Üstadlar lütfen yardım, konu benim için içinden çıkılmaz bir hal aldı. 125m2 nispeten ince duvarlı bir daireden 160m2 ciddi anlamda kalın duvarlı bir daireye taşındım. kullandığım cihazlar: Ethernet ile bağlı Masaüstü PC 1 Laptop 2 adet smartphone 1 Ipad 1 Smart TV, en önemlisi bu PLEX ile PCnin harddiskinden HD film vs. izliyorum
Elimde rt-204 ve rt-206 gibi eski modemler var, bunlardan birini repeater olarak kullanmaya çalıştım 2 gündür uğraşıyorum olmuyor. daha fazla da uğraşmak istemiyorum. bir de paketi açılmamış d-link 2640u var. d-smart kampanyası ile geldi eski evde bile işimi görmedi değişim yaptırdım satmayı düşünüyorum.
Şimdi ben şu linkteki gibi bir cihaz alsam sinyalimi tekrarlatsam smart tv plex olayında sıkıntı yaşamaya devam edermiyim? TV nin internete bağlanması değil sadece sorun, TV nin PC ile kablosuz iletişiminin iyi olması. Sanırım bu durumda access point yerine repeater gibi birşey gerekiyor ya da hiç birşey anlamadım ben bu işten http://www.hizlial.com/tp-link-tl-wa850re-300mbps-evrensel-kablosuz-n-menzil-genisleticisi/30.026.9250.0140
airties rt-204 ün çok eski olduğunu düşünerek yeni bir modem mi almalı? benim işimi görecek modem tavsiye edebilir misiniz? özellikle değiştirilebilir antenli burada dikkat etmem gereken şu modemin çalışma odasında durmasını istiyorum, evin ortasına konumlandırmak gibi bir şey istemiyorum. Antreye rt-204 ü taktığımda ki dairenin ortası oluyor tüm cihazların sinyal seviyesi arttı. ancak hem tam olarak yeterli değil hem de çalışma odasına ethernet kablosu çekmem gerekiyor. pc ye kablosuz adaptör almak da istemiyorum ayrıca.
network cihazlarını yeni yeni tanımaya başlıyorum başka bir çözüm varsa lütfen iletin karışık olduysa affola, tecrübelerinizi aktarmanızı rica ediyorum, saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme