Şimdi Ara

YENİ NESİL COROLLA KAZA (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
9.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de sizinle aynı fikirdeyim... bazı arkadaşlarımız ford focusu öve öve bitiremiyorlar , öyle abartılacak bir yanı yok bence, 20 beygirin farkı biraz hissediliyor, yol tutuşta efsane laflarına inanmıyorum focusun...
    bir daha alacak olsam kesinlikle corolla alırdım...

quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

saolun arkadaşlar teşekkür ederim, pert aracın ihalesinin son günüymüş bugün p.tesi bana fiyat vereceklermiş. p.tesi arabanın anahtarları, borcu yok yazısı, vekaletname falan istiyorlar. inşallah parayı erken alırımda yenibi araba bakarım. (yine aynı arabadan almayı düşünüyorum) diğer markaları da arada inceledim traş, bi honda iyi oda dizeli yok (volkswagen,seat ile audi saymıyorum biraz pahalılar)
  • slm,geçmiş olsun bende katılıyorum gerçekten corolla kaliteli araba , servise enaz giren sorunsuz bir otomobil yollarda hiç arıza yapmış corolla gördüğümü hatırlamıyorum yeni çıkan avensislerde tasarım olarak mükemmel ...
    quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

ben de sizinle aynı fikirdeyim... bazı arkadaşlarımız ford focusu öve öve bitiremiyorlar , öyle abartılacak bir yanı yok bence, 20 beygirin farkı biraz hissediliyor, yol tutuşta efsane laflarına inanmıyorum focusun...
    bir daha alacak olsam kesinlikle corolla alırdım...

quote:

saolun arkadaşlar teşekkür ederim, pert aracın ihalesinin son günüymüş bugün p.tesi bana fiyat vereceklermiş. p.tesi arabanın anahtarları, borcu yok yazısı, vekaletname falan istiyorlar. inşallah parayı erken alırımda yenibi araba bakarım. (yine aynı arabadan almayı düşünüyorum) diğer markaları da arada inceledim traş, bi honda iyi oda dizeli yok (volkswagen,seat ile audi saymıyorum biraz pahalılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapostal -- 6 Mart 2009; 18:17:30 >

• Toyota Corolla 5 yıldızını göstermiş bence bu kazada benim arabam olsaydı acaba ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Geçmiş olsun.
  • çok çok çok büyük geçmiş olsun..
  • arkadaşlar 27.500 fiyat verdiler ve emsal gösterdiler bende aradım arabaya baktım kazalı boyalı en dandiğini bulmuşlar bana gösteriyorlar bende bastım kalayı,emsal ler çıkardım 32000-33500-31500 birsürü araba var.resimleriyle çıkardım göndericem.31-32 den aşasını kabul etmem dedim acentemde bu gün ilgilenecek madur etmeyiz seni dediler ne olduğu belli olmayan arabayı gösteriyorlar dediler.arabayı büyük ihtimalle biyerden çekmişler tampondaki çekme deliği açıktı.2 parçada boya varmış,çelik jant yok hikaye yani,işim olmaz dedim.
  • Allah Allah öyle kafalarına göre araç gösterme şansları var mı? Kasko poliçesinde yazan araç bedeli baz alınmıyor mu pert durumunda? Gerçi sizinki kullanılmış olduğu için fiyatı biraz düşecektir tabi ama bunu tarafsız bir kurumun belirlemesi gerekir sigorta şirketine kalırsanız yandınız. İnşallah istediğiniz rakamı alırsınız.
  • HANGİ KASKO ŞİRKETİ BUNU DİYEN???
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

HANGİ KASKO ŞİRKETİ BUNU DİYEN???

ray sigorta sanirim.

bu arada cok gecmis olsun nightboy
  • sevgili ceyhun reklamın iyisi kötüsü olmaz denir ama... bu bence kötü bir reklam oldu , ray sigorta için...
  • Geçmiş olsun, Allah korumuş...
  • quote:

arkadaşlar 27.500 fiyat verdiler ve emsal gösterdiler bende aradım arabaya baktım kazalı boyalı en dandiğini bulmuşlar bana gösteriyorlar bende bastım kalayı,emsal ler çıkardım 32000-33500-31500 birsürü araba var.resimleriyle çıkardım göndericem.31-32 den aşasını kabul etmem dedim acentemde bu gün ilgilenecek madur etmeyiz seni dediler ne olduğu belli olmayan arabayı gösteriyorlar dediler.arabayı büyük ihtimalle biyerden çekmişler tampondaki çekme deliği açıktı.2 parçada boya varmış,çelik jant yok hikaye yani,işim olmaz dedim.

Nefret ediyorum firmalardaki bu para hırsından,kazalı aracın ederi neyse verin işte illa gürültü koparmak mı gerek!!

• slm kabul etmiyorum arkadaşlar bana adam gibi rakam önerin yoksa mahkemeye vereceğim diyeceğim,medyayada vereceğim. evet RAY sigorta herkesin bilgisine sunarım.
  • Gelişmeleri yazarsınız hocam, sonucu bekliyoruz merakla.
  • büyük geçmiş olsun.
    ancak airbag lerin açılmamış olmasını ben önden darbe gelmeyişine bağlıyorum.
    karşı araç direk motorun ve ön camın üzerine düşmüş gibi duruyor.
    ancak bu bile risk airbag ler in açılması gerekirdi kanaatindeyim.

arabanın resmi ile birlikte arabayı aldığınız firma ile irtibata geçin derim.
    bu kaza durumunda da airbag açılmayacaksa bu airbag hangi durumda açılacak diye bastırın.

büyük olasılıkla mahkemeye verseniz bile tazminat alacağınız düşüncesindeyim.
    avukat akrabanıza bir danıışın derim.
  • ön airbag patlatma sensörü ,ön tamponun hemen arkasında,şaseye bağlı olarak bulunur... buraya darbe gelipte şase eğilmezse sensör darbeyi algılamaz ve airbag patlamaz..
    quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

büyük geçmiş olsun.
    ancak airbag lerin açılmamış olmasını ben önden darbe gelmeyişine bağlıyorum.
    karşı araç direk motorun ve ön camın üzerine düşmüş gibi duruyor.
    ancak bu bile risk airbag ler in açılması gerekirdi kanaatindeyim.

arabanın resmi ile birlikte arabayı aldığınız firma ile irtibata geçin derim.
    bu kaza durumunda da airbag açılmayacaksa bu airbag hangi durumda açılacak diye bastırın.

büyük olasılıkla mahkemeye verseniz bile tazminat alacağınız düşüncesindeyim.
    avukat akrabanıza bir danıışın derim.

• merhaba arkadaşlar 28.000 den fazla vermicekler gibi görünüyor,onubile zor verecekler,paramı alayım kazayı yaptığım karşı taraftaki minibüsün alayhine dava açacağım, bastırıp jantlarımıda alacağım ödeme yaparken arabanın orjinaline bakıp fiyat veriyorlarmış,orjinalinde çelik jant yok pusula oto araziye çekmiş arabayı aradım jantlarımı alacağım dedim ihalede jantlar üzerindeydi dediler bende beni ilgilendirmez bana verilen fiyat arabanın orjinal haline göre verilen fiyattı dedim jantlar benim dedim,sigorta bize onay verirse alabilirsiniz jantları dediler,bu günde o işi halledeceğim. ah RAY sigorta vah RAY sigorta bilgilerinize arkadaşlar 28.000 e 2007 yenikasa dizel comfort bulabilirmiyim sizce bikaç yerden araştırdım 33.000isteyen 30.000 e brkıyor 31.750 yazan a 28.000 teklif ettim arayın görüşelim dedi ama arabada city car reklamı var yaramazmı dersiniz.bakalım allah yardımcımız olsun saygılar....
  • Ben Toyota'nın kendi kaskosunu yaptırdım. Aracın kasko bedeli 38.000 civarı birşey görünüyordu poliçede. Allah vermesin bir kaza yapsak ve araç pert olsa bize ödenecek rakam ne olur? Araba henüz 1000 küsür km'de. Bu tip kriterler göz önünde bulunduruluyor mu? Yani 30.000kmde olan araçla 1000 km'de olan pert olmuş birebir aynı özelliklerde ve modelde olan araçlara kaskonun ödediği para neye göre değişiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Ben Toyota'nın kendi kaskosunu yaptırdım. Aracın kasko bedeli 38.000 civarı birşey görünüyordu poliçede. Allah vermesin bir kaza yapsak ve araç pert olsa bize ödenecek rakam ne olur? Araba henüz 1000 küsür km'de. Bu tip kriterler göz önünde bulunduruluyor mu? Yani 30.000kmde olan araçla 1000 km'de olan pert olmuş birebir aynı özelliklerde ve modelde olan araçlara kaskonun ödediği para neye göre değişiyor?

Toyota kasko'da sıfır km aldığın araç 1 yıl içinde pert olursa aracın sıfır km bedeli ödeniyor. Diğer türlü aracın kaza yaptığı zamandaki piyasa fiyatı ne ise ona göre fiyat belirleniyor, aracın yaptığı km de göz önünde bulunduruluyor ama çok bi fark olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Ben Toyota'nın kendi kaskosunu yaptırdım. Aracın kasko bedeli 38.000 civarı birşey görünüyordu poliçede. Allah vermesin bir kaza yapsak ve araç pert olsa bize ödenecek rakam ne olur? Araba henüz 1000 küsür km'de. Bu tip kriterler göz önünde bulunduruluyor mu? Yani 30.000kmde olan araçla 1000 km'de olan pert olmuş birebir aynı özelliklerde ve modelde olan araçlara kaskonun ödediği para neye göre değişiyor?

Toyota kasko'da sıfır km aldığın araç 1 yıl içinde pert olursa aracın sıfır km bedeli ödeniyor. Diğer türlü aracın kaza yaptığı zamandaki piyasa fiyatı ne ise ona göre fiyat belirleniyor, aracın yaptığı km de göz önünde bulunduruluyor ama çok bi fark olmuyor.

Teşekkürler. Allah kimsenin aracını pert etmesin diyelim o halde

• arkadaşlar başak sigorta nasıl.toyota bakırcılar plazza da yaptırdım ama kasko başak sigorta
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.