Şimdi Ara

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.920
Cevap
39
Favori
140.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En geç 2018’de yeni konsolların geleceğini düşünüyorum. Bunun öncesi bile olursa şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

En geç 2018’de yeni konsolların geleceğini düşünüyorum. Bunun öncesi bile olursa şaşırmam.

En geç mi? bence en erken 2019da çıkar açıkçası.Evet gücü yetmeyecektir son 2 senesinde ama bu konsollar piyasa konsolu gibi artık böyle bakmaya alışmamız lazım.PC'de çok güzel grafiklerle oyun oynamak bir lükstür ve diğer taraftada 400dolarlık bir aletten bahsediyoruz.pc'ler şimdiden konsolu geçti parası olanlar için 2-3 yıl sonra orta seviyeler de geçer ama dediğim gibi piyasa konsolu bunlar.Ne kadar satarsa o kadar kar...

• Yeni nesil konsollar cidden pc ye gore cok yavaslar.pc ler artik farki baya asmis durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daylight pcde 3gb ve üstü vram kullanıyormuş.
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=91238989
  • Watch Dogs'un Yeni Nesil Konsollardaki Çözünürlük & FPS Detayları Paylaşıldı

Grafiksel açıdan önemli şeyler sunmayı hedefleyen Watch Dogs'un yeni nesil konsollarda nasıl bir performans sunacağı hep merak ediliyordu. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Sony bir listeleme yapmış fakat bugün itibariyle bu bilgi kaldırılmıştı. Resmi ağızdan ilk bilgi, en nihayetinde paylaşıldı.

Yapılan duyuruya göre Watch Dogs, her iki yeni nesil konsolda da 1080p / 60 FPS çizgisini göremeyecek. Belirtilenlere göre oyunun PS4 sürümü 900p çözünürlükte, Xbox One sürümü de 792p çözünürlükte çalışacak. Her iki sürüm de 30 FPS akıcılıkta karşımıza çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 14 Mayıs 2014; 0:05:58 >
  • Watch Dogs: Next Gen Vs. Current Gen Graphics Comparison

IGNyoutube
    Watch Dogs: Next Gen Vs. Current Gen Graphics Comparison
    http://www.youtube.com/watch?v=QZjfR9YrWFw

Bence oyun yeni nesilde de eski nesilde de benzer gözüküyor.Ufak farklar var.Yeni nesil konsollarla pc arasında da pek fark yok.Anca eski nesil ile pcyi kıyaslarsak bi fark çıkıyor ortaya.

• Her sahnede anlaşılmasa da, eski-yeni konsollar arasında baya fark var.

Bu arada, Xbox One versiyonunda, 792p dışında, gölgeler PS4'ten zayıf. Xbone'da ayrıca, AO'yu komple kapamışlar ki, noAO - HBAO+ high arasında ciddi fark oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Haziran 2014; 22:54:31 >
  • Oyunu heryere yetiştirmeye çalışırlarsa eninde sonunda böyle bişey ortaya çıkacaktı kabul de, adamlar ne yapsın biz ne yapalım. Eski konsolları desteklemeyecem diyemiyorsun, eski ekran kartlarını desteklemeyecem diyemiyorsun. Belli yöntemleri değiştirecem diyemiyorsun. Elde bunlar kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

En geç 2018’de yeni konsolların geleceğini düşünüyorum. Bunun öncesi bile olursa şaşırmam.

En geç mi? bence en erken 2019da çıkar açıkçası.Evet gücü yetmeyecektir son 2 senesinde ama bu konsollar piyasa konsolu gibi artık böyle bakmaya alışmamız lazım.PC'de çok güzel grafiklerle oyun oynamak bir lükstür ve diğer taraftada 400dolarlık bir aletten bahsediyoruz.pc'ler şimdiden konsolu geçti parası olanlar için 2-3 yıl sonra orta seviyeler de geçer ama dediğim gibi piyasa konsolu bunlar.Ne kadar satarsa o kadar kar...

Pc lüxmü

Konsol ucuz ama oyun fiyatları ateş pahası daha 1080p veremiyor konsollar 1080p'nin neresi lüx pcler 2-3 yıla 4k'ya geçecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 3 Haziran 2014; 0:41:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Düşük tabi de mimari yeni olduğu için oradan kurtarıyor.Daha doğrusu tam da kurtaramıyor haberde görüldüğü üzere

yani yeni nesil = pc tarafında en düşük dx11 1gbvram gpu , 6 çekirdek 3,00 ghz üzeri cpu , 4gb ve üzeri ram diyebilir miyiz ?

Yeni nesil konsollar bu güçtedirler bence:

Gpu:Hd 7870
    Cpu:i5 2400
    Ram:8 gb

• Oyunları kaça alıyosun ki sen konsolda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Oyunları kaça alıyosun ki sen konsolda?

Şu an konsola oyun almıyorum en son pc için 40 euroya watch dogs keyi aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 3 Haziran 2014; 0:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wars123

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Herkes çok uzatmış olayın özeti şudur.
    399 dolara ps4 kalitesinde grafik oynatacak pc yok. Daha çok parası olan varsa gider paraya kıyar pc alır daha iyi grafiklere sahip olur. Bu işin sınırı yok. Tartışılcak bir durumda yok.
    Şunu ekliyim konsol kontrolleriyle olsun stabil olmasıyla olsun oyun için tasarlandığı için benim için doldurulmuycak bir yere sahip. Ucu olmayan grafiklere sahip olmak isteyen pc alır. Kafam rahat olsun 10 saniye sonra oyuna giriyim tek tuşla konsolu kapatiyim tek derdim kontrolörü şarj etmek olsun diyen konsol alır.
    Saygılar

vay beee. cidden özetlemişsin. tek tuşla açayım oyunu oynayayım sonra kapatayım tek tuşla. optimizasyon sorunu yok kasar mı derdi yok akıcı olsun diye ayar kısma derdi yok. şuan ekran kartı yenileme fikrimi bıraktım diyebilirim. pc'den beklediğim bunlar iken neden zora koşuyorum ki abi ? alırım bi konsol tamam işte 10 yıl rahat

Vay be öyle sallamışsınızki sanki 400 dolarla bitiyor iş bunun yıllık 60 dolar online ücreti var 60-70 dolar oyun ücreti var 10 yıl rüyanda oynarsın belki ps 5 5-6 yıl sonra gelecek çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 3 Haziran 2014; 0:59:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

40 euro ya watch dogs keys aldım diyorsun ben arkadaşla aynı oyunu 60 dolara aldım ana hesap ikincil hesap olayından da kişi başı 65 lira vermiş gibi olduk.Yukardaki mesajımı alıntayıp konsol ucuz ama oyunlar ateş pahası demene yazıyorum.Oyunları 135 tl ye bulabilirsin.Ayrıca 2.el aldığın bir oyunu 1 ay sonra 10 lira daha ucuza da satıp veya takasla başka oyunlar da alabilirsin haberin olsun çoğu kişi ps4de oyunlar 200 lira sanıyor ama öyle değil araştırınca çıkıyor her şey ortaya

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bu arada millet bir ekran kartına 1000 dolar verir, gelir şu kadar güçlü bu kadar güçlü muhabbeti yapar.Evet güçlü ama, o gücü gösterecek grafikte bir oyun çıktı mı?Ama 400 dolarlık ps4'te açık dünya bir oyunda, fizik olaylarının yoğun olduğu bir oyunda native 1080p 30 fps üzeri çalışan böyle bir grafik yapılıyor.Hem de bunlar ilk oyunlar..
    Infamous Second Son
    Birebir direct feed resimler.Kendi çekimimdir.Oyun içinde çok daha iyi görünüyor bu resimlerden.

Kaç kişi bir ekran kartına 1000 dolar veriyor sanki

3 yıl önce 1250 dolara topladığım pc şu an watch dogsu 1080p highda 45 fps'de oynatıyor peki ps 4 hangi ayarda oynatıyor ?

900p medium 30 fps

Peki ps 4'de oyun fiyatlari kaç ?
    60-70

Pcde kaç keyle beraber ?
    30-40 dolar

Ps 4'de yıllık online ücreti olarak 60 dolar alınıyor.

pc'de varmı böyle bir şey ? yok.

• quote:

quote:

quote:

40 euro ya watch dogs keys aldım diyorsun ben arkadaşla aynı oyunu 60 dolara aldım ana hesap ikincil hesap olayından da kişi başı 65 lira vermiş gibi olduk.Yukardaki mesajımı alıntayıp konsol ucuz ama oyunlar ateş pahası demene yazıyorum.Oyunları 135 tl ye bulabilirsin.Ayrıca 2.el aldığın bir oyunu 1 ay sonra 10 lira daha ucuza da satıp veya takasla başka oyunlar da alabilirsin haberin olsun çoğu kişi ps4de oyunlar 200 lira sanıyor ama öyle değil araştırınca çıkıyor her şey ortaya

Yaşadığım ülkede ps 4 oyunu 60-70 euro 2.el ne alaka ?

Takastan ne anladım ben bir oyunu aylarca oynuyorum aynı zamanda 2-3 oyun oynuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşadığım ülkede ps 4 oyunu 60-70 euro 2.el ne alaka ?

Takastan ne anladım ben bir oyunu aylarca oynuyorum aynı zamanda 2-3 oyun oynuyorum.

senin niyetin bütün mesajlara cevap yetiştirmeye çalışmandan belli.İyi oyunlar dilerim pc'de

• GT_55 de en tırt yerlerden koymuş ss'leri... O ss'ler üzerinden övmeye kalkma aga

KZ SF ve infamous SS grafiğinde oyunların PC'lere hala gelmediği doğru tabi, o ayrı konu.

Şu Batman Arkham Knight, PS360'a çıkmayan ilk multiplatform olacak; PC'de onla sağlam bişiler görecez gibi. Bakalım, yapımcı da motoru yeni nesle adam gibi düzenlediyse, şenlik var demektir.

@ziel34

i5 değil de, Mantle'lı i3 dersek daha doğru olur .p
    En azından, teorideki hesaplama gücü olarak. Pratikte, konsoldaki bol çekirdeğin artıları eksileri ve 8 çekirdeğin ne kadarının oyunlara ayrıldığı, gibi meseleler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Haziran 2014; 1:58:27 >
  • Walla ps4 fiyatına fx8320 r9 280 sistem kurulabiliosa ps4 mantıksızdır bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.