tüm arkadaşlara teşekkür ederim dilekleri için, aynen dediğin gibi havayastıklarının açılmaması normal inceledim bi kusur olsaydı hesabını sorardım.
quote:
Orjinalden alıntı: isbaraalp54
quote:
Orjinalden alıntı: NIGHTBOY
benim toyotaya sempatim var aynı araçtan alabilirim yaptığım kazayagöre beni iyi kurtardı gibi düşünüyorum(ama hava yastıkları açılmadı), aracın torpidosunu görseniz sanki el bombası almışlar paramparça ama yinede bana doğru fazla gelmedi,babamda bir önceki kasası var şimdilik onu kullanıyorum ama dar geliyor bana onunla yapmış olsaydım kazayı sanki daha kötü olurdu gibime geliyor. acentem tanıdık ona bu aracı sakın tamir edelim falan demesinler dedim bihalt olmaz bundan dedim bana o araç %99 pert dediler,ablamda avukat direk onu devreye sokacağım onu arattıracağım. daha ciddi konuşur.tamiri kabul etmem
adınıza sevindim arac direk pert olmuş. hava yastığının acılmaması gayet doğal cünkü airbag tetikliyicileri ön farın ya hemen altında yada diğer fara bakan kısmında oluyor sizin tamponların orada herhangi bir darbe yok. perde airbaglerinde acılmaması gayet doğal yan taraflarda bi sıkıntı görünmüyor. diğer cephede kapılarda darbe var ve acılmadıysa perde airbag ler yeterli eşik şiddete ulaşmamış olabilir.
yeniden gecmiş olsun.
Nightboy tekrar geçmiş olsun. O kaza anında neler hissettiniz paylaşır mısınız? Çok kötü bir his olsa gerek.
Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
Nightboy tekrar geçmiş olsun. O kaza anında neler hissettiniz paylaşır mısınız? Çok kötü bir his olsa gerek. [/quot
minibüsü havada gördüm eşim çığlık atıyordu yarım saniye sürdü ben frene refleks ile asıldım abs vurdu,ekran karardı sonrasında başımı direksiyondan kaldırdığımda azımdan kan boşalıyordu baya akıyordu ve nefes alamıyordum yavaş yavaş ölüyorum sandım ama sonra nefes aldım,hemen eşime baktım hamileydi karnında iki bebe var ağlıyordu dizinden darbe almıştı bebeklerim diye ağlıyordu,ben bişeyin yok korkma bişey olmayacak dedim,eşimin kapısı sürüklenip vurduğumuz kamyondan dolayı açılmıyordu benimkide asıldarbe benim tarafta olduğu için açılmıyordu arka kapıdan çıkardılar bizi, dönüp bakamadı heralde fırsat olmadı bi kartala alal acele bindik hastane yakındı (haliç hospital berbat ötesi bi hastane) minibüs benim arbanın üzerinde kalmış,minibüstede 5 yaralı vardı ama bizden iyilerdi. ehliyeti alınsın diye şikayetçi oldum ayrıca davada açıyorum.
Çok Çok geçmiş olsun Rabbim Herkesi böle elim bi vakalardan korusun.
çok geçmiş olsun,gerçekten çok ciddi bir kaza olmuş.
gercekten cok kotu bır kaza cunku canınıza zarar gelmıs allah daha buyklerınden korusun cok cok gecmıs olsun...
çok büyük geçmiş olsun gerçekten sizide eşinizide allah korumuş bir daha olmaması dileğiyle...Böyle trafik canavarları ne yazıkki aramızda dolaşıyolar
öncelikle geçmiş olsun genelde kaskolarda aracın yaşı 1 den küçükse direk liste fiyatını size öderler, en azından toyota kasko ve ak sigorta da bu böyle, umarım araç 1 yaşından büyük değildir ve kaskonuz bu teminatı size vermiştir...
quote:
Orjinalden alıntı: utkucay
öncelikle geçmiş olsun genelde kaskolarda aracın yaşı 1 den küçükse direk liste fiyatını size öderler, en azından toyota kasko ve ak sigorta da bu böyle, umarım araç 1 yaşından büyük değildir ve kaskonuz bu teminatı size vermiştir...
2007 mart çıkışlıydı ne teklif ederler, aynı araçtan alamayacağım bi rakamı söylerlerse kabul etmem uğraşırım, kasko bedeli 35.000,00 TL idi 2008 mayısta kaskosunu yaptırmıştım.
kardeşim bırak perti felan, çok büyük bir kaza atlatmışsın çok geçmiş olsun..
büyük geçmiş olsun birader
quote:
Orjinalden alıntı: NIGHTBOY
quote:
Orjinalden alıntı: utkucay
2007 mart çıkışlıydı ne teklif ederler, aynı araçtan alamayacağım bi rakamı söylerlerse kabul etmem uğraşırım, kasko bedeli 35.000,00 TL idi 2008 mayısta kaskosunu yaptırmıştım.
Expertizler araştırma yapacak genel bir fiyat çıkaracaklar, ama kasko bedelini göz önünde bulundurmazlar sanırım. Güncel 2. el fiyatı ne ise onu öderler..2009 Şubat itibariyle piyasa araştırması yapılır..Sigorta şirketleri ne analarının gözü sende bilirsin. Büyük geçmiş olsun aracınız PERT...!!
Çok geçmiş olsun. Size bişey olmaması sevindirici. Ayrıca tartışmasız pert...
saolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sonuçları yazacağım buraya
geçmiş olsun.
cok cok gecmıs olsun sukurkı sana bısey olmamıs. pert e cıkmalıydı kı cıkmıs alacagın bedelde sıgortayı kactan yaptırdıysa o demek ısterdım ama maalesef o gunku pıyasa degerı arastırılıp o fıyat verılır hayırlısı
dün aradılar arabanızı tamir ettirmek istiyormusunuz yoksa ihaleye çıkartacağız dediler,bende naparsanız yapın dedim benden çıktı araç sizin dedim,biz aracınızı satacağız dediler sigortanıza vereceğiz parayı sigortanızda üzerini tamamlayıp sizi arayacak dediler. ee beni niye arıyorsunuzdedim fuzuli sizden onay almadan satamayız dediler naparsanız yapın dedim o araç benden çıktı, bu günde servis aradı aracı almaya geldiler özel esyanız varmı içinde dedi alsınlar dedim hiç bişeyimyok,perşembe sonuçlanır satış cumada sizi ararlar dendi. avukat ablamda onların satışı bizi ilgilendirmiyor bizim beklememize gerek yok paramızı almayabakalım dedi.beraber ilgileniyoruz bakalım cuma paramı bildireceklermi.aracın şubat noterdeki listede 31.550 görünüyor onun üzerinde ısrar edeceğim.
çok geçmiş olsun araç yapılır yada pert olur cana gelmesin corolla yiğit araba olduğunu biliyorum şanslısın minbüs 40cm daha yüksekten gelmemiş verdiğin sadakalar seni kurtarmış
cana geleceğine mala gelsin.çok geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış
saolun arkadaşlar teşekkür ederim, pert aracın ihalesinin son günüymüş bugün p.tesi bana fiyat vereceklermiş. p.tesi arabanın anahtarları, borcu yok yazısı, vekaletname falan istiyorlar. inşallah parayı erken alırımda yenibi araba bakarım. (yine aynı arabadan almayı düşünüyorum) diğer markaları da arada inceledim traş, bi honda iyi oda dizeli yok (volkswagen,seat ile audi saymıyorum biraz pahalılar)