Zemindeki kamera değil mi hocam? Hemen çizginin yanındaki? |
Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! (8. sayfa)
-
-
Evet bir ara Ferdi yi yakın çekim aldı çok iyiydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam ben de fark ettim. İşte o kamera 4K. Görüntü kalitesi olarak çok fark var.
-
Yavaş yavaş kamera alacaklar heralde 😀
maç bittikten sonra ilk iş online işlemlerden 4k üyeliğimi iptal ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 2 Ekim 2022; 22:8:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben iptal ediyorum 4k yı bu bildiğin dolandırıcılıktır. euro 2020 trt4k da izledik gerçekten eşsizdi..
Maçta sadece 1 tane 4K kamera vardı. O da sahanın hemen kenarında bulunan, daha çok köşe gönderinin orada bulunan kameraydı.
beIN SPORTS'un Twitter'dan paylaştığı şu videoya tıklayarak asıl 4K kameranın çekimini izleyebilirsiniz.
beIN SPORTS Türkiyetwitter“⚫⚪ Valerien Ismael, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Wout Weghorst'u teselli etti. #OlmazsanOlmaz”https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1576651123016056836 -
Dediğim gibi adamlar ülkeye göre muamele yapıyor. Bizim gibi 3. dünya ülkelerinde istedikleri gibi at koştruyorlar. Bi 4k logo çakıp 4k diye ittiriyorlar. Sinemaya gidiyosun adam projeksiyon ışığını kısmış kapkaranlık sahnelerle film izletiyor. Bu ülkede paran ile bile rezil oluyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 2 Ekim 2022; 23:54:10 > -
Merhaba Arkadaşlar,
Beşiktaş Fenerbahçe maçını Türksat üzerinden 4k izledim ( modül ile )
maç yayının 4K ile yakından uzaktan alakası yoktu, bu bildiğin 1080p yayın.
Normal yayın ile arasındaki fark o kadar az ki, kesinlikle almaya değmezmiş.
Şikayetvar üzerinde de şikayet yazdım, imkanı olan herkes şikayet etmeli bence, kamera mı değiştirirler artık ne yapacaklarsa bu şekilde bir 4K hizmeti olmamalı.
-
Evet arkadaslar buraya yazdigimiz gibi sikayetleri digitukede iletelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maç yayınları yaklaşık 2 senedir 4K değil. Upscale ile veriyorlar.
Bir de İzleyebiliyorsanız Eutelsattan izleyin. Bitrate X2 Türksat’a göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum ilk önce sen tv den mevcut kanallarını flash bellege kopyala ne olur ne olmaz diye pc yedek al sonra sana gönderdiğim baglantı daki dosyayı indir channellist kalsöründeki s2 ile başlayan klasörü kendi yedeğinle değiştir tv android olduğu için sistemsel bir problem yaşamayacağını düşünüyorum sayılar sonucu da iletirsen sevinirim
google docsPhilipsChannelMaps.rarhttps://drive.google.com/file/d/1E0cucEamQlhnzemQ2v3mCvtFwjSgukcS/view?usp=sharing -
Bu hafta Giresun spor Beşiktaş maçı ( Cumartesi ) ve Fenerbahçe Fatih karagümrük ( Pazar ) maçları 4K yayın verilecek görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müzikadamı -- 7 Ekim 2022; 14:56:42 > -
TV nin dibine gidip Beinsports 4K nin K sine bakın. Bir de BJK nin K sine bakın. Yayının 4K olmadığı net anlaşılıyor. Yazıklar olsun digitürk sana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler 12 tl den actılar bana ama kanal göstermiyor bölgesel kısıtlama diyor
-
12 ne alaka şimdiden yüzde 100 zam yapmış olamazlar
Ya müşteri hizmetleri aşırı cahil eutelsat yayını alıyorsunuz diyo türksattan alıyorum diyorum hala servis kaydı almaya calısıyor
-
Istanbulda yasayan ve modül sahibi olan hangi bayiden modülü getirtti? Yardimci olurmusunuz lütfen
Btk şikayeti için aradılar ve yayının uzun süredir gerçek 4k olarak verilmediğini kabul ettiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olaya bak ! Neden 4K ücreti alınıyor o zaman ? Ücretleride iade etsinler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X