Şimdi Ara

Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
4
Favori
17.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burada modül kullanan neredeyse herkes 1 yıllık abone oldu 4K ya . Tabii ki verecekler .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anro012 A kullanıcısına yanıt
    Olacak değil var şu an. Benim modüllü üyeliğim var ve digiturk 4k kanalı açık. Yukarıda tartışılan konu maç saatlerinde verilen maçların 4k kalitede değil upscale yapılarak verildiği. Kutulu üyeliklerde de aynı şikayet var. Konunun modülle alakası yok. Kanalın bazı saatlerde verdiği yayının kalitesi tartışılıyor. Yanlış bilgi vermiş mh.

Benim kutulu üyeliğim vardı, 4k kanalının açılmasını istedim ilk aradığım türksatta 4k yok dedi, sonraki 4k kutu yok dedi, sonra talebimi aldı sıraya aldığını iletti. Bunların hepsi aynı gün oldu.

Sonra modüllü üyeliği duydum ilk aradım modül satışımız yok dedi, tecrübeli olduğumdan hemen kapatıp yeniden aradım 4. Kişi tamam dedi ertesi gün taktılar.

4k yayın için de aynı şeyler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 13 Ekim 2022; 18:57:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca mh bana şunuda iletti modüllü üyelikte kumandanın çalışması için tv ye kumandanın göreceği şekilde cihaz yapıştırılıyormuş bu doğrumu peki? :) bana saçma geldi tv ye taktığım modülle kumanda ne alaka:):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O da ayrı saçmalamış :) öyle bir şey yok.

Kutunun özelliği uydu alıcısı var ve yandan soktuğunuz kart kanalın şifresini çözüp hdmi ile ekrana veriyor. Yeni tvlerde hep uydu alıcı dahili olduğundan kartı kutu yerine direkt tvye takıyorsun olay bu.

Tv’nin kumandasını kullanırsın doğal olarak ayrı kumanda ne alaka :)

Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı!

O mh nin aklı 8 yıl önceki bu cihazda kalmıştır.

• Engelli indirimi olan varmi?

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende hala durur bu alet next para ile satmıştı kutular müşterilerde kaldı mutfakta bağımsız android tv de kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fener16 kullanıcısına yanıt
    Bende de dolapta duruyor. Ne atabiliyorum ne satabiliyorum ne de kullanıyorum.

Bu arada kayseri gs maçı yine muhteşem 4K görüntüsüyle ekranlarda 😄

• Arkadaşlar digitürkten onay vermek için sms gelmiyor neden olabilir bayide sürekli iptal ediyor başvuruyor sms i onaylamadığım için.

müşteri hizmetleri çözemedi bu smsin gelmemesi sorununu.

• Beşiktaş - Trabzon maçında yine 4K yayın yok herhalde. Maçta gördüğüm kadarıyla sadece bir tane 4K kamera var. O da hemen aşağı köşede, korner bayrağına yakın hareketli kamera. Zaten resim seçici görüntüyü o kameradan verince görüntünün farklı bir formatta olduğu anlaşılıyor.

şu kamera:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 16 Ekim 2022; 20:54:3 >

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da yazdım ama bence çekim tekniğinin de etkisi var. Bahsettiğiniz kamera arkayı bulanıklaştırdığı için öyle hissediyoruz. Biraz önce liv-mcty maçını izledim. Kameraman aynı teknikle golden sonra salahın etrafında dolaştı sahaya biraz girip. Tam bir sinema efekti oldu.

Bir de çok kamera var. Detay çekimde fark belli olur bizde detay çekim neredeyse yok. Bizdekinde bütün sahayı gören kamera aktif hep.

Ayrıca bende mesela lg g2 var, o zaten fhd de olsa upscale yapıyor. O yüzden çekim tekniği değişmedikçe çok bir şey hissetmeyeceğiz gibi.

• Hocam admcpr nickli arkadaş da mesaj atmıştı geçen hafta. 4K abonelik açtırdığını ancak maç yayının hiçbir şekilde 4K olmadığını, tüm görüntünün upscale yapıldığını, sadece bu bahsettiğim kameranın(muhtemelen o maçtaki kamera da buydu) 4K yayın verdiğini söylemişti. Bence de bu kamera 4K ama tabi üstat değilim. Bizimkisi sadece bi tahmin. Çünkü netlik açısından HD kanalda olmama rağmen sanki fark var gibi.

@admcpr

edit: maçın spikeri sanki mesajlarımızı okumuş gibi az önce kamerayla alakalı yorum yaptı Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! 

söz konusu kamera sinematik kameraymış. ne kadar doğrudur bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 16 Ekim 2022; 21:50:46 >
  • 4K ile bein 1 ardarda bende. Neredeyse hiç fark yok. 4K olan tek şey kanal logosu. Yayın full hd den upscale edilmiş. Skor Tabelasına yakından bakın belli zaten.

Bilmiyorum ama eğer iyi bir tv’niz varsa kendi işlemcisi de upscale yaptığından FHD ve 4K arasında çok bir fark olur mu emin değilim. Önemli olan çekim tekniği.

• burhan21 B kullanıcısına yanıt

Doğru hocam. Bende Samsung QN90B var. Netteki açıklamalarda tv'nin 4K'ya %95 oranında kendi kendine upscale yaptığı yazılıyor. Belki de o yüzden görüntü kalitesinden epey memnnum. Ama tabi orijinal 4K'nın yerini hiçbir şey tutmaz :)

• burhan21 B kullanıcısına yanıt
    Bir de bizde kameralar çok uzaktan çekiyor. Premier lig gibi olsa daha fazla detay görürdük.

Real Barça maçıda sinematik kamera ile çekim yapılmış.Demekki çekim ile iyileştirmeler düşünülüyor.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Evet bunu diyorum ben de. Mesela oled kullanıyorsanız karanlık sahne görmediğiniz sürece esas farkı göremezsiniz. Maçlarda da o üst kameradan verdiği sürece sadece çimlerden anlarsınız ki benim tv upscale yaptığı için ikisi de benzer görünüyor ve çoğu zaman tatmin edici.

Asıl önemli olan çekim tekniği ve detaya girmesi.

• Arkadaslar Beinconnect ile Cam modul arasinda ki farklar nedir?

Mesela goruntu kalitesi yada Saniye olarak ayni midir? Maclar da vs..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Beincınnect internetten izlenir. 30-40 sn geriden gelir yayınlar.
    Cam modül uydu yayınlarını çözer.
    Beinconnect 720p yayın yapar
    Uydu yayınları full hd ve 4K

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.