Şimdi Ara

Yeni Mükemmel Ekonomik AIRFEL Karbon Radyandt Isıtıcı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
34.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bir konu buldum 2007 de açılmış. Burada ilk sayfalarda iyi yorumlar varken; sonraları bu ürünün kalitesiz, çin malı olduğu, web sitesi dahii olmadığı ve koçtaştan başka yerde satılmadığı gibi yorumlar okudum. Şans işi birazda sanırım. İşte araştırmak böyle birşey. Tam iyi bu işe yarar dediğin bir ürünü bir de bakmışsın kullanıp memnun kalmayan tavsiye etmeyenler de var. Bakalım düşünüp taşınıp araştırıp iyi birşey alabiliriz inşallah. Saygılar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19031868/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanoztuna06

Eski bir konu buldum 2007 de açılmış. Burada ilk sayfalarda iyi yorumlar varken; sonraları bu ürünün kalitesiz, çin malı olduğu, web sitesi dahii olmadığı ve koçtaştan başka yerde satılmadığı gibi yorumlar okudum. Şans işi birazda sanırım. İşte araştırmak böyle birşey. Tam iyi bu işe yarar dediğin bir ürünü bir de bakmışsın kullanıp memnun kalmayan tavsiye etmeyenler de var. Bakalım düşünüp taşınıp araştırıp iyi birşey alabiliriz inşallah. Saygılar.

elektrikli ısıtıcının web sitesini ne yapacaksın, firmware mi yükleyeceksin hocam. heryerde satılıyor bu ürünler. çin malı olmayan birşey söyle bana. 2 hamburger yemek 25 TL. 50 liraya radyal fanlı, uzun ömürlü seramik ısıtıcı, üzerinde birde kumanda var. bana kullanıpta memnun olmayanların olmadığı bir ürün söyle.. çoğumuzun teelfona havaya ayda verdiği para 50 TL. bunlara gelince fazla araştırıyoruz bence. iyi yorum yapılan bir ürün işe yarıyordur, kimse laf olsun diye iyi yorum yapmaz, ama kötü yorum yapılması tamamen tüketicinin bilgisizliği veya ihtiyaçlarıyla ilgilidir. iyi yorum hem güzel hem kötü yönleri içerir. hiç bir ürün tamamen kötü veya iyi değildir.
    sizin varacağınız noktayı ben söyleyim, tek taksitle olsun iyisi olsun diye, gidip bu 50 tllik ürünün malzemeleriyle yapılmış, web sitesi olan, süslenmiş aynı ürünü 170 tl ye alacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

quote:

Eski bir konu buldum 2007 de açılmış. Burada ilk sayfalarda iyi yorumlar varken; sonraları bu ürünün kalitesiz, çin malı olduğu, web sitesi dahii olmadığı ve koçtaştan başka yerde satılmadığı gibi yorumlar okudum. Şans işi birazda sanırım. İşte araştırmak böyle birşey. Tam iyi bu işe yarar dediğin bir ürünü bir de bakmışsın kullanıp memnun kalmayan tavsiye etmeyenler de var. Bakalım düşünüp taşınıp araştırıp iyi birşey alabiliriz inşallah. Saygılar.

elektrikli ısıtıcının web sitesini ne yapacaksın, firmware mi yükleyeceksin hocam. heryerde satılıyor bu ürünler. çin malı olmayan birşey söyle bana. 2 hamburger yemek 25 TL. 50 liraya radyal fanlı, uzun ömürlü seramik ısıtıcı, üzerinde birde kumanda var. bana kullanıpta memnun olmayanların olmadığı bir ürün söyle.. çoğumuzun teelfona havaya ayda verdiği para 50 TL. bunlara gelince fazla araştırıyoruz bence. iyi yorum yapılan bir ürün işe yarıyordur, kimse laf olsun diye iyi yorum yapmaz, ama kötü yorum yapılması tamamen tüketicinin bilgisizliği veya ihtiyaçlarıyla ilgilidir. iyi yorum hem güzel hem kötü yönleri içerir. hiç bir ürün tamamen kötü veya iyi değildir.
    sizin varacağınız noktayı ben söyleyim, tek taksitle olsun iyisi olsun diye, gidip bu 50 tllik ürünün malzemeleriyle yapılmış, web sitesi olan, süslenmiş aynı ürünü 170 tl ye alacaksınız.

Siz de haklısınız ne deyim şimdi Dediğiniz tipte biri olsam bu kadar mesajda atmam sayfa sayfa yazı da okumam. Artı ben zaten alacağım ısıtıcıyı; birincil ısıtıcı olarak değil, ihtiyaç olacağı bazı zamanlarda kullanabilmek için alacağım. Bir de doğal olarak merak ettim bu ürün nedir, nerede üretilir, servisi var mıdır? Sonuçta 2 yıl bitiminde çöpe atacak değiliz herhalde. Bu sorularda genellikle takdir edersinizki ürünlerin web sitelerinde mevcut oluyor. Teknolojinin geldiği noktayı düşündünüzmü hiç, parmak kadar bile olmayan sakızın, sadece bir sigarayı tutuşturup attığınız kibritin bile web sitesi varken, düşünceniz mantıksız bence. Yurtdışına ithal edilen ürün bu koca ısıtıcı; ne sakız ne de kibrit çöpü. Çin malı olmayan birşey söylesem, yazsam 6 ay ben, bir o kadarda siz bilgisayar başından kalkamayız herhalde. Kötü yorum yapanların hiçbiri bilgili ve ürünün kullanım klavuzunu okuyup kullanamayacak kadar aciz insanlarmı acaba? Ben olsam bu kadar kesin ifadeler seçmem; uslübunuz çok bilen tarzında, dengeli olmak her zaman iyidir. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

quote:

Siz de haklısınız ne deyim şimdi Dediğiniz tipte biri olsam bu kadar mesajda atmam sayfa sayfa yazı da okumam. Artı ben zaten alacağım ısıtıcıyı; birincil ısıtıcı olarak değil, ihtiyaç olacağı bazı zamanlarda kullanabilmek için alacağım. Bir de doğal olarak merak ettim bu ürün nedir, nerede üretilir, servisi var mıdır? Sonuçta 2 yıl bitiminde çöpe atacak değiliz herhalde. Bu sorularda genellikle takdir edersinizki ürünlerin web sitelerinde mevcut oluyor. Teknolojinin geldiği noktayı düşündünüzmü hiç, parmak kadar bile olmayan sakızın, sadece bir sigarayı tutuşturup attığınız kibritin bile web sitesi varken, düşünceniz mantıksız bence. Yurtdışına ithal edilen ürün bu koca ısıtıcı; ne sakız ne de kibrit çöpü. Çin malı olmayan birşey söylesem, yazsam 6 ay ben, bir o kadarda siz bilgisayar başından kalkamayız herhalde. Kötü yorum yapanların hiçbiri bilgili ve ürünün kullanım klavuzunu okuyup kullanamayacak kadar aciz insanlarmı acaba? Ben olsam bu kadar kesin ifadeler seçmem; uslübunuz çok bilen tarzında, dengeli olmak her zaman iyidir. Saygılar.

üretilmiş hiç bir ürün kötü değildir, az dayanıklısı vardır ucuzdur ona göre alıcısı vardır, çok sağlamı vardır ona göre alıcısı vardır, teknolojik olanı vardır alıcısı ayrıdır, kumandalısının alıcısı ayrıdır. öğrencidir, bu kışı çıkarayım yeter der, ucuz birşey alır. ben mühendisim. ben marka model de belirtmedim hiç bir zaman. ben evi ısıtmak için kullanılabilecek yöntemler arasındaki farkları yazdım, geçmiş yazılarımı okursanız. çok bildiğim doğrudur. bu bir uslüp meselesi değildir. okuyup araştırdıktan sonra eğitiminizle ve meraklarınızla da alakalı ise sizde çok şey öğrenecek bileceksiniz. sizde bildiklerinizi paylaştığınızda uslüp diyecekler. ben üründe seramik ısıtıcı olduğunu, bunun akkor ısıtıcılar gibi kopma derdi olmadığını bu nedenle uzun ömürlü olduğunu yazdım zaten. ben marka model aksesuar anlamam, niteliğe bakarım. ben görüp inceleyip 40 tl ye almıştım, her gelen misafirimizde hayran oldu, onlarında çoğu aldılar. yatalak hastası olanda aldı, çocuğu olanda. bende alıp hediye ettim bazılarına. 50 liralık malzemede servis olmaz. olsa bile sizde üşenir gitmezsiniz. en ufak tamirine 40 lira isterler. çinden gelen bu tip ucuz ürünler, mikser, ısıtıcı, mouse..... yedek parçaları olmaz, kullan at üretilirler, garanti süresince bi problem olursa yenisini vermek üzere oluşturulmuştur sistem. malesef teknik insanların veya tamircilerin deyimiyle, ele gelen yani tamiri mümkün olan ürünler artık üretilmiyorlar. 50 tl ye satılan ürünün servisliğini size verseler kabul edermiydiniz? müşteriye ne diyeceksiniz, şunu değiştik 30 tl mi diyeceksiniz. adam demezmi yenisi 50 tl ne yaptın ustam diye.
    bu alet küçük bir odayı en hızlı ısıtan çözüm. evde ufoda var radyatörde. hepsinin kullanım alanı farklı. salonda olsa ufo iyi olur, oda da bu cihaz iyi.
    tüketicinin bilgisizliğinden kastım, salon ısıtmak için bu cihazı almasıdır. kullanım kılavuzunda salonda kullanmanızın pek faydası olmaz, quart ısıtıcı alın yazmaz.
    marka vermediğim için web sitesi varmı yokmuya girmiyorum. bu ürünler çinde aynı fabrikalarda üretilirler. tipleri kasaları değişik olur. biraz ingilizceyle sitesini bulabilirsiniz.

heater,ceramic,wall kelimelerini google da aratırsanız fabrikasınıda bulursunuz, kullanıcı yorumlarınıda.

http://www.made-in-china.com/Consumer-Electronics-Catalog/Warmer-Appliance.html burada türkiyede türk malı diye satılan ısıtıcılarında fabrikaları vs.. yazıyor. şeklinden hatırlarsınız hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 19 Ekim 2010; 14:38:38 >

• Pekala. Düşüncelerimiz örtüşmeyebilir, ama herkesin görüşüne de saygı duyarım. Görüş, yorum farkı diyelim geçelim ...
  • AIRFEL ESH-WR 1750 PG Darty'de şu an 179 TL'den satılmakta, fiyat bana çok uygun gibi geldi. Bu ürünü duvara monte edebilir miyiz, yoksa sadece taşınabilir olarak mı kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrotime

AIRFEL ESH-WR 1750 PG Darty'de şu an 179 TL'den satılmakta, fiyat bana çok uygun gibi geldi. Bu ürünü duvara monte edebilir miyiz, yoksa sadece taşınabilir olarak mı kullanılıyor?

İçinde duvara monte aparatları mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrotime

AIRFEL ESH-WR 1750 PG Darty'de şu an 179 TL'den satılmakta, fiyat bana çok uygun gibi geldi. Bu ürünü duvara monte edebilir miyiz, yoksa sadece taşınabilir olarak mı kullanılıyor?

üstteki arkadaşımızın dediği gibi duvara monte etmek için aparatları mevcuttur ve her zaman duvara monte edilebilioyr ama ayaklarını isterseniz onu ayrı alıyorsunuz..

kolay gelsin
  • @eina ve @Se_co; teşekkürler.
  • sağlık açısından nasıl bir ürün acaba ?
  • bence mükemmel bir ürün kalite olarak diğerleriyle kıyaslanmaz bile
  • sağlığa her hangi bir zararı yok sadece biraz havayı kurutur o kadar onun dışında bir etkisi olmamaktadir.. bütün ısıtıcılar için geçerlidir zaten çoğu ısıtıcılar bazıları havayı kurutuyor ve oksijienide tüketebiliyor örnek.. katalitik soba ve kalorifer petekleri havayı kurutabiliyor.. ama katalitik soba bir odada heleki yatılacak odada kesinlilklikle kullanılmamalıdır.. kullanılacaksa o zaman diyelim yaktın.. iki saat yandı.. veya bilemedim üç saat yanar oksijeni tükettiğne karar verdiğinde kendiliğniden söner ama odayıda bir kere havalandırmanızda fayda vardır.
  • Bende bir ısıtıcı almak zorundayım birkaç ay içerisinde şubatta lazım olacak baya. Ancak ufomu alıyım yoksa airfelmi karar veremedim. Birisi bilindik yaygın marka, diğeri çok övülen yeni bir ürün??? kararsızım
  • Konuyu güncel tutmak lazım, havalar soğumaya başladı,en azından banyo için kısa süreli kullanılacak çabucak içeriyi ılıklaştıracak bir ısıtıcı lazım.

Banyo için,
    Seramik ısıtıcılı dedikleri o ufak klima tarzı şeylermi yoksa airfel karbon radyant ısıtıcımı ???
  • İkisi çok ayrı şeyler,bu klima iç ünitesine benzer ürün banyo gibi nemli alanlarda kullanılması çok doğru değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denson

Konuyu güncel tutmak lazım, havalar soğumaya başladı,en azından banyo için kısa süreli kullanılacak çabucak içeriyi ılıklaştıracak bir ısıtıcı lazım.

Banyo için,
    Seramik ısıtıcılı dedikleri o ufak klima tarzı şeylermi yoksa airfel karbon radyant ısıtıcımı ???

49 TL fiyatla ani banyo ısıtıcısı adında sudan etkilenmeyen bir ısıtıcı var.. bu ısıtıcı seramik ısıtıcı. karbon radyan ısıtıcılar radyandır, ısıyı ışıkla iletirler. banyoyu ısıtamazlar. açık alanlar veya büyük alanlarda karşısındaki insanları ısıtırlar, ortam ısıtma performansları düşüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 9 Kasım 2010; 17:34:04 >
  • Malum kışa girerken konuyu hortlatayım dedim.aırfelin infraredlerini kullanıpta memnun olan var mı?
  • http://www.airfelesh.com/esh-karbon-radyant.html

http://www.airfel.com.tr/bpi.asp?caid=85&cid=3871

http://www.airfel.com.tr/images/kullanim_kilavuzu/tanabilir%20stc%20kullanma%20klavuzu.pdf

almak isteyenler firmanın kendi açıklamalarını okuyabilirler.. bende öylesine bakayım dedim, TÜV gibi bir yerde teste tabi tutulup da iyi sonuç vermişse kullanılır bence.. tabi gene de para vereceksiniz.. iyi araştırıp alın..

• Ufo da ögrenmiş işi kantalı bırakmış oda Karbona geçmiş....
  • madem daha tasaruflu olduklarını iddia ediyorlar o zaman satmak için şöyle eski infrared ısıtıcılarınızı getirin yerine bunları verelim gibilerinden bi kapmanya yapsalar belki tutar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.