< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
-
Bu huawei wifi 6 turkcell modemi başka operatörde kullanmamız mümkün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NikkiDog
Zte hocam
ZTE ZXHN H3600 SUPER WİFİ 6 MODEMBu modem için gpon cihaz şart mı bana Huawei taktılar direk ince bir kabloyu modeme girmişler.
-
Ben anlamıyorum hocam normal ethernet kablosu taktı sonra lan3 den TV+ a ben kendim taktım bu cihazda o dediğin yok heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modem hakkında birşey soracaktım. Bilgisayarım bazen 2.4 ghz ağına bağlanıyor ve bluetooth kullanırken ping yapıyor. Modem arayüzünde 2.4 ghz ve 5 ghz şeklinde 2 farklı wifiyi nasıl ayırabilirim?
-
İlk kurulum esnasında ZTE istememe rağmen servis bu modemi getirdi.Wifi çekim gücünde ciddi problem yaşıyorum.100 mbit tarifede modem yan odasında kullanımda 100 kbps ile 10 mbit arası hızlar alıyhorum, modem dibinde 70 mbit yan odada 30-40 mbit maksimum alıyorum.Defalarca görüşmeme rağmen ellerinde ZTE modem olmadığını olsa dahi gpon cihaz ile buraya bağlantı yapamadıklarını söylüyorlar.Wifi çekim gücü konusunda bu modem gerçekten bu kadar kötü mü yoksa benim cihazda mı sorun var sizce.
-
Arkadaşlar 2 haftaya yakın bu modem evimde kurulu, normalde bir sıkıntı yoktu. Son günlerde wi fi hızı ciddi düştü, kontrol ettim 2 mbps geçmiyordu, sonra aradım geldiler aynı ürünle değiştirdiler onda da aynı sıkıntı devam ediyor, kablolu internette sıkıntı yok fakat kablosuzda internet asla 2 mbps geçmiyor.
İlk kurulum zamanı sorunsuz çalıştı fakat 1 gün geçmedi söylediğim problemi yaşıyorum.
Bunun bir çözümü var mı ?
-
Bu modemde dns nasıl değiştiriliyor bilgisi olan var mı? Ayarlardan baktığımda dns seçenekleri soluk gözüküyor ve tıklanmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarmonicaMan -- 16 Ekim 2021; 23:33:32 > -
Bende de aynı şekilde soluk ve tıklanmıyor. Superonline kendisi kilitlemiş olabilir.
-
Bu moodemde port açabilen var mı?
-
6-7 aydır uğraşyorum beceremedim. Modem yeni olduğundan bilen de yok. Bir kaç kez test ettiğimde açılmış göründü sonra tekrar açık olmasına rağmen port kapalı görünüyor.
-
superonline tekniği aradım, onlar da denediler. hatta port açma işleminizi başarıyla gerçekleştirdik bile dediler. benim yaptığım ayarların aynısını yapmışlar admin panelde. fakat port kontrolü yapınca kapalı diyor.
-
Huawei HG8245X6 ile LG8245X6-20 arasında ne fark var bilen var mı,hangisi son versiyon? Bir de 2 telefon sürekli bağlı görünüyor!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 1 Kasım 2021; 22:7:35 > -
Bu modemde 2.4g ile 5g yi nasil ayırabilirim? Ayrı olarak bağlantı oluşturmalarını istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sol menü gelişmiş > WLAN > 5G Temel Ağ Ayarlarına gel
WLAN'ı etkinleştir deyim SSID adını 2.4G'den farklı bir isim yap. Şifreyi belirle, uygula de, işlem tamam.
-
Biri ont biri ont degil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bugun 100 mb baglattım. Bu modemi bagladılar fakat ont olmadıgı için sigorta kutusunun içinde kaldı wifi odalar da 30-35 arası veriyor. Benım için bir anlamı kalmadı. Türk telekom dayken ont sigorta kutusundaydı router odanın içindeydi tam hız alıyordum. Ne yapabilirim. Fikri olan var mı? Ellerinde ont li cihaz varmıdır. Yoksa gidip router alıp ben mi odaya koyayım. Duvarlarda lan kabloları çekilmiş hazır da sistem var.
-
Arkadaşlar banada bu modemden takıldı yaklaşık 2 ay önce tarife değişikliyle beraber ama hiçbir sıkıntısını görmedim.
İlk işim 5 Ghz'deki kanal genişliğini modem ayarlarından 160 Mhz yaptım.
Ethernet Kartı (Killer AX-1650x Driver intelin yayınladığı Son versiyon)
modemle aramda 5-6 mt mesafe ve 2 duvar var ama buna rağmen çekim kalitesinde 1,2 Gbps - 1,7 Gbps alıyorum. Hız testlerinde ise tam 100 mbiti görüyor zaten , pinglerde çok iyi.
Bu birazda ethernet kartınız ile ayarlarınızdan kaynaklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 7 Kasım 2021; 13:9:34 > -
Modeme entegre olan daha iyi oluyor sanırım,
--
Wifi6 modem olarak Süperonlinede 3 modem varmış, en iyi hangisi bilen var mı? Birini gördüm biraz daha büyük ont entegre, L3 felan dediklerini duydum. Bunlardan da iyi olan modem varmış teknik ekibin elinde olmadığı için modelini bilmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X