Şimdi Ara

Yeni nesil, eşittir FOS!!! Hakkımızı arayalım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xbox360 kontrolleri fps oynamak için harika

ps2 kullanmış biri olarak ps3 kontroller için bunu söyleyemiyeceğim gerçi şimdi bazı arkadaşlar ps3 kullandınmı diye sorarlar ise

ps2 ile ps3 kontroller tasarım olarak aynı kullanmasamda pek bir şey değişeceğini sanmam
  • Vayy güzel konu. Tebrik ederim arkadaşım seni. Gerçi atılmışsın ama

Neyse bu arada ben de xbox360 dan nefret ediyorum! O da ayrı mesele! Ve Playstation forumunda xbox360 sahiplerinin elip konsollarını övmeyçalışmalarını, xbox360 sahiplerinin ezikliği olarak görüyorum. Benim Toyotam varsa, Hondanın forumunda işim ne? Durumu olmalı. Ama Aynı şeyi PS3 sahipleri yapmıyor gozlemlediim kadarıyla. Çünkü makina daha üstün, buna gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazageldim

Vayy güzel konu. Tebrik ederim arkadaşım seni. Gerçi atılmışsın ama

Neyse bu arada ben de xbox360 dan nefret ediyorum! O da ayrı mesele! Ve Playstation forumunda xbox360 sahiplerinin elip konsollarını övmeyçalışmalarını, xbox360 sahiplerinin ezikliği olarak görüyorum. Benim Toyotam varsa, Hondanın forumunda işim ne? Durumu olmalı. Ama Aynı şeyi PS3 sahipleri yapmıyor gozlemlediim kadarıyla. Çünkü makina daha üstün, buna gerek yok...

Megazort Forumdan Uzaklaştırıldığı İçin Başka Bir İsimle (gazageldim) Login Olduğundan %99 Eminim...
  • %1 de ben ekledim gitti Doğru tahmin

Bu arada yine atın, 5 dakika sürüyor yeni kullanıcı adı almam. Yine girerim. Boşuna kasmayın, yorulmayın...
  • quote:

Vayy güzel konu. Tebrik ederim arkadaşım seni. Gerçi atılmışsın ama

sen bence bu kadar GAZA GELME...birazdan senin GAZINI ALIR modlar..

saltuk buraya yumruk havaya

• İşte biliyor musun olay nedir?

O dediğin olay bayağı bir zor, mac kullanıyorumda
  • megazort yani gazageldim dur tahmin edeyim...

Sen bdfyobgsougt olmayasın?!

Çünkü bu forumda '' Oyunlar benim için dinimden bile önemlidir. '' cümlesini kurabilecek ter bir manyak varsa o da bdfyobgsougt' dur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 3 Mart 2007; 19:32:37 >
  • quote:

İşte biliyor musun olay nedir?

O dediğin olay bayağı bir zor, mac kullanıyorumda

bu arada niye şutladılar seni..?? yani öbür nick'ini...??
  • Gereksiz tartışmalar nedeniyle konu kitlenmiştir. Megazort ve gazageldim hesapları süresiz kapatılacaktır. Yine gelirse yine kapatacağız. Kimin ezik olduğunu herkes biliyor, sizin dil dökmenize gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.