Nokia g-010g-q, gorunen o ki Antalya'da ya da Alcatel/Nokia altyapı olan diğer illerde ONT + router devam edecek. bilgiler için teşekkürler. |
Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba bugün taahhüt için aradılar bende wifi 6 modem istiyorum o şekilde taahhüt yenilerim dedim tamam dediler şimdi mesaj geldi 1-2 güne kurulum yapılacaktır diye şimdi akıllarda tek soru huawei mi zte mi ? Antalya'da oturuyorum sizce hangisini isteyeyim? tabi ikisi de varsa
-
Antalyada sadece kodu LG ile başlayan kullanılıyor, sistem alcatel/nokia olduğu için.quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionArkadaşlar merhaba bugün taahhüt için aradılar bende wifi 6 modem istiyorum o şekilde taahhüt yenilerim dedim tamam dediler şimdi mesaj geldi 1-2 güne kurulum yapılacaktır diye şimdi akıllarda tek soru huawei mi zte mi ? Antalya'da oturuyorum sizce hangisini isteyeyim? tabi ikisi de varsa
HG serisi Antalyadaki sisteme uygun değilmiş. Huawei sistemleri olan şehirlerde HG serisi kullanılıyormuş.
Banada LG geldi. Yani ONT cihazı ayrı olan modem. 1 aydır kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hatta Kablonet in modeminden sonra evde wifi devrimi oldu diyebilirim. Kablonetin çekmediği yatak odasında full çekiyor artık.
quote:
Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN
Antalyada sadece kodu LG ile başlayan kullanılıyor, sistem alcatel/nokia olduğu için.
HG serisi Antalyadaki sisteme uygun değilmiş. Huawei sistemleri olan şehirlerde HG serisi kullanılıyormuş.
Banada LG geldi. Yani ONT cihazı ayrı olan modem. 1 aydır kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok.
Alıntıları Gösteranladım hocam hg255 den geçeceğim bende birazdan gelecekler hatta değiştirmeye
-
hangi paketi kullanıyorsunuz? Bugün değişime geldiler mi?
-
Bu olayı bilmiyordum. Sisteme entegre edemiyorlar demek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thelordofhangi paketi kullanıyorsunuz? Bugün değişime geldiler mi?
200mbps olan hocam değiştirdiler LG8245X6 modem takıldı ont de nokia ile değiştirildi gelen arkadaş fiberin ucunuda yeniledi hatta şimdilik memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 26 Temmuz 2021; 22:38:22 > -
Önceki ont neydi? Yine aynı marka model mi oldu ont?
Bu arada 200mbps lik paketi sitede ki fiyattan mı verdiler yine?
-
quote:
Orijinalden alıntı: thelordofÖnceki ont neydi? Yine aynı marka model mi oldu ont?
Bu arada 200mbps lik paketi sitede ki fiyattan mı verdiler yine?
hocam önceki 9 senelik ont sararmıştı artık plastiği bu ont ile 200 iyi alıyorsun dedi arkadaş hatta şimdikine göre daha büyüktü şuankini sevdim baya ufacık.Evet sitedeki fiyat
-
Türk Telekom un eski büyük ont lerini görmüştüm de Superonline kini görmedim hiç. İyi bari ufalmış sizde ki ont de.
-
Kullanıcı adı öğreniliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medya kullanırken akış yenilemedi uyarısı alıyorum. Dönüp kalıyor. Hız testi yaptığımda hızı çok iyi.
Bu sorun için tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Internet Sifresini muhtemelen ögrenebiliyorum, bana özelden yazabilirsiniz.
-> https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg8245x6-superonline-kullanici-sifre--150164458
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos2021 -- 22 Eylül 2021; 12:50:45 > -
Bu modemin usb çıkışına oda termostatı cosa’nın usb kablosunu takılı bıraksak sıkıntı yaratır mı ?
Merhaba ont nedir hocam , ve modemden şuanda memnun musunuz görüşleriniz nedir bende tarife uzattım MH deki arkadaş modeminizide wifi 6 ile değiştirelim dedi tamam dedim bende pek anlamam şuanda hg255s şikayetinden sonra takılan Zte modemi kullanıyorum ilk takıldığı gün ara ara kopmalar oldu ama şuanda fena değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana bugün wifi6 modem takıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NikkiDog -- 30 Eylül 2021; 17:26:22 >
Hangi model?
-
Zte hocam
ZTE ZXHN H3600 SUPER WİFİ 6 MODEM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NikkiDog -- 1 Ekim 2021; 12:31:31 >
Bende de o, memnunum şimdilik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X