Şimdi Ara

Yeni nesil Jeep Grand Cherokee'nin lansmanına katıldık; Tüm detaylar bu videoda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
18.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu incelemenin yapılaçağı yer burası değildir donanimhaber ve jeep incelemesi ne alaka incelemeyi yapan kişininde kesinlikle bir diksiyon dersine gitmesi gerekiyor..
  • hakikaten şu mikrofonu ne zaman yenileyip kablosuza geçecekler merak ediyorum :) o kadar yorum yapıldı ama bi ısrardır devam ediyor :D
  • Yeni Grand Cherokee'nin SRT8 versiyonu çok can yakacak gibi görünüyor. Bu arada görüntüler çok keyifliydi, izlerken keyif aldık.
  • fiyatı:(
  • ya herkes fiyatından yakınmışta şu anda bu araç sınıfında gerçekten çıtayı bayağı yukarı çekti biraz araştırma yaparsanız herşey ortada zaten motoru sınıfındaki en performanslı motor 16 tane ödül aldı bunların arasında en iyi iç mekana sahip 10 araçtan biride var. Çünkü az sonra resime bakarak iç mekanı kalitesiz diyen arkadaşlar çıkıcak. EE düşününce RR sport 114 bin eurodan başlıo
  • araç mercedesin yeni tanıttığı ML ile aynı platformu kullanıyor.

bu arada grand cherokee, range rover ile beraber multi purpose denebilecek tek makine bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 10 Haziran 2011; 22:08:18 >
  • Bence diğer araçlara kıyasla fiyatını hakeden bir araç.
  • Çok güzel bir video olmuş, hemm aracı hem hatayı gördük :))
  • Yetkili adama imrendim aracı boşver de.Hep öyle biri olmak isterdim.Böyle bi şirkette önemli biri saygıdeger biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211
    Yetkili adama imrendim aracı boşver de.Hep öyle biri olmak isterdim.Böyle bi şirkette önemli biri saygıdeger biri

+1 de burda
  • Böyle bir incelemeye Otomobil Genel'den gelen editör Duratorq ya da Hatay'a yakınlığı ve forumdaki özel konumu gereği Taner Göde davet edilebilirdi.
    Açıkçası bu durumda biz otomobil bölümü müdavimleri olarak hem daha mutlu olurduk hem de izlenme sayısı inanılmaz artardı.
  • vermiyorlar mı bir tane inceleme için
  • Yeni Grand Cherokee müthiş olmuş. Kesinlikle şu anda SUV'lerin en iyisi bence. Land Rover modelleriyle ile birlikte bu segmentte arazi performansı en iyi lüks SUV denilebilir.
  • mükemmel alet ama çok tipsizleşti araç.
  • Müziğin ismini bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Kia Sorentoya benzemiş arkası :). O kadar para verecek biraz daha verir X5 , M Serisi Mercedes alır.

M Serisi Mercedes

• quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Kia Sorentoya benzemiş arkası :). O kadar para verecek biraz daha verir X5 , M Serisi , Mercedes alır.

olmustur umarım
  • Acaba iyimisiniz siz?bu forumda kac kisi grand jeep alacak vasiftaki gitmissiniz lansmanina katilmissiniz biraz su foruma faydali isler yapin bos isler yapmayin la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 28 Temmuz 2011; 20:52:35 >
  • Bugun için bende programa davet edilmiş ama yoğunluğum sebebiyle katılamamıştım.İşin en güzel kısmı sanırım yöresel yemeklerdi çünkü
    2 nesil grand cherokee v8 sahibi olarak ve son nesilde 3.0 crd için köşeden dönmüşken bu yeni kasanın hiç heyecanı yoktu aynı şekilde bir önceki gibi.
    Bizler tarafından yapılabilecek hiçbir şey yok.Sonuçta üreticilerin hatası.Sahibi olalım veya olmayalım her ağızdan bir şikayet gelmesi belki geçmişi tekrar eski ruhla yaşatabilirler gelecekte.Fiyatlar biraz daha makul olsa türkiye içinde mütevazi olarak binilebilecek en karakterli "jeep"lerden.
    Bu arada +24edition yahu burası oto/forum daha ne yapılmasını arzu edersin.asfalt mı döksün yollara asayiş kontrolmü yapsınlar.
  • bu EMERİKANLAR çok bozdu baya bozdu yani inanılmaz fazla bozdu normal öle böle bozmadı

bozdu bozdu önünü alamadık o kadar bozdu

Bozdu bozdu bozdu bi yerden sonra bozmaz dedik daha da bozdu

artık bozmasın dedik iyice bozdu artık inanamadık öyle gitti yani

daha nasıl bozulur ya dedim!!! ben bi yerde duracak herhalde bunun bozulması dedim ama.... gene bozdu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.