Şimdi Ara

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
38
Favori
140.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc fpsde daha cok zevk vermesine ragmen bir oyunu ayakları uzatıp oynamanın zevki başka(konsolda)
    Burda grafik tartismaya gerek yok. Konsolun isi takilmadan oyun oynatmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH

• https://www.unrealengine.com/

UE4 full erişim @ 20$ / aylık üyelik şeklinde.
  • Snowdrop Engine - GDC 2014 [UK]

• Rubisco kullanıcısına yanıt
    Ara videolarda görseller hoş gözüküyor fakat oynanış esnasında aynı etkileyiciliği yansıtmıyor nedense.Sıradan görseller bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Ara videolarda görseller hoş gözüküyor fakat oynanış esnasında aynı etkileyiciliği yansıtmıyor nedense.Sıradan görseller bana göre.

Aynen Mesut Çevik detaylı anlattı zaten
    www.bolumsonucanavari.com
    2si1 "1080P 60FPS akıcı" Oyun ve Teknoloji programı
    http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-2si1_1080P_60FPS_akici_Oyun_ve_Teknoloji_programi-8643.htm

Teknoloji halen bizim hayal ettiğimiz seviyede değil çoğu olay kandırmaca son grafik devrimi 2005 de Direct x 9.0c sm3.0 a geçince oldu sonrakiler hep cila

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 20 Mart 2014; 1:17:45 >

• Neyin beğenilmediğini annamadım ben, hızlı geliştirmeye imkan veriyor olması mı, konsollarda çabuk geliştirmeye imkan veren ve kabul edilebilir kaliteye imkan verebilir olması mı, sahne tasarımcısına artise biraz esneklik tanıması mı? Programcının gidip artiste, arkadaş böyle yapmışsın güzel gözüküyorda, gel şunu değiştirelim biraz, FPS çok düşüyor yoksa dediği durumlardan biraz daha uzaklaşmayı amaçlıyor olması mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Neyin beğenilmediğini annamadım ben, hızlı geliştirmeye imkan veriyor olması mı, konsollarda çabuk geliştirmeye imkan veren ve kabul edilebilir kaliteye imkan verebilir olması mı, sahne tasarımcısına artise biraz esneklik tanıması mı? Programcının gidip artiste, arkadaş böyle yapmışsın güzel gözüküyorda, gel şunu değiştirelim biraz, FPS çok düşüyor yoksa dediği durumlardan biraz daha uzaklaşmayı amaçlıyor olması mı?

Hiçbiri değil.Grafikleri beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Yeni nesil konsollar yani PlayStation 4 ve Xbox720 çıktığında gelecek olan grafikler eşzamanlı olarak pcye de gelir mi yoksa pc bir süre konsolların gerisinde mi kalır ? Üç platformda da aynı anda çıkan oyunlarda grafik farkı olur mu? Konsollara özel oyunlardaki grafikler pcye fark atar mı? Yoksa yeni nesil konsollar çıktı diye pc oyun yapımcıları artık pcye de güçlerini gösterecek oyunlar grafikler sunar mı ? Bunu konsolların çıktığı ilk sene için değerlendirirseniz sevinirim.Çünkü 2. yıldan itibaren fark olsa bile kapanacaktır diye düşünüyorum.

GTX 580 Şuanda 3 adet ps3 gücünde grafiğe sahip sen hesapl artık.

isterse 400 adet olsun herşey optimasyona bakar

• Bugün dx12 tanıtılıyor.Bakalım yeni nesil grafiklere bir katkısı olacak mı ...

Forumdaki dx12 tanıtım konusu :http://forum.donanimhaber.com/m_89458821/f_//tm.htm#89458821

• Quixelyoutube
    Quixel Megascans Environment
    https://www.youtube.com/watch?v=1CeRcJHdJbo

• Fiyatları uygun baya. Cry'ın yeni fiyatlama modeli ile de birleştirince maliyet olarak gayet düşük bişeyler çıkıyor. Görece basit bi indie grubu bile cryengine + quixel ile kısa sürede güzel şeyler ortaya çıkartabilir. UE4 o akdar ucuz değil, unity de değil.

Ama cry ile çalışacaklara gayet güzel seçenekler olasılıklar sunuyor. Artist açısından geliştirme zamnı ve fiyat açısından baya bi faydası var.

Yeni Indieler için Cryengine fiyatlaması zaten iyi, bi bunu eklediğinde kabul edilebilir güzellikte bi sürü oyun olmasını beklemek yersiz olmaz.
  • Bence yeni neslin layık olduğu doku kalitesi budur.
  • Quixel paylaşılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

@iARDAs
    Şu iardas mı nedir.Rubisco ile tartışmaya girmiş.Adam teknik olarak her türlü şeyi söylemiş.Ama onun verdiği tek cevap pc, ps4'ten daha iyi.Adam uzun uzun yazmış, güzelce açıklamış.O kadar şeyin üstüne yazdığı tek cevap pc daha güçlü.Çok güldüm valla bu arkadaşa.

Şimdi bu eleman konsolcu olmuş , ps forumunda ps4 savunuculuğuna geçmiş. Ben böyle güzel dönenide ilk kez görüyorum : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

Olayın özeti bu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdhxx

quote:

@iARDAs
    Şu iardas mı nedir.Rubisco ile tartışmaya girmiş.Adam teknik olarak her türlü şeyi söylemiş.Ama onun verdiği tek cevap pc, ps4'ten daha iyi.Adam uzun uzun yazmış, güzelce açıklamış.O kadar şeyin üstüne yazdığı tek cevap pc daha güçlü.Çok güldüm valla bu arkadaşa.

Şimdi bu eleman konsolcu olmuş , ps forumunda ps4 savunuculuğuna geçmiş. Ben böyle güzel dönenide ilk kez görüyorum : ))

Adam doğru yolu bulmuş işte.

• Bu arada millet bir ekran kartına 1000 dolar verir, gelir şu kadar güçlü bu kadar güçlü muhabbeti yapar.Evet güçlü ama, o gücü gösterecek grafikte bir oyun çıktı mı?Ama 400 dolarlık ps4'te açık dünya bir oyunda, fizik olaylarının yoğun olduğu bir oyunda native 1080p 30 fps üzeri çalışan böyle bir grafik yapılıyor.Hem de bunlar ilk oyunlar..
    Infamous Second Son
    Birebir direct feed resimler.Kendi çekimimdir.Oyun içinde çok daha iyi görünüyor bu resimlerden.

• quote:

Bu arada millet bir ekran kartına 1000 dolar verir, gelir şu kadar güçlü bu kadar güçlü muhabbeti yapar.Evet güçlü ama, o gücü gösterecek grafikte bir oyun çıktı mı?Ama 400 dolarlık ps4'te açık dünya bir oyunda, fizik olaylarının yoğun olduğu bir oyunda native 1080p 30 fps üzeri çalışan böyle bir grafik yapılıyor.Hem de bunlar ilk oyunlar..
    Infamous Second Son
    Birebir direct feed resimler.Kendi çekimimdir.Oyun içinde çok daha iyi görünüyor bu resimlerden.

Bana kalırsa renk cümbüşünden başka birşey değil.

• Murdered: Soul Suspect isimli oyunla birlikte PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One'a çıkış yapmaya hazırlanan Airtight Games'in görsel yönetmeni Dennis Price, yeni nesil konsolların donanımıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Bildiğiniz gibi Xbox One yapımcılara 5 GB, PS4 ise 4.5 GB RAM sağlıyor. PS4'te 'özel durumlar' için bu miktar 5.5 GB'a çıkabiliyor. Ancak Price'ın belirttiklerine göre bu miktarlar gelecekte daha karışık oyunlarda yetersiz kalabilir.

Yaptığı açıklamalarda Dennis Price, 15 seneden beri grafiklerin programlanmasıyla ilgili çalıştığını fakat yeni nesil konsolların şimdilik kendilerini pek zorlamadığını belirtti. Price, neslin ilerleyen dönemlerinde daha zorlayıcı ve kaliteli oyunlarda yapımcıların daha fazla RAM'e ihtiyacının olacağını söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.