Şimdi Ara

YENİ NESİL COROLLA KAZA (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

ön airbag patlatma sensörü ,ön tamponun hemen arkasında,şaseye bağlı olarak bulunur... buraya darbe gelipte şase eğilmezse sensör darbeyi algılamaz ve airbag patlamaz..
    quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

büyük geçmiş olsun.
    ancak airbag lerin açılmamış olmasını ben önden darbe gelmeyişine bağlıyorum.
    karşı araç direk motorun ve ön camın üzerine düşmüş gibi duruyor.
    ancak bu bile risk airbag ler in açılması gerekirdi kanaatindeyim.

arabanın resmi ile birlikte arabayı aldığınız firma ile irtibata geçin derim.
    bu kaza durumunda da airbag açılmayacaksa bu airbag hangi durumda açılacak diye bastırın.

büyük olasılıkla mahkemeye verseniz bile tazminat alacağınız düşüncesindeyim.
    avukat akrabanıza bir danıışın derim.

sensötlere darbe gelmediyse çok doğru hava yastığı açılmayabilir.mesela takla atınca da açılmaz.

• hocam büyük geçmiş olsun...Allah sakınmış....bende bir kaza geçirmiştim bundan 3 sene önce ve arac sizinkinden biraz daha az hasarlıylı pert'e çıkarmışlardı arabayı...büyük ihtimalle sizin arac da pert....
  • Geçmiş olsun
  • Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Tabiki cana geliceğine mala gelsin diyoruz ama malda canın yongası demekten kendimizi alamıyoruz. Ray sigortayı senin adına kınıyorum. Ama duyduğum kadarıyla bunu her sigorta şirketi yapıyormuş. Allah koruduğu ve başıma gelmediği için daha sigortacılarla pek uğraşmadım. Umarımda uğraşmam.

Bende aynı aracı almayı düşünüyorum. Kazanızı gördükten sonra arabaya güvenim bir kat daha arttı. Zaten NCAP'ten 5 yıldız aldığını okumuştum. Ama bu kazada NCAP'te test edilmeyen bir açıdan kaza görüyoruz. Almayı düşündüğüm Megan, Astra Sedan ve Focus 4K dan iyice soğudum. Tercihimi Corolladan yana kullanacağım.

Tekrar geçmiş olsun diliyorum ve umarım sigortadan aracın gerçek değerini alırsın. Herkeze kazasız günler.
  • Büyük ihtimal pert

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.