Şimdi Ara

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
39
Favori
106.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    V3 kuruluydu guncelleme istedim V5 sürüme geçirmişler dualband artık kapatılıyor vs ve performans baya arttı bende.
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam arayayim bende deneyeyim.
  • Arkadaşlar, sözleşme haftaya doluyor, fiber 100 tarifemden genel olarak memnunum. Fakat mevcuttaki modem HG253s. Bu konu başlığı görünce , sormak istedim modem değişimi istemek iyi olur ? Yıl içinde bu modemle ilgili teknik elemanla görüşmüştüm, modem eski değişim isteyin dedi ama yine de tereddüt ettim. Evde laptop ve iphoneler wifi6 desteklemiyor haliyle.. Bir anlamı olur mu yine de wifi6 modemi taktırmak? Deneyimleyen var mı ?

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

Merhaba, hangi versiyonun yüklü olup olmadığı nerede yazıyor ve güncelleme için müşteri hizmetlerini mi aramak gerekli? Ayrıca nperf gibi sitelerde çok dalgalı şekilde geliyor bağlantı hızı sizde durum nasıl buna bir etkisi var mı yeni V5 versiyonun?

• Arkadaşlar bu modemin root şifresini öğrenmenin bir yolu var mı ?
  • Mesajım bulunsun.

• V5R021C00S050 son sürüm bu galiba

• weritaserumok kullanıcısına yanıt

Benim 2 gün önce güncellendi fakat V5R020C00S080 gözüküyor.Kodlamaya bakılırsa sizdeki daha güncel sürüm gibi ama bana neden güncelledik dediler anlamadım?

• Bu modemde ya da Superonline da modem resetle ip değişmiyor mu?

Az önce geçtim Superonline fibere.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt

Millenicom üzerinden kullanıyorum.

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt

Bendeki sürümde sizdekiyle aynı acaba hangi versiyon sonuncu weritaserumok'un belirttiği mi?

• weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Milenicom ile Superonline yazılım sürümleri farklı ya da Superonline geç veriyor güncellemeyi.
  • bende bu modemden talep ettim inşallah sorun çıkarmaz.

• selam arkadaşlar. 2 sorum olacak.

1. si usb den harddisk bagladım ve 5 mb hızla dosya alışverişi yapıyor. bana cok az geldi. arttırmanın yöntemi var mıdır?

2 . sorum ise aşagıdaki degerler normal midir? 6ms ping alıyorum kablolu. fiberde 1-2 falan olması gerekmez mi?

teşekkürler.

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Gerekir ve olmalı da zaten ancak SOL fiber artık eski sol fiber değil maalesef.

• usb 1.0 hızında mı dosya paylaşıyor anlamadım ki. cok yavaş bence.

• arkadaşlar, apartmana süperonline fiber kutusu takıldı henüz aktif olmadı ama yakında olur sanırım bende tplink vr1200 vdsl2 modem var türknet kullanıyorum 40mb net var milenicom veya süperonline geçip 100-200mb paketlerde kullanabilir miyim ?

veya modem öneriniz varmıdır diğer operatörlerde çalışan fiber modem ne alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 18 Nisan 2022; 23:5:42 >
  • dimitradon kullanıcısına yanıt

kendileri ücretsiz modem veriyor

• Yaklaşık 8-10 yıldır superonline kullanıyorum ve modemim HG255S, ara ara yokluyorum modem değişimi için ama hiçbir şekilde modem değişimi arıza olmadığı sürece yapılamadığı söyleniyor.Şuan HG256 modemlerin değişim ile ilgili taleplerinin yerine getirildiği ama HG255s modemlerde yapılamadığı söyleniyor.Ben artık ciddi anlamda yıldım bu modemden salonda (10mt ve 1 duvar) wifi çekmiyor çekse bile 2.4 ghz bandında sosyal medyada resimler bile yüklenmiyor.

Benim durumumda olup modem değişim talebi ile modemini değiştirebilen var mıdır acaba, ya da değişim için ne yapabilirim bunun hakkında bilgisi olan var mıdır (legal-illegal) fark etmez.

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.