorunsuz bi şekilde en uzak odada ise hız 300 lere düşüyor -
çok iyi sonuç. ben 700 lerde kalıyorum genelde
-
bu modemde kablolu girişlere verdiği sınır 100 mbit bende. nasıl değiştiririz acaba bunu?
-
Bu cihazda öyle bir sınır olduğunu ne gördüm ne de duydum. Sorun modem yerine kullandığınız kabloda olması ihtimali daha yüksek. Bence kablonuzu kontrol edin hocam
-
bende şöyle bi durum var.
gerçekten dekablolu 100 mbps'den fazla vermiyor. kablosuz bağlanıyorum en fazla 250. tarife 1000 mbps nasıl iş anlamadım. kabloyu değiştirdim yine aynı. bütün LAN girişlerinde böyle gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 6 Eylül 2022; 16:54:54 > -
Başka cihazlarda kablolu durum nedir?
Kablodam değil diyorsunuz acaba bilgisayarınız ayarlarıyla alakalı olabilir mi? Ethernet driver ayarınlarında elle 1000 Mbps full duplex seçmeyi deneyebilirsiniz.
-
aynı hocam tv'de de mesela. zaten diğer LAN ayarlarında da 100 mbps gösteriyor aynı yani. bakabilecek olan var mıdır sizin modemlerde nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 6 Eylül 2022; 18:50:15 > -
Superonline ın piyasadaki tüm modelleri gigabit destekli. HG253 gibi yıllar önceki modellerin bile portları 1 gigabit di. Sağlam bir cat-6 kablo deneyin ve bağladığınız cihazın portunun gigabit hızında çalıştığından emin olun. Kullandığınız diğer cihazları, kabloyu vs yazarsanız sorun daha net anlaşılabilir.
-
Arkadaşlar, şifremi öğrendim, fiyat performans uygun fiyatlı bir Wi-Fi 6 modem tavsiyesi istiyorum.
Birde tv+ da kullanıyorum yeni modemi nasıl bağlıycam, mac klon falan deniyor bunu nasıl yapıcam neredeki mac i nereye nasıl kopyalayacağım.
Aldığım şifreyi nereye gireceğim, başka bir ayar yapmam gerecek mi?
-
Huawei OptiXstar HG8245X6-10 GPON Terminal ve 1000 mpbs hız paket aldım superonline ama testlerde
Kaplosuzda 20/60 mpbs arası
Kabloluda 350/550 mpbs arası çıkıyor 2 kere geldiler sonuş gene aynı buna benzer dorun yaşayan varmı -
Arkadaşlar,
Cat8 kablo ile HG8245X6 modemin LAN portundan Asus DSL-AX82U modemin WAN portuna aktarma yapıp Huawei modemin Wifi 2.4ghz ve 5ghz yayınlarını kapattım çalışıyor şuan fakat uygulamarın response time ları çok yüksek.
Acaba doğrudan gpon mu alsam nede olsa şifreyi öğrendim. Bu huawei modem çok berbat
-
Huawei HG8245X6 Wifi 6 bu modemin dns ayarını nasıl değiştirebiliriz ?
ip tv engeli var sanırım 100 mbps de yayın donuyor.
-
Aynı modem aynı hız aynı sorun bende de var, nasıl çözeceğiz bu işi?
Dns mi değişecek? Ayar mı yapılacak? Port mu açılacak? Ne yapılacaksa illaki bir bilen vardır?
Sorun tam olarak bu!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JapanPerkins -- 16 Eylül 2022; 23:3:24 > -
Bağlantı problemi olduğunda, modem arıza yaptığında reset sonrası isim yenilemeye üşenmiştir. Ya da arızayı bundan dolayı diye atarak tahmin etmiştir.
-
Dostlar selamlar. lg8245x6 model routera sahibim ve cihaz V5R021C00S050 sürümüne sahip, oldukça eski sanırsam. Müşteri hizmetlerinden güncelleme dilendim (5-6 kez aramışımdır herhalde) fakat güncelleme almıyor cihaz. Var mıdır bi çözüm yolu?
-
Dostlar bende netspeed vdsl den bıkınca geçtim değerlerim bu yalnız netspeed de speedtest 17 ping gösterirken süper online 20 felan gösteriyor sıkıntı nerede sizce 200 /20 lik paketi aldım konudaki modem verildi yazan son sürüm yüklü hadi ping 1 2 olmasında bari 10 u geçmeseydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 27 Eylül 2022; 19:37:57 >
-
Değerlerde problem yok hocam problem superonline'da. Ping değerine de çok takılmamanızı öneririm. CSGO valorant lol gibi rekabetçi oyunları oynamıyorsanız speedtestte 3-5 çıkmasıyla 20 çıkması arasında hiçbir fark yok internet deneyimi etkilenmiyor.
-
sunucuyu turkcell seçerseniz 4-5 arası görebilirsiniz. (Upload da iyi gelmiş ha)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 27 Eylül 2022; 19:52:21 > -
Arkadaşlar bir sorunum var bu modemle ilgili.
Evdeki Samsung telefonlar dışarı çıkıp eve geldiklerinde otomatik WİFİ'a bağlanmıyor. Iphone'lar sorunsuz bağlanıyor. Sürekli elle aç kapa yapmam gerekiyor. Ağ ayarlarını sıfırladım, ağı unut dedim çözüm olmadı.
TTNET'in VDSL ve oldukça eski modeminde böyle bir sorun yaşamadık. O yüzden telefonlarda sorun yok.
Modemde yapmam gereken bir ayar mı var acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 27 Eylül 2022; 22:10:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X