Şimdi Ara

Yeni nesil, eşittir FOS!!! Hakkımızı arayalım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: johnny2

Bence yazılanlar kesinlile doğru yalandan yere kandırıyorlar milleti.Xbox evet müthiş ama benim açıkçası beklediğim bu değildi devamlı bozulacakmı diye yemeden içmeden kesildiğimiz bi alet hiç olmamalıydı o kadar para karşılığında..

acı ama gerçek ewet hep bozulacak
  • ben hiçde insanları kandırdıklarını düşünmüyorum konsol üreticilerinin,bilhakis herşeyin en mükemmelini vermeye calısıyorlar oyunculara fiyat performans olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: johnny2

Bence yazılanlar kesinlile doğru yalandan yere kandırıyorlar milleti.Xbox evet müthiş ama benim açıkçası beklediğim bu değildi devamlı bozulacakmı diye yemeden içmeden kesildiğimiz bi alet hiç olmamalıydı o kadar para karşılığında..

acı ama gerçek ewet hep bozulacak

Xbox hakknda acı bir yorum söylemeseydin eksik kalırdın sanki.
  • Konsol üreticileri demiyorum zaten başlıkta. Yeni jenerasyon oyunculuktan bahseyoruz. Buna pc de dahil, wii de...
  • ya arkadaş, tek hesapla her oyunu oynuyorsun, çapraz davet, invite, muhabbet, msg herşey var..PC dekinden farkı yok demeyin , bu kadar olmaz..Sanki hiç PC de online oynamadık.Bırakın bu kadar subjektif bakmayı...Ayrıca Live sayesinde 360 ve PC sahipleri ortak oynayabilecek
    XFire dediginiz nanenin, Live yanında esamesi okunmaz..Geçin onu geçin...PS3 dede Xfire altyapısı kullanılıyor.Görüyoruz.

Bu arada Live parasına laf eden PS3 severler her ay bayılacakları fazladan elektrik parasını hesaba katmıyorlar heralde..Live dan daha çok vereceksiniz
  • Next Gen bence güzel grafikler sunuyor ve ilerde cok daha süper grafikler sunacaktır.

Dil destegi oyle kolay bir is degil.Türkce olmasını hepimiz isteriz ama bu ne yazik ki mümkün degil oyun sirketleri ülkemizi bir pazar olarak bile gormuyor ve bundada sonuna kadar haklılar ne yani adam ugrasıcak Türkce altyazı falan koyucak ne olucak korsanlar daha cok para kazanacak.

X box 360 ısınma tehlikesi ile evler yanma tehlikesi demissin arkadasım yanılmıssın X box 360 konsolları yüksek derecede radyasyon yayıyormus ve bir sehri yok etme tehlikesi varmıs bak bu daha fantastik oldu.

Konsollar daha hafif olmalıydı yaw hafif olsa ne olucak agır olsa ne olucak sanki devamlı yanımızda tasıyoruz alıyoruz koyuyoruz televizyona yakın bir yere oldu bitti ayrıca soylenildigi gibide agır degiller.

Arkadasım sanırım sen Next Gen denilince Dvd kapagı büyüklügünde gercek hayata denk grafikler veren cihazlar bekliyordun.

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

ya arkadaş, tek hesapla her oyunu oynuyorsun, çapraz davet, invite, muhabbet, msg herşey var.

bunlar pc de yok yani?

msn e benzer sistem ile online oyunu birleştirmişler live çıkmış işte daha ne. pc de yapılamayan kaale alınacak birşey yok.
  • Ben en azından CGİ video kalitesinde grafikler bekliyordum. Eh, birkaç seneye bakarsınız o da olur...
  • 1- Açıkçası klavye mouse olan bir alete pek konsol gözüyle bakmam. Ama yine de olsaydı hoş olabilirdi fakat bu konsolu fos yapmaz bana göre
    2- Türkçe dil olmasını ne hakla istiyorsun? Kaçımız orjinal alıyor?
    3- Hiç bugı olmayan oyun istemekte çok lüks olur. Ha aslında evet olmamalıydı ama bugı var diye fos demek eleştirmek yanlış. Kolay iş değil. Ayrıca bu konsolun değil yapımcıların işidir. Sorun bugı olanda değil bugı çok olanda. Her oyunun bugı çok değil
    4- Şahsen grafiğe önem vermem ama sen direkt gerçek görüntü istiyorsan bu da ayrı bir abesliktir kanımca. Ve grafiklerinden açıkçası memnunum.
    5- Zaten adamlar sattığı konsoldan zarar ederken daha ucuza satmasını nasıl bekleyelim? İçinde p2 işlemci yok. Fiyatları uygundur.
    6- Korsanın önüne geçmek.Hm..Zor..
    7- 250gr konsol? hmm Wii bile o kadar değil galiba? Saçma
    8- Evet ısınma durumunda haklısın tek hak verdiğim eleştrin.
    9- Dediğin gibi hizmet işte. Ps3te ücretsiz olması gerekiyor. Ama konu ps bölümünde

Genel olarak saydıklarının birçoğu öyle olsaydı çok daha iyi olurdu ama olmaması yeni nesili fos yapmıyor.

150 ytl oyun ülkemizde satılıyor. Bu da ülkemizden kaynaklanıyor.

• tek tuşla herkesi aynı odada toplayamıyorsan
    İki saaat işte böyle herkesin odayı bulmasını ve girmesini beklersin.
    Xbox live devrimdir Görmek istiemeyen görmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

1) hangi PC oyununda tüm arkadaş listesini ve hangi oyunda nereyi oynadığını detaylı olarak görebiliyorsun?
    2) İstediğin kişiyi Tek tuşla aynı odada toplayabiliyor musun?
    3) Sesli konuşma ortamı ben görmedim bi PC oyununda. xbox360'da tüm oyunlarda var.
    4) PC'de online oynamak için her oyunu ayrı ayrı orjinal almak var üstelik WOW için ayda 19 dolar mı ne ödeniyormuş çok komik.
    xbox360'da sadece 4 dolar aylık o kadar.
    5) Hangi PC oyununda Achivement gördün?
    6) 256K'da deli gibi lag olması senin yanlış kişi ile iletişim yaptığını gösterir.
    İsterse 5Mbit internetin olsun Japonyadaki bir vatandaş ile oynadığında kasacaktır. Because of Telekom.

2-Turnuvalar nasıl düzenleniyor sanıyorsun? Başka konsollarda daha odayı bulamayanlar var

5- Achivement başlıbaşına bir devrimdir. Sırf bunun için zaten bitirdiğin oyunu 10larca kez oynamanı ve oyundan alığın zevki 2 katına çıkarmanı sağlayan etmendir.
    6- 256K'yı bırak ben pC'den torrent indirirken Xbox360'dan online Call of Duty 3 - lagsız oynuyorum.

Belli ki PC'ye çok yatırım yapmışsın PC'yi kötülemek işine gelmiyor. Gerçekleri göremiyorsun. Xbox Live'ın bir devrim olduğunu göremiyorsun. (üye olan 6 milyon kişi görüyor)

yada Hakkını vermediğin için sana öyle geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 1 Mart 2007; 18:37:37 >

• alıntını düzgün yap bi önce

odayı bulamamak gibi bir sorun olmadı hiç benim oynadığım kişilerde ve bende
    achievmentten zevk almakda ayrı bi komedi. fazla achievmentin olunca ne oluyor. devrimmiş birde

pc de oyun falan oynamıyorum. sen gerçekleri göremiyorsun her mesajından belli zaten. xbox live ın devrim falan olduğu yok yıllardır zaten öyle bir sistemde oynuyoruz.

ana teması oyunu online oynamak olan şeye devrim diyorsan daha pc de görmemişsin demek bunların olduğunu.

ha 256 k da torrent açıkken cod3 lagsız oynamanda ayrı bi komedi bu kadar uçma istersen

• quote:

Orjinalden alıntı: XxXsT

konsol controller larıyla fps oynamanın nesi kotu anlamadım?ilk baslarda ps2 de kotuydu xbox360 cıktı 1-2 defa oynadım fps xbox ta gercekten mouse klavyeden daha guzel geldi?ps3 controllerının da cok hafif ve kolay oldugu soyleniyor eminim cok guzel bir sekilde oynanıyodur fps ps3 te daha ne istiyosunuz anlamıyorum?tabi bu olay zevkler ve renkler olayı gibi ama konsol denilince akla klavye-mouse gelmez..

Katılıyorum.
    Rahat rahat gamepad'ler dururken klavye+Maus'la FPS oynamak amelelik bence.
  • Yeni nesilde ben de kontrollerde gelişme bekliyordum, fakat tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. ps1'de ps2 de zaten analog gamepadlerle oynadık hep, ps3 geldi hala babadan kalma analoglarla oynuyoz, 80 yaşına gelcez hala aynı gamepad'lerle mi oyun oynayacaz, yeter ulan artık. Gerçi Nintendo wiimote ile biraz yenilik kattı fakat wiimote'un da potansiyeli oyunlarda tam kullanılamıyo hala.
  • wiimote' dan hiçbirşey beklemiyordum zaten.

Bir fps yi ps3 ya da xbox360 kontrolörümle bütün bir gün oynarım. Ama bir wiimote ile kollarımı 24 saati geç, 30 dakika bir sağa bir sola bir aşağı bir yukarı oynatmam için ( ki işte bu wiişkence' dir. ) dünya halter şampiyonu olmanız gerekiyor. Ultra saçma bir buluş, kullanşsız, zevksiz. Savunulacak hiçbir yanı olmayan bir aygıt diyorum! Nintendo gelecek için kendini kurtarmak istiyorsa acilen doğrudürüst bir analog kontrolör yapsın! Ne bu rezalet! Ne bu kepazelik! Nedir bu salatalık turşusu!!!?
  • Yok yok sen espri yapıyorsun galiba..
  • megazort arkadasimizin isteklerinin gerceklesmesi icin microsoft ve sony nin vakif olmasi gerekiyor
    baska turlu bi yol bilen var mi? sony carsi grubundan bi kac eleman yine baslamis tezahuratlara ama yine en buyuk x360 fani korayg den sonra ben olmus olucam bu sozlerden sonra. varsin oyle olsun para yabanciya gitmesin
  • Megazort Sony,Mc ve Nintendoyu hayır kurumu falan sanıyor sanırım.

Bu arada MegaZORTTT Nintendo icin onca laf sıralamıssın ama 11 Kasım'da cıkmıs olan Wii 4 milyon satısı gecti sanırım hatırlatırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Megazort Sony,Mc ve Nintendoyu hayır kurumu falan sanıyor sanırım.

Bu arada MegaZORTTT Nintendo icin onca laf sıralamıssın ama 11 Kasım'da cıkmıs olan Wii 4 milyon satısı gecti sanırım hatırlatırım.

Normaldir çolukçocuk bol...
  • Yapma şimdi megazort Wii'ci arkadaşları kızdıracaksın.

Oyunun yaşı mı olur yahu tamamen zevk meselesi, tut ki Red Steel ya da FarCry gibi yapımlar da çıkarıyor artık Nintendo.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.