ben: nerde okuyorsun? o: thrn anadolu lisesi ben: tahran :D o: eed ben: bu ahmedinejad'ın tahranı mı :D o: o ne be? ben: ahmedinejad iran baskanı, tahran da iran baskenti ? o: puff ben: E yuh yani....
yahu hadi genel kültürü siyaseti herseyi gectim, insan hic mi her gün gittigi okulun adının ne anlama geldigini merak etmez
Bir tarafta 10 yaşına gelen çocuğun sabah 6'da kalkıp inek sağdığı, okumak için can attığı, diğer tarafta da gittikçe gerizekalılaşan, "emo", "apaçi", "tiki" gibi akımlarla kendinden geçmiş, bilgisayar başında geçirdiği 10 saat boyunca dedikodu ve mallıktan başka bir şey yapmayan 20 yaşında insanların olduğu, 2 taraflı Türkiye'de, bilinçsiz ve kendinden habersiz insanları görmek malesef artık şaşırtıcı gelmiyor.
Tüm liselilere mâl etmek yanlış.
quote:
Orijinalden alıntı: gvngngr
Bir tarafta 10 yaşına gelen çocuğun sabah 6'da kalkıp inek sağdığı, okumak için can attığı, diğer tarafta da gittikçe gerizekalılaşan, "emo", "apaçi", "tiki" gibi akımlarla kendinden geçmiş, bilgisayar başında geçirdiği 10 saat boyunca dedikodu ve mallıktan başka bir şey yapmayan 20 yaşında insanların olduğu, 2 taraflı Türkiye'de, bilinçsiz ve kendinden habersiz insanları görmek malesef artık şaşırtıcı gelmiyor.
o espri neydi öyle asıl sana yuh
quote:
Orijinalden alıntı: gvngngr
ortaokul okumadan liseye mi geçmiş?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme