Şimdi Ara

Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
4
Favori
17.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence herkesin sistemi değil beklentisi farkli. Goruntunun 4k ile ilgisi yok. Görüntü kalitesini bilen bilir Sony tv (XF9005 ) ile görüntü kalitesi en başarılı uydulardan vu zero 4k ( şuan ikinci eli 5.000 tl civarı ) izliyorum. Bu sistem üzerine çok fazla sistem yok . Su goruntuden memnun olan 4k mac izlememistir hayatinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 1 Ekim 2022; 22:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence fenerbahçe beşiktaş derbisinde herşey belli olur umarım kaliteli bir yayın olur. upscale ise işe yaramaz.

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    Samsung son seri Qled Tv hocam. QN90B serisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin sistemi farklıdır. En iyi kombinasyonu yaptım diye düşünebilirsiniz ama detaylarda farklı durumlar oluşabiliyor bu teknolojide. Panel işlemciside önemli biliyorsunuz her ne kadar Vu+ sistemden görüntü gelsede panel işlemcisi o görüntüyü tekrar işleyerek ekrana yansıtıyor. Mantık dışı zaten direk vu+ dan görüntü gelmiyor panele. 2 kez işleme yaptırıyorsunuz resime. Ayrıca panel aydınlatma teknolojiniz eski direct led buda detaylarda performansa etkisi fazladır.

• YouTube da 4K maç yazınca çıkan sonuçların birazını izleyince anlaşılıyor.
    Benim zaten çok bir beklentim yoktu .
    TF de bir çok arkadaş uyarmıştı.
    Ama bu kadar da full hd ye yakın kalite beklemiyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt

Hocam gayet 4k netliginde goruntu alabilecek yeterli sistemim var. Bu sistemle cok 4k macta izledim. Yayinin 4k olup olmadigini anlayabiliyoruz. Kaynagi 4k olmayan yayini sizin televizyonunuz ne olursa olsun 4k yapmaz. Onemli olan yayinin kaynagi Bu insanin beklentisiyle ilgili . Aksamki goruntu sizi tatmin etmis beklentinizi karsilamis. Bizim beklentimiz gercek 4k maci izlemek uzerine olunca tabiki tatmin etmedi. Bunun sistemle alakası yok . Hatta sumu soyleyim Beinin hd olarak verdigi ingiltere ligi maclari cok daha 4k ya yakin kalitedeydi. Gs macinin hd ligi bile tartisilirdi. Dedigim gibi ben goruntu kalitesi konusunda cok hassas biriyim bu beklentiyle alakali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 2 Ekim 2022; 11:27:44 >
  • Eski 4k yayın nerde dünkü yayın nerde

Merhaba. Bende de QN90B var. 4K yayını kutuyla mı izliyorsunuz yoksa modülle mi? Haliyle buna bağlı olarak Turksat mı kullanıyorsunuz Eutelsat mı, merak ettim hocam. QN90B'de farklı bir teknoloji var. 4K'yı tam ve yüksek düzeyde tatmin edici şekilde veriyor diye biliyorum. Hatta bildiğim kadarıyla QN90B'de, normal HD yayını bile %90 ya da %95'e kadar 4K'ya convert edip panele öyle sunuyor. Yanlışsam düzeltin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 2 Ekim 2022; 11:45:37 >
  • Dostlar BJK-FB maçında 4K yayın kalitesi nedir şu an, tatmin edici mi?

@oguzhan_48

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    1080 HD bitrae yükseltip çakma 4k yayın ben aşırı bir fark görmedim.4k yayın iki yada 3 kat daha yüksek olmalıydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HD’de kalite bu. Bundan daha iyi mi?

Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı!

• 4K falan değil yayın. Senelerdir aynı. Denetleyen olmayınca böyle oluyor maalesef.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Değil. Dünkü yayın daha iyiydi 1080di bugünkü 720 felan

Hayır değil . Dün daha iyiydi bugünkü net 4K değilim diyor :)

Şuan maçı 4K adında izliyorum hocam ama atv hdden farkı yok aynı yayın :))) modülle modül girişine takılı panelin tam arkasında konumlandırılmış. Digiturk hd panelleri kandırır ancak :) dünkü maç daha iyiydi 1080 felandı en azından :) Türksat üzerinden hizmet alıyorum zaten yeni üyelikleri Türksat’tan başlatıyor kasımda eutelsat sonlandırılıyormuş. Bende apple tv4k 2. Nesil var oradan bi film açınca panelin dibinde bile olsam cam gibi görüntü veriyor gerçek 4K da. Bu 4K yayında dibine gidince bildiğin bozuluyor bulanık :)) 1080 bile değil şuan.

4k orjinal yayını anlamak için logo dan anlaşılır logo soluk orda görevini yapsın duruyor 1080 HD bitrate yükseltip bize 1080 HD 4k yayın diye çakma yayını sunuyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bi foto çekerseniz karşılaştırma adına bi fikir edinebiliriz hocam.

• Tamam arkadaşlar yayın 4K değil anladık 😂O zaman 4K üyelikleri iptal edelim

Diğer konuda çektim hocam. Maçı kapattım maalesef Amazon güç yüzükleri dizime devam ediyorum :) digiturk 4K modül konunun adı

• 4K sadece yan kamera için geçerli.Geniş açıdan paraları yetmemiş galiba kamera almaya 😂

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.