Şimdi Ara

Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
4
Favori
17.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• DRONZZO61U kullanıcısına yanıt
    Tek medya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz modül yada hd kutu ile değişim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fb - karagümrük maçı 4k görünüyor. İzleyecekler arkadaşlar kalite hakkında geri dönüş yapabilirlerse seviniriz.

Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    4K yayınını daha önceki yıllarda da izledim Eutelsat üzerinden 4K kutu ile, şu an Türksat’tan modül ile izliyorum, alakası yok 4K ile. Tamamen Full HD yayınını 2160p olarak veriyormuş gibi gösteriyorlar. 60TL ödedim senelik, fiyatta sorun yok. Ama belki Türksat’ta daha yeni diye böyledir, göreceğiz bakalım.

Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Bayinin ismi tek medya mi? Internette bulmayi denedim bulamadim. Hangi ilcede veya nasil iletisime gecerim?

• digiturkun 4k görüntü yerine upscale yaptığını, servisi aylık 6 liraya vermelerinden anlamalıydık. digiturk gibi parayı çok seven bir kurum gerçek 4k yayın yapsa aylık 6 değil minimum 20-25 lira alır diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DRONZZO61U

Istanbulda yasayan ve modül sahibi olan hangi bayiden modülü getirtti? Yardimci olurmusunuz lütfen
    Bağcılar özgür iletişim bir kutu geldi ilk ben aldım öodülü ama servisin olduğu bölgede değilsen vermezler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Zeytinburnu benim konum. Arasam yardimci olurlarmi acaba

• DRONZZO61U kullanıcısına yanıt

Ilçe:

BAKIRKÖY

Adi:

BAKIRKÖY ELEKTRONİK- MERVENUR USTA

Tel:

850 4901949

Adres:

RUŞENBEY NUTEL 9A KARTALTEPE Mah. BAKIRKÖY / İSTANBUL / TÜRKİYE

Ilçe:

ZEYTİNBURNU

Adi:

DİJİTALNET-FATİH KURHAN

Tel:

542 4529539

Adres:

MEVLANA TERCÜMAN B1 132 1 7 MERKEZEFENDİ Mah. ZEYTİNBURNU / İSTANBUL / TÜRKİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 10 Ekim 2022; 1:32:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler. Yarin bunlari arayip bir soriyim.

• Arkadaşlar sanki beinconnectteki görüntü, normal 1080p uydu yayınındakinden daha iyi. Verdikleri cihazdan mı kaynaklı bilemedim.

4K ya geçeyim diyorum. Değişim ücreti falanda var ucuz da değil. Modül ve cihaz arasındaki görüntü farkı varmı? Beinconnect ile maç izledikten sonra bu kanaat a vardım

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Kullandığınız uydu alıcı/TV'ye göre değişir modül sadece şifre açıyor ama şunu söyleyebilirim ki digitürk'ün kutularının görüntü kalitesi çamurdan farksız dizi film kanallarında siyahların çamurluğundan ve futbol maçlarında çimlerden bunu anlamak kolay...Modül görüntü kalitesi olarak epey önde.

Ama Bein Connect görüntü kalitesi olarak modül'ün de azda olsa önünde...Bende bu hafta sonu maçları Bein connect'den izledim, çimler cam gibiydi.

• chngr28 C kullanıcısına yanıt

İnsanları yanlış yönlendirdiğinizin farkında mısınız? Bitrate olarak kesinlikle önde değil. TV olarak kötü bir tv kullanıyor olabilirsiniz. Digiturkun kutu kalitesi ve görünte kalitesi yeterli değil ancak bein connectin önünde de değil. Evimde LG OLED B8V kullanıyorum ve kutu olarak 4k plus kutu var. Aynı tvye yeni nesil apple 4k tv var ve ordan da bein connect ile canlı tv ve maç kısmını denedim. Sağlıklı bir uydu bein connectin hep önünde.. Bein connecti küçük ekranda izlerseniz görüntü kalitesi kötü gelebilir ama kesinlikle tvde izleyince farkı anlarsınız.

Modül konusunda doğru yazıyorsunuz ama bein Connect konusunda ağır yanılıyorsunuz. Telefon haricinde kullanılmaması gereken bir uygulama. Uydu yayınının ötesinden berisinden geçemez connect uygulaması. Topu dahi takip edemezsiniz. Kesinlikle imkansızlık yoksa bein connect alıp maç izlemeye çalışmamak lazımdır.

• oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Beinconnect uydu yayınından daha iyi olacak diye alıp tvde izlerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız yukarıdaki arkadaş yanlış yönlendirmiş. Telefon için iyi ancak tv için tatmin etmez app.

Bende 55" LG var. Bana verilen cihaz da 1080p yapıyor, beinconnectte 1080p. Zaten digiturk un 1 kuruş harcaması yok görüntü kalitesine arttırmaya dair. Birde fake 4K söylentileri dolaşıyor.

Beinconnecte 4k getirmeyeceklerine göre, modül değişimi isteyeyim

• Televizyonda beIN Connect’ten herhangi bir içerik izleyeceğime balkonda ateş yakar onu izlerim.

Ülkede görüntü kalitesi tartışmasız en kötü uygulamalardan biri.

• Legoloman kullanıcısına yanıt

Bein, S sport, Blutv, Netflix, Exxen kullanıcısıyım....Netflix'in ardından en iyi görüntü kalitesine bence Bein sahip.

• Aynı tv'den kutu, modül ve bein connect'den maçlar izledim ve bu sonuca vardım...Kafadan uydurmuyorum, belki TV'den TV'ye uydu alıcısından uydu alıcısına değişiyordur orasını bilemeyeceğim.

Şuan bein connect'den Trabzonspor maçını izliyorum çimlerde modül'e göre daha az pikselleşme var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.