CG018B |
Yeni Nesil Kahve ve Ekipman Fırsatları (41. sayfa)
-
-
hocam gaggia bu modeli nasıldır? bunu alayım mı?
-
Merhabalar ben de birkaç haftadır öğütücü arayışına girdim şöyle bir ürün buldum amazonda, sizin önerdiğiniz modele çok benziyor yapı itibariyle ve daha uygun fiyatlı. Bu cihaz hakkında görüşünüz nedir?
amazonHomtone elektrikli konik kahve öğütücü, paslanmaz çelik, 51 seviyeli ayarlanabilir kahve öğütücü, espresso öğütücü, otomatik kahve öğütücü, filtre için, siyah/paslanmaz çelikhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BXCTF7C2/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3UBIKXWCGMUVU&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awybil -- 19 Ocak 2024; 15:33:1 > -
Lavazza Crema E Aroma Orta Kavrulmuş Çekirdek Kahve 1 KG
249,90 TL
-
Amazondan kahve makinesi almak istiyorum bu konuda türkiye fiyatlarına göre büyük avantajlı olduğunu duydum ama konu hakkında pek bilgim yok. Tavsiye ya da bilgi alabileceğim bir yer var mı arkadaşlar?
-
Krups Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS Kırmızı Kahve Makinesi Ultra Kompakt Kahve Pedi Kahve Makinesi Çoklu İçecekler, Sezgisel Basınç 15 bar Eco-Modus KP1A3510
3.788,82 TL
4.400 TL'den başlıyor diğer sitelerde
amazonKrups Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS Kırmızı Kahve Makinesi Ultra Kompakt Kahve Pedi Kahve Makinesi Çoklu İçecekler, Sezgisel Basınç 15 bar Eco-Modus KP1A3510https://www.amazon.com.tr/Dolce-Gusto-%C4%B0%C3%A7ecekler-Eco-Modus-KP1A3510/dp/B08XWKZFRW?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext -
Delonghi ECAM 22.110.B Otomatik Kahve Makinesi
Dip fiyat: 13.470,96 TL
15.749 TL'den başlıyor diğer sitelerde
-
Kahve Dünyası Karamel Aromalı Filtre Kahve Öğütülmüş 250gr
90,00 TL
amazonKahve Dünyası Karamel Aromalı Filtre Kahve Öğütülmüş 250grhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08XZFFWSX -
Caso 1833 Barista Crema Kahve Öğütücü
1.759,00 TL
dünya lideri markaların buluşma noktası enplusCaso Barista Crema Kahve Öğütücü | Enplushttps://www.enplus.com.tr/caso-1833-barista-crema-kahve-ogutucu-20641Satıcısı enplus olan diğer sitelerde de bu fiyat
2.199 TL'den başlıyor alternatif satıcılarda
-
Hario V60 02 Dripper Filtresi (40 Adet)
45 TL
120 TL'den başlıyor diğer sitelerde
https://www.karaca.com/urun/hario-v60-02-dripper-filtresi--40-adet-
-
çok güzel fiyat ama 40 lira kargo almasalardı iyiydi :D 1 taneden fazla da satmıyorar 2 3 tane alabilseydik en azından. n11 kuponu denk getirip oradan bakmak lazım.
-
Marka iyidir, mutfak ürünleri üretiyor. Vakum makineleri falan da var. Bu fiyata düşünülebilir.
Benim makineden de çok memnunum, indirimli fiyatını ucuz görüp yerin dibine soksalar da benim hoşuma gitti zaten kahvede en fazla demleme yapan biriyim. Ara sıra espresso yapıyorum, onun kalınlığı da yeterli geldi. Büyük rahatlıkmış makine, iyi ki el değirmeni almamışım. Yorulmuşum artık el değirmeni kullanmaktan. Orta kalite 1500 2000 bandında el değirmeni alsam onun da 35 40 öğütme seviyesi olacaktı zaten.
Şu anki fiyatı böyle. Yurt dışında da 80euro kargo vergi hariç.
Makine rahatlığı yüzünden sürekli kahve içe içe çekirdekleri bitirdik. Acaba ne alsam diye düşünüyorum şu an. Uzun süredir sanal baharattan almıyorum tekrar denesem mi ki ?
En son anisah'dan aldım yine 5 li set ama artık sıkıldım birden fazla yöresel kahveden. Tek bir tane güzel harman alayım bir tane demleme için, bir tane de espresso için alayım iki çeşit çekirdek yeter diye düşünüyorum.
-
aynen maalesef
-
Geçen gün burada bir kampanya görmüştüm. Nespresso makine, hediye kapsül falan vardı. Amazon'daydı galiba. Öyle bir fırsat olsa da alsam. 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips LatteGo EP5443/70 Tam otomatik espresso makinesi
Dip fiyat: 11.299,00 TL
18.699 TL'den başlıyor diğer sitelerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 7 Şubat 2024; 15:13:3 >
-
Delirecem kahve bakıyorum saatlerdir o kadar çok marka varki pazaryerlerinde puanlar hep yüksek ama kahve forumlarında yok çöpe attım yok şöyle yaptım diyen dolu. Herkes mi 250gr ı 1000liralık kahve içiyor anlamadım ki. Şöyle fiyat peformans ürünü kahve önerisi yok mu taza kavurup paketlenen en fazla 10 15 gün bekletilmiş.
Aroasting Lab ethiopia aldım ama emin de değilim 250gr 250 lira değer mi değmez mi ?
-
Fiyat/performans ürünü nitelikli kahve için Sezy Coffee'yi veya Voluptas Coffee'yi önerebilirim. İkisi de haftada 3-4 gün kavrum yaparak gayet taze kahve gönderiyorlar (hatta degassing icin kahvesine göre 10-15 gün beklemenizi öneriyorlar). Üstelik, ücretsiz kargo sınırları da iki paket kahve alarak tanımlanacak kadar makul seviyede. Birçok farklı kahveciyi denemiş biri olarak uygun fiyatlı güzel kahve için ikisini de rahatlıkla tavsiye ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir dahaki siparişimi buradan vereceğim hocam teşekkürler tavsiyen için. A roasting LAB kahvem geldi. Kahvenin kokusu çok güzel kutu falan mütiş kokmuştu. Ama kavurum derecesi bana fazla geldi maalesef, aradığım tadı bulamadım, acaba çok taze ondan mı diyeceğim tarih de yazmamışlar üstüne. LOT numarası varsa arayıp, çekim kalınlığı ve kavurum tarihini sorup demleme tavsiyesi alacağım bakalım.
Çünkü ince çekimde çok acı geldi 1:16 oranda. Bir tık kalın çektim onda da kahvenin tadını tam alamadım. Zaman geçtikçe oturacak mı bakalım. Ama Anisah kahvenin ethipoia'sı gibi aromatik bir tad bulamadım. Biraz daha kavrulsa espresso çekirdeği gibi kararacakmış
edit:
dün kahvenin paketinde iç kısımda kalan katlı yerde kavurum tarihini buldum. ocak sonu kavurmuşlar. Bana geldiğinde 8 10 günlükmüş kahve. Gerçekten tadı şu anda daha iyi oldu ve öğütümü benim makinede 15 klik yerine 20 klik de çekmeye başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 13 Şubat 2024; 0:34:47 >
-
Moliendo House Blend Çekirdek Filtre Kahve 1 kg
1 ayın en düşük fiyatı: 349,00 TL
378 TL'den başlıyor diğer sitelerde
media marktMOLIENDO House Blend 1000gr. Filtre Kahvehttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_mol%C4%B1endo-house-blend-1000gr-filtre-kahve-1215125.html -
Guatemala huçahaçatengo deneyebilirsiniz. Makine& öğütücü modeli nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X