|
Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! (17. sayfa)
-
-
modül 9 tl kutu 25 tl digiturk 4k için.eutalsat mdu kullanman için sebep yok digiturk türksatta taşındı.kutu ise türksat modül ise tv den yine türksat kurulumu yapacaksın. -
Mevcut üyeyim, modül kurulumu için arasam yönlendirirler mi acaba? -
Tv'de modül girişi olup olmadığına nasıl bakabilirim? Tv duvara monte bu yüzden yazıyorum Tv Philips 55oled707
-
Özelliklerinde var görünüyor -
Sağ ol hocam -
Bu senede 4k yayın kalitesi hikaye
-
4k diye 1080p nin bitratesini bi tık arttırıyorlar zaten :)
-
Neden gerçek 4k vermiyorlar ki? Para sıkıntısı yoktur herhalde 😁 -
Nispeten daha iyi bı sene yayın -
Merhaba arkadaşlar, ben de modüle geçtim. 4k'yı açtırmaya gerek var mı sizce, çok farkediyor mu? Gerçek 4k vermiyorlarmış zaten upscale yapılıyormuş yayın. -
Açtırmak gerekiyor evet ayda 9 TL olması gerekiyor. -
Evet hocam 9 liraymış aylık. Görüntü kalitesi artıyorsa açtırabilirim.
-
Yani sana kalmış Digitürk'ün sadece bir 4K kanalı var sadece haftada 1 maç var yayınlanıyor bu kanalda ve maç yayınları 1080p upscale edilmiş hali, maç dışında Bein IZ belgesel yayınları döndürülmeli bir şekilde ama ayda 9 TL bence çok büyük bir para değil. -
Öyle hocam açtırırım büyük ihtimal. Bir sorun var şimdilik o canımı sıktı. Modül bölümüne de yazdım, bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer. Bein sports max 1 ve 2 kanallarında ekran geliyor fakat kısa süre sonra şifreli kanal uyarısı geliyor ekrana ve gitmiyor. Acaba maç yayını olmadığı için mi böyle anlamadım.
Çözüldü: yayın olunca düzeldi arkadaşlar sorun yok, ama yayın yokken yayın akışının yazdığı ekranda bu uyarının sürekli kalması kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_kaya123 -- 11 Eylül 2023; 23:32:39 >
-
Merhabalar, bugün modül taktılar. Vestel 65 um9910 tv için. Digiturk 4k kanalı izlemem için yapmam gereken bir şey var mı bulamadım kanal listesinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X