Şimdi Ara

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
39
Favori
106.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birisi ont cihazdan fiber kabloyu birkaç kez çekin takın servis o zaman ücretsiz değiştiriyor gibi birşey demişti, bende bıktım 125 tl servis ücreti ve aylık 6 tl karşılığında değiştirttim servise.
  • ozanparlak O kullanıcısına yanıt

Bende de ayni cihaz vardi. Sürekli wifi kopuyordu. Berbatti. Ethernet kablosunu çıkardım taktım peşpeşe. Bunu gün icinde tekrarladim. Bi jac gün sonra aradım MH lerini. Sallamadilar. Bende şikayevar.comaa yazdim. Sonra gelip Zyxel taktılar. O sıkıntısız bi cihazdi. Şimdi de tarife yenileyince isterseniz wifi6 takalim dediler. Kabul ettim. Huawei taktılar. Memnunum bi sıkıntı yok.

• Modem değişim kurulum ücreti aldılar mı?

• thelordof kullanıcısına yanıt

Hicbir ücret almadılar.

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi?

• Atakan A kullanıcısına yanıt

12V 2A L tipi uçlu başka bir adaptörle sorun olmuyor.

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]
  • fat304h kullanıcısına yanıt

modem eskiyse, ve çok ısınıyorsa sinyal kayıpları olur

• fat304h kullanıcısına yanıt

normal görünmüyor, varsa başka bir modem ile test edin, yada yapabiliyorsanız aşağıda ankastre kutusundan hat değerleine bakın.

• modem ile ilgili sorun yaşıyorsanız 6 ay da bir ücretsiz değişim talep edebilirsiniz.

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

hocam nasıl oluyor 6 ayda bir detaylandırabilir misiniz rica etsem

• Nowitzer kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda forumdan biri modem ile ilgili sorun yaşıyordu. Müşteri hizmetlerine bildirmiş gelen ekip sorun çözülemeyecek bir şey ise ücretsiz değişim sağlarız demiş. Sorun yaşadığınız taktirde 6 ayda bir değişim talep edebiliyormuşuz. Bu şekilde söylemişti.

• Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]

Mod kısmını değiştiremiyorum, değiştirip uygula dediğim zaman sayfayı yenileyip 802.11b standardını seçiyor sürekli. Yardımcı olabilecek var mı?

• fadedninna kullanıcısına yanıt

kanal genişliğini ilk olarak 40 yaparmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol_ist -- 1 Mayıs 2022; 20:44:32 >
  • Arkadaşlar daha önceden beri Huawei HG8245X6 model ile ping problemi yaşıyordum.Bugün yine whatsapp ve sosyal medya sorunu için MH aradım. MH sorunu çözemedi ve her ne yaptı ise bilmiyorum ama hızda dalgalanma yaşamaya başladım.Bazı arkadaşlar daha bu problemi yaşamıştı çözüm bulan oldu mu sebebi nedir sizce?

• Arkadaşlar şuan en stabil Wi-Fi 6 modem hangisi? Wi-Fi 6 cihaz aldım da değişim istiycem.
  • Süperonline dün kurulum yaptı. 100MB fiber için zte h267a modem takmışlar Wi-Fi 6 modem vereceğiz demişti müşteri hizmetleri değişim talep etmelimiyim.
  • tayratron T kullanıcısına yanıt

Huawei HG8245X6 daha stabil bir modem

• bu modemde iptv için bir ayar varmı.

fiber daha hızlı olur dedik netspeedden geçtim iptv kanalları çok geç açılıyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.