Şimdi Ara

Yeni nesil, eşittir FOS!!! Hakkımızı arayalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1: Klavye+mouse desteği tüm FPS, strateji, RPG oyunlarına çıkmalıydı...

Ki pc de rahat oynanabilen, ama konsolda rahat oynanamayan fps ler yüzünden, kötü ün yapmış konsollarda '' fps oynanamaz! '' olgusu yıkılsın diye...

2: Dil desteği gelmeliydi... En az 50 dil desteği olmalıydı. Türkçe olmalıydı. 50 nin altında ki oyunlar piasaya çıkmamalıydı.

Oynadığı kaliteli bir oyundan zerre kadar birşey anlamayıp, bir kenara atan milyonlar olmamalıydı.

3: Oyunlarda bir tane bile bug olmamalıydı. Koskoca şirketler milyon dolarlık oyun motoru yaratırken ve hava atarlarken, mükemmel olması için uğraşmıyorlarsa, artık... Neyse şimdi susuyorum...

Artık duvara giren kafalar, yere giren bacaklar, havada asılı duran objeler lmamalıydı.

4: Yeni jenerasyondan beklentileriniz neler? Grafik değil mi? Peki gördüğünüz oyunlarda işte bu gerçek gibi! Dediğiniz türden bir kaplama, bir obje, bir efekt vs... görüyor musunuz? Ben göremiyorum şahsen.

Her seferinde yeni nesil diye bize yutturulan şey, biraz daha fazla poligondan ibaret olmuştu. Bu nesildede farklı değil açıkçası şu ana dek...

5: Konsol ve oyunlar çok ucuz olmalıydı. Zarar edeceğini bilebile büyük şirketler işe kalkışmadan, emekleyerek yeni jenerasyonu başlatmalıydılar.

6: Korsanın kesinlikle önüne geçilmeliydi. Blueray' ler kırılamadı, tamam. Ama kırılabilir gözüyle bakmamalıydı insanlar. Asla kırılamaz gözüyle bakmalıydık.

7: Hafif olmalıydı konsollar. 6.5 kilogram değil. 250 gr olmalılardı. Bir cd çalar kadar.

8: Isınmamalılardı ve hata vermemelilerdi. XBOX360' ını, 2 gün açık unutanın evi, yanma tehlikesi ile karşıkarşıya kalmamalıydı.

9: Online hizmetler tamamen bedava olmalıydı.

Demek istediğim yeni jenerasyon bana göre fos çıkmıştır arkadaşlar! Tamam daha önce görmediğimiz teknikler, efektler, oynanışta yenilikler, yok Snake' in burnunun ucunda ki poligon sayısının MGS3 te ki tüm karakterlerden fazla olması vs...

Ortada hala bir gerçek var ki, o da gerçeği görmemiz için diğer jenerasyonu bekleyeceğimizdir...

İşte ben böyle bir jenerasyonun oyunlarına 150 ytl vermek istemiyorum arkadaşlar! Böyle bir jenerasyonun oyunlarına değil. Ne kadar iyi olursa olsun...

Boş oğlu boş bir jenerasyon var önümüzde.

Sinema endüstrisini önümüzde ki yıllarda geçmesi muhtemel bir endüstrinin halkı kandırmasına katlanamıyorum. Daha önce başlattığım 50 gb oyun değil, altyazı istiyorum! kampanyasının bir benzerini başlatıyorum...

Aşağıda ki mail adresi kültür banlığının mail adresidir. Lütfen fiyatların olması gerektiği gibi olması için linke tıklayıp fiyatları düşürün diye birşeyler yazın! Buna hakkımız yok mu arkadaşlar???
    Kültür Bakanlığımızın içinde ki Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği' nin mail adresi:

basin@kulturturizm.gov.tr

Birşeyler yapalım arkadaşlar. Korsanı durduramıyoruz. Bari orijinal alanları rahatlatıp, daha fazla alabilmelerini sağlayarak ülkeye bir katkımız dokunsun bu forumdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 1 Mart 2007; 14:59:57 >

• İlginç bir yaklaşım Teslimim Sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

İlginç bir yaklaşım Teslimim Sana
    1) Xbox 360'da XFPS adaptörü ile tüm oyunlar klavye mouse ile oynanabiliyor

2) Dil desteği sandığın kadar kolay birşey değil. Basit bir Japoncayı İngilizce yapmak için Tam 6 ay zaman biçiyorlar. Sen gelmiş tüm dilleri istiyorsun.
    Buna hem zaman hem de BluRay bile yetmez.

3) Onca çalışma temposunun içinde bug yapmamak için uğraşıyorlar. Fakat normal oynanışta değil. Bazen imkansız durumlarda buglar ortaya çıkıyor.
    Beta Testlerine alınan halktan onca oyuncular var. Ve Herkesin Oynadıktan sonra küçük bi rapor tutması isteniyor. Daha bug kalıyorsa Onları insanlar oynayınca farkediyor ve yamalarda düzeltiliyor.

4) O zaman HDTV'de Gears of War oynamamışsın.

5) Etrafta korsan oldukça oyunlar pahalı olacaktır.

6) Bu sandığın kadar kolay birşey değil. İnsanın yaptığını insan bozuyor. Ne kadar zor yaparsan yap bir yolunu buluyorlar.

7) Xbox 360 3.5Kg PS3 ise 5Kg 6.5 Kiloluk bir konsol daha görmedim ben.

8) Hayır öyle bişi yok. İnsanların abartmasından başka birşey değil. Yeni nesil konsollar PC teknolojisindeki malzemelerin erkenden
    birleştirilmesidir. Bu yüzden erken teknolojiler ısınmaya mahkumdur. Durum PS3'te de böyle fakat onun kasası çok büyük ve soğutma yöntemi daha iyi.
    Şahsen ben Xbox360'ı İntercooler ile 20 saat açık bıraktığımı hatırlıyorum. Üstelik cayır cayır yanar denilen ilk çıkanlarından.

65nm işlemciler ile ısınma sorunları tarihe karışacak.

9) Xbox Live tecrübesini tat bakalım bedava olmasını bekler misin?
    üstelik YILDA 49DOLAR GİBİ KOMİK BİR ÜCRET KARŞILIĞI. BU AYDA 4 Dolara denk geliyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

İlginç bir yaklaşım Teslimim Sana
    dostum cok iyi aciklamissin helal olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

1) Xbox 360'da XFPS adaptörü ile tüm oyunlar klavye mouse ile oynanabiliyor

2) Dil desteği sandığın kadar kolay birşey değil. Basit bir Japoncayı İngilizce yapmak için Tam 6 ay zaman biçiyorlar. Sen gelmiş tüm dilleri istiyorsun.
    Buna hem zaman hem de BluRay bile yetmez.

3) Onca çalışma temposunun içinde bug yapmamak için uğraşıyorlar. Fakat normal oynanışta değil. Bazen imkansız durumlarda buglar ortaya çıkıyor.
    Beta Testlerine alınan halktan onca oyuncular var. Ve Herkesin Oynadıktan sonra küçük bi rapor tutması isteniyor. Daha bug kalıyorsa Onları insanlar oynayınca farkediyor ve yamalarda düzeltiliyor.

4) O zaman HDTV'de Gears of War oynamamışsın.

5) Etrafta korsan oldukça oyunlar pahalı olacaktır.

6) Bu sandığın kadar kolay birşey değil. İnsanın yaptığını insan bozuyor. Ne kadar zor yaparsan yap bir yolunu buluyorlar.

7) Xbox 360 3.5Kg PS3 ise 5Kg 6.5 Kiloluk bir konsol daha görmedim ben.

8) Hayır öyle bişi yok. İnsanların abartmasından başka birşey değil. Yeni nesil konsollar PC teknolojisindeki malzemelerin erkenden
    birleştirilmesidir. Bu yüzden erken teknolojiler ısınmaya mahkumdur. Durum PS3'te de böyle fakat onun kasası çok büyük ve soğutma yöntemi daha iyi.
    Şahsen ben Xbox360'ı İntercooler ile 20 saat açık bıraktığımı hatırlıyorum. Üstelik cayır cayır yanar denilen ilk çıkanlarından.

65nm işlemciler ile ısınma sorunları tarihe karışacak.

9) Xbox Live tecrübesini tat bakalım bedava olmasını bekler misin?
    üstelik YILDA 49DOLAR GİBİ KOMİK BİR ÜCRET KARŞILIĞI. BU AYDA 4 Dolara denk geliyor!

Alıntıları Göster
    ya xbox live xbox live diyosunuz değişik tecrübe diyosunuz nesi değişik bi cacık görmedim ben live da. bildiğiniz online oyun işte aldığım her oyunu denedim online olarak xboxda, bildiğimiz pc dekinin aynısı. headsetle konuşma diyosunuz oda var pcde. şu kişi bu kişi online oldu diye aşağıda yazması yeni tecrübemi Allah aşkına.

deneme sürem bitince kesinlikle bidaha açtırmayacağım live ı.

almadan önce öyle bir anlatıyordunuz ki matah bişey sandım. bildiğimiz online oyun ya. üstelik 256 ile deli gibi de lag oluyor. (256 yla mis gibi oynanıyor diyenlere bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Mart 2007; 15:03:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

ya xbox live xbox live diyosunuz değişik tecrübe diyosunuz nesi değişik bi cacık görmedim ben live da. bildiğiniz online oyun işte aldığım her oyunu denedim online olarak xboxda, bildiğimiz pc dekinin aynısı. headsetle konuşma diyosunuz oda var pcde. şu kişi bu kişi online oldu diye aşağıda yazması yeni tecrübemi Allah aşkına.

almadan önce öyle bir anlatıyordunuz ki matah bişey sandım. bildiğimiz online oyun ya. üstelik 256 ile deli gibi de lag oluyor. (256 yla mis gibi oynanıyor diyenlere bu)

Alıntıları Göster
    Bence yazılanlar kesinlile doğru yalandan yere kandırıyorlar milleti.Xbox evet müthiş ama benim açıkçası beklediğim bu değildi devamlı bozulacakmı diye yemeden içmeden kesildiğimiz bi alet hiç olmamalıydı o kadar para karşılığında..

• quote:

Alıntıları Göster
    1) hangi PC oyununda tüm arkadaş listesini ve hangi oyunda nereyi oynadığını detaylı olarak görebiliyorsun?
    2) İstediğin kişiyi Tek tuşla aynı odada toplayabiliyor musun?
    3) Sesli konuşma ortamı ben görmedim bi PC oyununda. xbox360'da tüm oyunlarda var.
    4) PC'de online oynamak için her oyunu ayrı ayrı orjinal almak var üstelik WOW için ayda 19 dolar mı ne ödeniyormuş çok komik.
    xbox360'da sadece 4 dolar aylık o kadar.
    5) Hangi PC oyununda Achivement gördün?
    6) 256K'da deli gibi lag olması senin yanlış kişi ile iletişim yaptığını gösterir.
    İsterse 5Mbit internetin olsun Japonyadaki bir vatandaş ile oynadığında kasacaktır. Because of Telekom.

quote:

Orjinalden alıntı: johnny2

Bence yazılanlar kesinlile doğru yalandan yere kandırıyorlar milleti.Xbox evet müthiş ama benim açıkçası beklediğim bu değildi devamlı bozulacakmı diye yemeden içmeden kesildiğimiz bi alet hiç olmamalıydı o kadar para karşılığında..

O sizin psilolojiniz ile alakalı. Ben niye bozulacak diye düşünmüyorum? Çünki bilinçli kullanıcıyım. Fanboyların sahtekarlığına gelmem.
    Millet öyle abartmış ki sanki herkes alıyor sanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 1 Mart 2007; 15:06:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1) hangi PC oyununda tüm arkadaş listesini ve hangi oyunda nereyi oynadığını detaylı olarak görebiliyorsun?
    3) Sesli konuşma ortamı ben görmedim bi PC oyununda. xbox360'da tüm oyunlarda var.
    4) PC'de online oynamak için her oyunu ayrı ayrı orjinal almak var üstelik WOW için ayda 19 dolar mı ne ödeniyormuş çok komik.
    6) 256K'da deli gibi lag olması senin yanlış kişi ile iletişim yaptığını gösterir.
    İsterse 5Mbit internetin olsun Japonyadaki bir vatandaş ile oynadığında kasacaktır. Because of Telekom.

quote:

O sizin psilolojiniz ile alakalı. Ben niye bozulacak diye düşünmüyorum? Çünki bilinçli kullanıcıyım. Fanboyların sahtekarlığına gelmem.

Alıntıları Göster
    Bence Megazortun Haklı Olduğu Yerler Var!!! Birde Buradaki Yazıyı Okuyun Bakalım

http://forum.donanimhaber.com/m_12665480/tm.htm

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

1- görsek ne olacak bu mu yani live alma sebebi?
    2- aynı şekilde bu da mı live alma sebebi? "olamaz herkesi tek tuşla aynı odada toplamalıyım, en iyisi x360 alayım ben" böyle diyen biri var mıdır Allah aşkına.
    3- Sesli konuşma küçücük bir program yardımıyla her oyunda ve masasüstünde de çatır çatır oluyor. istediğin arkadaşının nickini yazarak odana ekliyorsun.
    4- sen pc de bir MMORPG yi xbox un normal oyunlarıyla karşılaştırıyorsun. gelsin hele xbox a wow o da aynı şekilde aylık paralıklı olacaktır. diğer oyunlarıda all seeing eye sağolsun çatır ve çutur şeklinde pc de oynuyoruz zaten.
    5- achievment aynen 1 ve 2. madde gibi boş iş. toplayınca ne olacak itibar kazanınca ne olacak. hiçbirşey. ha ilerde ödülmü ne vereceklermiş achievment toplayanlara. ee verdikleri ödülde büzük bişey olur artık adam kalkıp full sürüm oyunmu verecek.
    6- 256 k olayında şunu bunu örnek verme çünkü pc de 256 ile her oyunu rahatca oynardım (pes5 hariç onda en ufak takılma dahi sinir ediyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Mart 2007; 15:12:31 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    1- Xfire dene istersen..
    2- Gene Xfire...
    3- Cod2, CS, vs.vs...
    4- Oyunları Orj almaya gerek yok... İlaçlı server dolu etraf.. Tabi Offical oynamak ayrı güzel orası tartışılmaz...
    5- O ne bilmiyorum hehe ^^
    6- Haklısın...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

1- Xfire dene istersen..
    2- Gene Xfire...
    3- Cod2, CS, vs.vs...
    4- Oyunları Orj almaya gerek yok... İlaçlı server dolu etraf.. Tabi Offical oynamak ayrı güzel orası tartışılmaz...
    5- O ne bilmiyorum hehe ^^
    6- Haklısın...

Alıntıları Göster
    hayır pc deki oyunlarda oyunun sesli konuşma özelliğinin olmasına gerek yok arkadaşlar. dediğim gibi ufak bir programla zaten istediğiniz kişiye bağlanıyorsunuz sesli olarak, oyuna bakmıyor yani bu dalga. ister oyuna girin isterseniz nette dolaşırken konuşun.

• quote:

hayır pc deki oyunlarda oyunun sesli konuşma özelliğinin olmasına gerek yok arkadaşlar. dediğim gibi ufak bir programla zaten istediğiniz kişiye bağlanıyorsunuz sesli olarak, oyuna bakmıyor yani bu dalga. ister oyuna girin isterseniz nette dolaşırken konuşun.

Alıntıları Göster
    TeamSpeak... Serverımız varken kullanıyorduk...
  • quote:

Alıntıları Göster
    007ybse04

Yeni nesil diyoruz! Xbox 360 değil, bence karıştırma...

Eski nesilden bahsetmiyoruz burada...

Habire 360 ını savunmana gerek yok.

Aynı sorun Ps3 içinde geçerli. Yazmışım oraya! Hala neden komplekse kapılmış gibi açıklama yapma gereği duyuyorsun?

Pc de upgrade, takılma vs...
    Ps3 de oyun pahalılığı, makina bulamama sorunu vs...
    Xbox360 yanar, bozulur vs...

Genel bir sorun var. Onu tartışıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 1 Mart 2007; 15:37:47 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

World of warcraft ı oynayanları gördüm. Chat in baya zevkini çıkarıyorlar.

1024 ilede xbox live dan lag oluyorum. Bu sorun kimi zaman telekomla alakalı. Ama çoğunlukla oyun ve serverdan kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: megazort

007ybse04

Yeni nesil diyoruz! Xbox 360 değil, bence karıştırma...

Eski nesilden bahsetmiyoruz burada...

Habire 360 ını savunmana gerek yok.

Aynı sorun Ps3 içinde geçerli. Yazmışım oraya! Hala neden komplekse kapılmış gibi açıklama yapma gereği duyuyorsun?

Pc de upgrade, takılma vs...
    Ps3 de oyun pahalılığı, makina bulamama sorunu vs...
    Xbox360 yanar, bozulur vs...

Genel bir sorun var. Onu tartışıyoruz...

Alıntıları Göster
    Şahsi görüşüm,

Böyle bir düşünceye kapılmak için aradan en az 3 yıl geçmesi lazım, en basit örnek ve en gerçekci SOMUT örnek PlayStation 2 konsoludur.Makine 7. yılına girmişken, en iyi grafikli oyunları bu son yıllarında gelmeye başladı, bu şekilde düşünldüğü zaman yeni nesil fos demek oldukça düşüncesizce yapılmış bir yorum olarak havada asılı kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Şahsi görüşüm,

Böyle bir düşünceye kapılmak için aradan en az 3 yıl geçmesi lazım, en basit örnek ve en gerçekci SOMUT örnek PlayStation 2 konsoludur.Makine 7. yılına girmişken, en iyi grafikli oyunları bu son yıllarında gelmeye başladı, bu şekilde düşünldüğü zaman yeni nesil fos demek oldukça düşüncesizce yapılmış bir yorum olarak havada asılı kalır.

Alıntıları Göster
    Kimse alınmasın ama bence arkadaş şakla yapmak için açmış başlığı:) Cd çalar boyutunda konsol filan insana ilginç geliyor. Yazacak cevap bulamıyorum yani hayal kurmuşsun gibi geliyor biraz bana. İsteyen istediği ürünü istediği fiyata satar, sonuçta bu özel sektör. Beğenmiyorsan almazsın hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SnoX

Kimse alınmasın ama bence arkadaş şakla yapmak için açmış başlığı:) Cd çalar boyutunda konsol filan insana ilginç geliyor. Yazacak cevap bulamıyorum yani hayal kurmuşsun gibi geliyor biraz bana. İsteyen istediği ürünü istediği fiyata satar, sonuçta bu özel sektör. Beğenmiyorsan almazsın hepsi bu.

Alıntıları Göster
    ya konuya gelirsem bende katılmıyorum arkadaşa. ben lost planet ve geow daki grafiği görünce hafif şoka uğradım yani şu an beklediğim grafiği veriyor. ha bazıları yeni nesil diye gerçek hayattaki gibi kalite bekliyorsa daha çok bekler çünkü ps4 de bile bu zor. ve ayrıca sadece grafik için alıyorsanız konsol almayın. şu an konsol grafikte çok sağlam belki ileridede sağlam olacak ama bir pc kadar olamaz. pc nin eksiği ise oyunlar çok mal. bir crysis geliyor bir hellgate london. gerisi ilgimi çekmiyor çok, çekenlerde zaten konsola geliyor. tam anlamıyla oyun keyfi yaşamak isteyenler konsoldan şaşmasın. tam anlamıyla grafik keyfi yaşamak isteyenlerde pc den şaşmasın (şu an grafik ve oyun keyfi yaşamak isteyenler ise hala konsoldan şaşmasın çünkü en kaliteli grafikleri şu an konsolda gördüm.) crysis ile bu durum değişsede konsollar crysis grafiği verecektir bence ileride.

ama bir dmc4 bir mgs4 crysisden çok öte kalitede. grafik olarak demiyorum tabii genel olarak. mesela bir fable 2. oyun zevki konsolda kesinlikle. ve ben beklediğimi açık açık buldum konsolda. pc de oyun beklemekten imanım gevremişti. hele mass effect de gelsin of diyorum.

• quote:

ya konuya gelirsem bende katılmıyorum arkadaşa. ben lost planet ve geow daki grafiği görünce hafif şoka uğradım yani şu an beklediğim grafiği veriyor. ha bazıları yeni nesil diye gerçek hayattaki gibi kalite bekliyorsa daha çok bekler çünkü ps4 de bile bu zor. ve ayrıca sadece grafik için alıyorsanız konsol almayın. şu an konsol grafikte çok sağlam belki ileridede sağlam olacak ama bir pc kadar olamaz. pc nin eksiği ise oyunlar çok mal. bir crysis geliyor bir hellgate london. gerisi ilgimi çekmiyor çok, çekenlerde zaten konsola geliyor. tam anlamıyla oyun keyfi yaşamak isteyenler konsoldan şaşmasın. tam anlamıyla grafik keyfi yaşamak isteyenlerde pc den şaşmasın (şu an grafik ve oyun keyfi yaşamak isteyenler ise hala konsoldan şaşmasın çünkü en kaliteli grafikleri şu an konsolda gördüm.) crysis ile bu durum değişsede konsollar crysis grafiği verecektir bence ileride.

ama bir dmc4 bir mgs4 crysisden çok öte kalitede. grafik olarak demiyorum tabii genel olarak. mesela bir fable 2. oyun zevki konsolda kesinlikle. ve ben beklediğimi açık açık buldum konsolda. pc de oyun beklemekten imanım gevremişti. hele mass effect de gelsin of diyorum.

Alıntıları Göster
    konsol controller larıyla fps oynamanın nesi kotu anlamadım?ilk baslarda ps2 de kotuydu xbox360 cıktı 1-2 defa oynadım fps xbox ta gercekten mouse klavyeden daha guzel geldi?ps3 controllerının da cok hafif ve kolay oldugu soyleniyor eminim cok guzel bir sekilde oynanıyodur fps ps3 te daha ne istiyosunuz anlamıyorum?tabi bu olay zevkler ve renkler olayı gibi ama konsol denilince akla klavye-mouse gelmez..

misal unreal tournament 3 cıkıcak ya da half life 2 orange pack/set ( ya da oyle bisi )ben bu oyunları bilgisayarda mouse klavye ile oynamak yerine konsol da elimde controller kulaklık mikrofon vs ile oynaya tercih ederim..bunun yanı sıra controller la oynamak daha gercekcidir.

rpg de de klavye mouse un + sı kalmadı cok guzel hatta artık pc den daha guzel bir sekilde oynanıyor konsollarda rpg oyunlar..

controller piyasasının resmen grafik gibi bir rekabet piyasasına donustugu bu zamanda hala neden kalvye-mouse yok ?!!! diye bir soru bence cok sacma bir soru..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tholgar

konsol controller larıyla fps oynamanın nesi kotu anlamadım?ilk baslarda ps2 de kotuydu xbox360 cıktı 1-2 defa oynadım fps xbox ta gercekten mouse klavyeden daha guzel geldi?ps3 controllerının da cok hafif ve kolay oldugu soyleniyor eminim cok guzel bir sekilde oynanıyodur fps ps3 te daha ne istiyosunuz anlamıyorum?tabi bu olay zevkler ve renkler olayı gibi ama konsol denilince akla klavye-mouse gelmez..

misal unreal tournament 3 cıkıcak ya da half life 2 orange pack/set ( ya da oyle bisi )ben bu oyunları bilgisayarda mouse klavye ile oynamak yerine konsol da elimde controller kulaklık mikrofon vs ile oynaya tercih ederim..bunun yanı sıra controller la oynamak daha gercekcidir.

rpg de de klavye mouse un + sı kalmadı cok guzel hatta artık pc den daha guzel bir sekilde oynanıyor konsollarda rpg oyunlar..

controller piyasasının resmen grafik gibi bir rekabet piyasasına donustugu bu zamanda hala neden kalvye-mouse yok ?!!! diye bir soru bence cok sacma bir soru..

Alıntıları Göster
    Yeni nesil fos değil ama kesinlikle özlenilen istenene beklenen nesilde değil.Sorunlarla başlayan bir nesil.En kısa zamanda sorunlar ortadan kalkar umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tholgar

Alıntıları Göster
    Yav sixaxis lerle rahat rahat fps oynanır

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.