Peki sonuç var mı hocam? |
Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! (9. sayfa)
-
-
Tek medya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz modül yada hd kutu ile değişim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Bayinin ismi tek medya mi? Internette bulmayi denedim bulamadim. Hangi ilcede veya nasil iletisime gecerim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
digiturkun 4k görüntü yerine upscale yaptığını, servisi aylık 6 liraya vermelerinden anlamalıydık. digiturk gibi parayı çok seven bir kurum gerçek 4k yayın yapsa aylık 6 değil minimum 20-25 lira alır diye düşünüyorum
-
Bağcılar özgür iletişim bir kutu geldi ilk ben aldım öodülü ama servisin olduğu bölgede değilsen vermezlerquote:
Orijinalden alıntı: DRONZZO61U
Istanbulda yasayan ve modül sahibi olan hangi bayiden modülü getirtti? Yardimci olurmusunuz lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zeytinburnu benim konum. Arasam yardimci olurlarmi acaba
destek.digiturk.com.trSatış Destekhttps://destek.digiturk.com.tr/satis-destek//satis-ve-hizmet-noktalari/%C4%B0STANBUL/ZEYT%C4%B0NBURNU
Ilçe:
BAKIRKÖY
Adi:
BAKIRKÖY ELEKTRONİK- MERVENUR USTA
Tel:
850 4901949
Adres:
RUŞENBEY NUTEL 9A KARTALTEPE Mah. BAKIRKÖY / İSTANBUL / TÜRKİYE
Ilçe:
ZEYTİNBURNU
Adi:
DİJİTALNET-FATİH KURHAN
Tel:
542 4529539
Adres:
MEVLANA TERCÜMAN B1 132 1 7 MERKEZEFENDİ Mah. ZEYTİNBURNU / İSTANBUL / TÜRKİYE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 10 Ekim 2022; 1:32:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesekkürler. Yarin bunlari arayip bir soriyim.
Arkadaşlar sanki beinconnectteki görüntü, normal 1080p uydu yayınındakinden daha iyi. Verdikleri cihazdan mı kaynaklı bilemedim.
4K ya geçeyim diyorum. Değişim ücreti falanda var ucuz da değil. Modül ve cihaz arasındaki görüntü farkı varmı? Beinconnect ile maç izledikten sonra bu kanaat a vardım
-
Kullandığınız uydu alıcı/TV'ye göre değişir modül sadece şifre açıyor ama şunu söyleyebilirim ki digitürk'ün kutularının görüntü kalitesi çamurdan farksız dizi film kanallarında siyahların çamurluğundan ve futbol maçlarında çimlerden bunu anlamak kolay...Modül görüntü kalitesi olarak epey önde.
Ama Bein Connect görüntü kalitesi olarak modül'ün de azda olsa önünde...Bende bu hafta sonu maçları Bein connect'den izledim, çimler cam gibiydi.
-
İnsanları yanlış yönlendirdiğinizin farkında mısınız? Bitrate olarak kesinlikle önde değil. TV olarak kötü bir tv kullanıyor olabilirsiniz. Digiturkun kutu kalitesi ve görünte kalitesi yeterli değil ancak bein connectin önünde de değil. Evimde LG OLED B8V kullanıyorum ve kutu olarak 4k plus kutu var. Aynı tvye yeni nesil apple 4k tv var ve ordan da bein connect ile canlı tv ve maç kısmını denedim. Sağlıklı bir uydu bein connectin hep önünde.. Bein connecti küçük ekranda izlerseniz görüntü kalitesi kötü gelebilir ama kesinlikle tvde izleyince farkı anlarsınız.
-
Modül konusunda doğru yazıyorsunuz ama bein Connect konusunda ağır yanılıyorsunuz. Telefon haricinde kullanılmaması gereken bir uygulama. Uydu yayınının ötesinden berisinden geçemez connect uygulaması. Topu dahi takip edemezsiniz. Kesinlikle imkansızlık yoksa bein connect alıp maç izlemeye çalışmamak lazımdır.
Aynen öyle. Beinconnect uydu yayınından daha iyi olacak diye alıp tvde izlerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız yukarıdaki arkadaş yanlış yönlendirmiş. Telefon için iyi ancak tv için tatmin etmez app.
-
Bende 55" LG var. Bana verilen cihaz da 1080p yapıyor, beinconnectte 1080p. Zaten digiturk un 1 kuruş harcaması yok görüntü kalitesine arttırmaya dair. Birde fake 4K söylentileri dolaşıyor.
Beinconnecte 4k getirmeyeceklerine göre, modül değişimi isteyeyim
-
Televizyonda beIN Connect’ten herhangi bir içerik izleyeceğime balkonda ateş yakar onu izlerim.
Ülkede görüntü kalitesi tartışmasız en kötü uygulamalardan biri.
Bein, S sport, Blutv, Netflix, Exxen kullanıcısıyım....Netflix'in ardından en iyi görüntü kalitesine bence Bein sahip.
-
Aynı tv'den kutu, modül ve bein connect'den maçlar izledim ve bu sonuca vardım...Kafadan uydurmuyorum, belki TV'den TV'ye uydu alıcısından uydu alıcısına değişiyordur orasını bilemeyeceğim.
Şuan bein connect'den Trabzonspor maçını izliyorum çimlerde modül'e göre daha az pikselleşme var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X