Şimdi Ara

Yeni Nesil Kahve ve Ekipman Fırsatları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.322
Cevap
178
Favori
99.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ara ara foruma giremiyorum, şifremi kabul etmiyor, sıfırlıyorum vs, hangi mail olduğunu hatırlayamasam isim boşa düşecek. Birşeyler mi dönüyor anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • woop kullanıcısına yanıt

hahaha vestel viral reklamı bile beceremiyor yahu.

• Ayıp be kardeşim. Bu kadar düşülmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw ne güzel 1250 liraya vesteli alcaktım bu foruma girince vazgeçmiştim şimdi 2bin lira olmuş…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elimde SIFIR delonghi esam 4500 kahve makinesi var arkadaşlar. piyasada 8500 tl. ben çok daha uyguna veriyorum. ilgilenen mesaj atabilir

• En ucuz fitre kahve makinesi hangisidir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerine filtre kahve alacağım 5-6KG. Ne olmuş bu fiyatlar jacobs 70 liraya almıştık şimdi 110 yazıyor.

• amazon
    Kichly French Press Kahve Makinesi 1 Litre (35 oz) Çift Duvarlı %100 Paslanmaz Çelik - Çay veya Kafeterya Su Isıtıcısı - Ev ve Kamp için Taşınabilir Kafe (Gümüş)
    https://www.amazon.com.tr/Kichly-French-Makinesi-Duvarl%C4%B1-Paslanmaz/dp/B07V4FCMQ4

Kichly French Press Kahve Makinesi 1 Litre (35 oz) Çift Duvarlı %100 Paslanmaz Çelik

282,76 TL

• Moccamaster satan varsa aranızda DM atabilir

• victor66 kullanıcısına yanıt
    İlla bir litre mi yapmak gerekiyor, kahveyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dnt2541 kullanıcısına yanıt

yok yahu, 180 ml. den 1ltye kadar gayet güzel yapar. Paslanmaz olması ilginç tabi, kalın paslanmaz duvar olduğu için dışının ısınmayacağını söylemiş, doğru uzun sürer ısınması. ama yine o paslanmaz duvar da sürekli ısı çekecektir. Kahveyi koymadan bunun içinde 20 saniye kaynar su bekletip dökülürse uzunca süre sıcak tutabilir.

Ben kahveyi görme taraftarıyım, sevemedim :)

• iyi akşamlar, Fakir cafe prestige filtre kahve makinem var, bir yıla yakındık butik kahvecilerden kahvemi alıyorum ancak yakın zamanda yurtdışından 1 kilo kahve çekirdeği getirdim. bundan sonra da arada sırada getirip muhtemelen çekirdekten öğüterek demlemek istiyeceğim.

Uygun fiyatlı bir kahve öğütücü önerir misiniz? El değirmeni veya otomatik farketmez, uygun fiyatlı işimi görsün yeter kıvamındayım.

• Yukarida bahsedilen öğütücülü kahve makinasini bende almıştım kullanıyorum reklam olmasin ama ben memnunum. 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • filantedivinita kullanıcısına yanıt

Bayağı vakit geçmiş fakat hala almadıysanız Sözen bayağı iyi. Homojene yakın şekilde öğütüyor. 3 yıldır kullanıyorum. 90 liraya almıştım zamanında, hey gidi...

Sözen Süper Kahve Değirmeni Işlemeli Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Bu arada kahve fiyatları uçmuş. Sanalbaharat tavsiye ediyordum herkese, kilosu 70-80 liraydı. Şimdilerde 140-150 olmuş. FP olarak başka bir alternatif var mı piyasada?

• Uzun süredir 141₺'den satılıyordu, sert içimli bir kahve. denemek isteyenler değerlendirebilir

• Çekirdek kahve de underrated bir ürün arıyorum f/p, tavsiyeniz var mı?

• Arkadaşlar V60 ile kahve yapıp içen biriyim artık farkı şeyler denemek istiyorum. Espresso kahveleri nasıl oluyor bu kahveleri V60 ile demleyemez miyiz? 300-500 liraya moka potlar var bunları alıp espresso yapsak latte yapsak keyif verir mi?

• Arkadaşlar bir kahve makinesi arıyorum ama mümkün mü bilmiyorum tek makinede

içtiğim kahveler

filtre kahve ve latte bunların ikisini bir arada en ucuza yapan makine nedir ?

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Latte espresso ile yapılır hocam.

Filtre kahve ise malum.

Tamamen farklı demleme teknikleri.

İkisi bir arada yapan hiç denk gelmedim.

Ama filtre kahve makinaları latte yapan makinalara göre çok daha ucuz.

2 makina alınabilir. Veya filtre işini french press vs. halledebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.