|
Yeni modüler yüksek hızlı trenler geliyor: Testlerde sınırlar zorlanacak!
-
-
Hukumetimiz calisiyor bizi dusunuyor
He bu arada sizinkiler gibi calmadan calisiyor
Bide su emeklilik olayina cozum bulurlarsa super olucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sandım 1000'le giden süper yeni teknoloji hızlı trenler gelecek...
200 nedir hocam, geçin bu işleri. Adamlar tren setlerini yeniliyormuş, özel bir durum yok.
-
Türkiye demir yolları maalesef yapısal olarak 200km yapısına bile çok sağlıklı uyum sağlayamaz.
bu hem demir yolu altyapısının çok derin olmayışının yanı sıra fazla kavis olması - durak sayısı gibi çok engel var.
bu tür trenler maalesef anlık hızlanma ve yavaşlama ivmeleri yüksek olması sebebi ile birçok ray hattımız buna uygun değil.
ancak ülkedeki bazı büyük şehir veyahut merkezi dağıtma noktaları için uygun olabilir. yani sivas dağlarından bu trenin geçmesi için enaz 20 adet tünel kazmamız gerek basit bir örnek. ama ankara antalya arası için daha az maliyet ile yapılabilir. benzer şekilde ankara istanbul hattı ile eş bağlantılı olması.
izmir hattı ve geçit durumları hakkında net bilgim yok
-
Trenleri seviyorum. Keşke TR'de de adam akıllı demiryolu altyapısı olsa.
15 senedir italyada hizli trenler 320 kmh ile gidiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yabarsa Macron reis yabar yeeğenim eskiden Pariste düp kuyruğundaydıh
-
İstanbul - Eskişehir YHT ile denemek istedim, tamamen fiyasko. 50 ile gidiyor yolun yarısını ve aşırı fazla durak var. 10 dk da bir duruyor YHT mi banliyömü belli değil. Üstelik Bakırköy’den sonra 30 dk olduğunuz yerde bekliyorsunuz Halkalı için rezillik ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demir ağlarla ülkenin örülmesini isterdim
-
antalya hattına tren gelirse kamyoncuların yarısı işsiz kalır.
-
Sınırları zorlamayın aman.....
Aynen ve yer bulamıyorsunuz. Saatte bir yerine 15 dk düşürse bile yer olmayacak. Aşırı talep olduğu halde niye yapılmıyor anlamıyorum.
-
hava yolu da arttırlmalı.Orta anadoludan denize ulaşmak 8 - 10 saat olmamalı. 20 kişilik küçük uçaklar da yeterli olur du bana göre jumbolar yerine.
-
Paranız yetmez küçük uçağa
-
bende sandım japonların hızlı trenlerine rakip
-
Ben bu Fransa'nın gelişmiş ülke olduğunu biliyor sesten hızlı giden Concorde uçaklarını örnek veriyordum ama kendi nükleer silahları da varmış. Belarus'a Rusya nükleer silah verince yaygara yapan ABD'ye açıklama sırasında öğrendiğim NATO ülkelerindeki nükleer silahlar sadece İngiltere ile Fransa'da kendilerine ait, Türkiye dahil bir kaç ülkedekiler ABD nükleer silahları. Polonya ise ABD'den nükleer bekliyor hala.
Neyse Fransa 60'larda gelişmiş ülkeler kervanına katılırken Türkiye nerede idi de son 20 yılda kıyaslama yapılır onu anlamadım. Bir de Rusya bize nükleer santral yaparken yaygara yapan kendi insanımız gelişmişlik ne demek biliyor mu acaba?
Yol yabdı, havaalanı yabdı, viyadük yabdı, köprü yapdı diyenler bunların gelişmişlikle alakalı olduğunu ne zaman anlayacak?
Amsterdam Paris , Paris Rotterdam arası Thalys kullanma fırsatım oldu. Harika trenler . Çok konforlu.
Ne anladıyon sen yienim?Çıkar bakım telefonunu?
-
Sanırım test için bu hızlarda gidecek.
talep oluşturulursa pek ala yeter. Karayolu için her sene harcanacak masrafa göre bence ucuz. Dünyada bizden daha düşük gelirli bölgelerinde bile kısa mesafeli uçuşlar pek ala yapılabiliyor. Varsın hostesi olmasın müslüm çalsın yeter.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben de sandım 1000'le giden süper yeni teknoloji hızlı trenler gelecek...
200 nedir hocam, geçin bu işleri. Adamlar tren setlerini yeniliyormuş, özel bir durum yok. |
İstanbul - Eskişehir YHT ile denemek istedim, tamamen fiyasko. 50 ile gidiyor yolun yarısını ve aşırı fazla durak var. 10 dk da bir duruyor YHT mi banliyömü belli değil. Üstelik Bakırköy’den sonra 30 dk olduğunuz yerde bekliyorsunuz Halkalı için rezillik ya
|
Trenleri seviyorum. Keşke TR'de de adam akıllı demiryolu altyapısı olsa.
|
Benzer içerikler
- whatsapp kullanıcı adı
- vodafone mobil imza
- gmail toplu mail silme
- whatsapp numara gizleme var mı
- whatsapp çevrimiçi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X