< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı! (10. sayfa)
-
-
Maalesef istanbulda modülü olan hic bir bayi bulamadim. Eger biriniz biliyorsa bana lütfen söylesin cok sevinirim. Digitürk beni iki haftadir bekletiyor ne bilgi veriyolar ne bisey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
n11 de satılıyor ama yangabozluk yapıp modül yok kutu verelim diyorlar sakın kanmayın alan çok insan var
-
n11 de satıyorlar lakin yangabozluk yapabilirler modul yok kutu kuralım diye sakın kanmayın alan insan çok
-
Doğrudur bilemeyeceğim bu geniş çerçeveli bakılması gereken bir konu. Bende Trabzonspor maçlarını izlerim keşke görseydim yorumunuzu karşılaştırma yapardık neyse şaşırdım açıkçası beinconnect film dizi vs nasıl kalitede sunuyor bilmiyorum ama maçlarda üyelikten üyeliğe değişiyormu yayın kalitesi araştırmak lazım. Sizin pake nedir ?
Şaşırtıyorsunuz beni hocam :) vallahi çok şaşırıyorum şu duruma :) disney Amazon exxen ssport YouTube vs bendede hepsi var ama beinconnect içerik yayın kalitesi hepsinden kötü :) beinconnect açıp deneme amaçlı izledim sadece bi kaç içerik ama gerçekten kötü hiç kullanmıyorum .
Modülle yayın hizmeti alanlar cihazda ısınma sorunu oluyormu acaba, teknik servisten bi arkadaş kutulu yayını tavsiye etti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Panelin arkasında modül giriş yeri ısınıp ısınmadığını bilmiyorum ama saçmalamış personel :)
Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonrası 4k yayın hizmetlerinin şuan aktif olmadığını söyledi, 6 tl ye alınan paketin hikaye olduğu ortaya çıktı.
4k yayın hizmetinin yeni 4k kutularla birlikte hizmete gireceğini söylediler ve Modül üyelikte 4k izlememin mümkün olmadığını dile getirdi.
4k yayın için özel 4k kutusunu alıp o şekilde izleyebilirmişim.
O zaman modül kullanmanın anlamı yok 4k için kutu alıp o şekilde hizmet almak gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anro012 -- 13 Ekim 2022; 16:21:10 >
Hikaye derken? Biz yalancı mıyız
Meğer modülde 4K yayın yokmuş. Biz de kaydolmak için gün sayıyorduk. 6 lira da olsa söğüşlenmekten kurtulduk valla.
-
Müşteri hizmetlerindeki her kişi farklı bir şey söylüyor, bu da modülü ve 4k’yı bilmeyen birisi olabilir. Nihayetinde 6tl verince 400. Kanal açılıyor ve bein iz yayınları gayet kaliteli. Burada şikayet eden arkadaşlar maçların 4k verilmediğinden yakınıyor.
Maçların 4k verilmemesi ayrı, modülde 4k verilmemesi ayrı.
Her zamanki gibi yanlış bilgilendirmiş MH
Açıklayıcı olması için şöyle ifade edeyim, birkaç ay önce modülü aldığımda eşleşme hatası almıştım. Mh ısrarla digiturk menüsüne girmemi istemişti :) ben adama o kutulu üwyelikte olur diyorum o hala ayarlarda vs. çıkması lazım diyor. Kapatıp başka mh’ye bağlanıp sorunu çözmüştüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 13 Ekim 2022; 17:15:37 >
Ben size yalan söylüyorsunuz diye hitap etmedimki. Farkındaysanız bende kutu ile modül üyelik arasında araştırma yapıyorum, ve müşteri hizmetleri yetkilisinin dediği olayı izah ettim size.
yeni 4k kutular çıkıncada bu mesajımı size tekrardan hatırlatacağım, şuan 4k hizmeti verilmiyor yeni kutular çıkacakmış 4k yayına özel ve modüllü üyelikte bu hizmetten faydalanamayacakmışız mh dediği olay bu
Yayın 4K o kesin. Kanal bilgilerinde herkes görüyor. Çözünürlüğü veya UHD yazısını.
Kalite 4K değil. O da kesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kaliteyi anladığım kadarı ile yeni çıkaracakları kutu ile sağlayacaklar. Çünkü dediği şey o.
eğer dediği gibi olursa modül kullanımı sıkıntı olur 4k hizmeti kullanmak isteyenler için
2-3 defa arayın farklı şeyler duyacaksınız
Modüllü yayında 4k hizmeti olacakmı diyorsunuz yani🙄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X