Ee ne yapacaz biz modül alıyoruz fakat 4k izleyemeyeceğiz, kutulu üyeliğemi geçiş yapacaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! (13. sayfa)
-
-
A spor daki ZTK maçı bizim 4K dan daha kaliteli . Çok ilginç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paralı platform sözde ama baştan sona kalitesizlik akıyor rekabet olmaması kötü işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
46 E uydusunda CBC sport kendi azeri ligini veriyor. Bazen arada denk geliyorum. Adamların cam gibi goruntusu var. Bizim lige geciyorum çamur. En rezil goruntu kalitesi bizim ligde var.
Bazı kameralar vhs video kalitesinde. Rezillik.
Maçta 1 tane 4K kamera vardı. O da pilot kameranın sol tarafındaki korner bayrağının oradaydı. Diğerleri normal kamera.
Sinematik kameraymış hocam o. 4K değilmiş. Spiker canlı yayında söyledi geçenlerde BJK maçında. Aynı kameraydı.
-
-
Boşverin hepsini. Yarın hemen üyelik iptal talebi verip. Ayın 3 üne kadar izlemek istiyorum deyin.
Sebep sorarlarsa 59 liraya 89 liraya izliyor herkes adaletsiz fiyat politikası deyin. Cayma hakkı vs diyecekler tamam deyin. Kabul edip iptal talebinizi alacaklar. Ertesi gün aramaya başlayacaklar. 2 veya 3.aramada 59 luk paketi kabul edecekler. Burada onlarca arkadaş böyle düşürdük fiyatları.
59 ve 89’luk paketin içeriği neler hocam? @DRONZZO61U @Metin Bilgin
Bende iptal talebi ile 89 TL lik paketi aldım aynı dönemde aldık sanırım sonrasında 59 a alanlar da var ama onda 89 luk pakette ki gibi tüm kanallar yok sanırım öyle yazanlar olmuş siz de 89 luk pakette misiniz 59 luk pakete mi geçtiniz yoksa yeniden iptal talebi vererek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A spordaki ztk maçları yıllardır çok kaliteli gelir bana evet beinin 4k sından daha iyi
Yok ben 89 dayım. Uğraşmadım artık 59 a .
2 kere de dostlar kampanyasından faydalandım. 2fatura eksik ödedim.
89 ilk verdikleri idi. Sonra 59 alanlar oldu.
İçeriğinde bütün kanallar var sadece spor kanalları lig bitene kadar.
Aynen bende 89 dayım bende 4 fatura ödemedim veya eksik ödedim dostlar kampanyası ile temmuzdan beri bakalım bu ay gelecek mi fatura
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Ekim 2022; 14:32:15 >
Zaten 4 fatura çıktı ? Beleşe gelmiş sizinki ne 89 u 😂
Gercek 4K maci acaba bir gün izliyebilecekmiyiz? Bilgisi olan varmi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar az önce 4K servisini aktif hale getirdim fakat kanal taratması yaptığımda bulamıyorum. 4K kanalları bulabilmek için ayarları nasıl girip buldunuz acaba?
Not: Turksat'ta modül kullanıcısıyım.
Kanal ne kadar oriijnal 4K emin değilim. Birkaç foto çektim size bırakıyorum. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 25 Ekim 2022; 13:4:43 >
-
Sanmam digitürk ün insafına kalmış.
Veya biri mahkemeye verecek de falan filan
Belgesel yayinini begenmediysen maç yayinlarina hic bakma. Belgesel varken yine bir 4k ya yakin goruntu var. Mac yayinlari tam bir fiyasko
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X