Şimdi Ara

Yeni nesil lokmacı açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ara acayip bir yönelim varmış bu sektöre. Düşük maliyetli işyeri sahibi olmak isteyen herkesin dilinde. Fikri olan bilgi verebilecek olan varsa heyecanla okurum zira ben de böyle bir işletme açmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hem yiyen hem işleten için maliyetinin düşük olması popüler yaptı, haliyle çok fazla açan var. Burada dikkat edilmesi gereken işletmenin sürekliliğini sağlamak, gün gelecek bu işi sadece çok iyi yapanlar devam ettirecek diğerleri patır patır kapanacak, bir dönemler çiğ köfteciler de böyleydi ve şuan sadece iyi yapanlar piyasada tutunuyor.

O sebeple açmak yada başlarda para kazanmak mesele değil, önemli olan işletmeyi ayakta tutmak olduğunu düşünüyorum. Altı üstü lokma bunun iyisi kötüsü mü olur diyeceksin, kardeşim su satanın bile iyisi kötüsü var öyle söyleyeyim :)
  • Zaten yeterince açıldı, gecekondu mahallesinde bile var nerdeyse

2 ay sonra modası geçecek bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen açma bari yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle şeyleri yapacaksan hemen yapmalısın aradan kaç ay geçmiş belki yıl modası bitti onun

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Zaten yeterince açıldı, gecekondu mahallesinde bile var nerdeyse

2 ay sonra modası geçecek bence
    Hangi nesil söyleyin bizde açmayalım o nesilden.

• Bizim arkadaş açalı bir ay olmadı, ama dikkatimi çeken asıl tanıtım yapan çocuklar oldu. Öğlen 12'de gelip, akşam 7'ye kadar durdular. 1200 tl alıp gittiler temiz iş, dobloyu yanaştırıp dört masa, balon şişirme makinası, iki adet hoparlör ve mikrofon indirdiler, sistemde temiz bence daha güzel para.
  • Hem yiyen hem işleten için maliyetinin düşük olması popüler yaptı, haliyle çok fazla açan var. Burada dikkat edilmesi gereken işletmenin sürekliliğini sağlamak, gün gelecek bu işi sadece çok iyi yapanlar devam ettirecek diğerleri patır patır kapanacak, bir dönemler çiğ köfteciler de böyleydi ve şuan sadece iyi yapanlar piyasada tutunuyor.

O sebeple açmak yada başlarda para kazanmak mesele değil, önemli olan işletmeyi ayakta tutmak olduğunu düşünüyorum. Altı üstü lokma bunun iyisi kötüsü mü olur diyeceksin, kardeşim su satanın bile iyisi kötüsü var öyle söyleyeyim :)
  • Bir anda parlayip populer oldu ama acikcasi 3-4 aya modasının gececegini düşünüyorum ben. Bazi islerde ilk giren daha avantajlı durumda olur. Bu lokma sektorunde de böyle bence.

• İzmirde bedava her köşe başında bir kişi hayra döktürüyor. cuma günleri daha fazla oluyor. bedava ama bazen sıraya katlanırsın sıkıntı yok. al kutuyu geç çay ocağına ohhhh.

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Nerde açtı arkadaşınız ve şuan için ne durumda iş potansiyeli vs olarak

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum size. İyi yapanlar ayakta kalıp devam edecektir diğerlerinin ömrü pek uzun değildir. Bu sene okulu bitiriyorum bu tarz bir işletme açma fikri hep aklımda vardı. E fırsat bu sonuçta her zaman olmaz. Yani demem o ki şuan lokma işi fırsat gibi bence. Yönelim var ve açılmamış bir yerde işi layıkıyla yaparsan sanki önün açık gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tağaneer

Nerde açtı arkadaşınız ve şuan için ne durumda iş potansiyeli vs olarak
    Eyüp'te islambey caddesinde açtı, ayak üstü bir yer. Sırf meraktan dükkanın içine bakanlar oluyor, tabi çoğu boş çıkmıyor ama aynı lokasyonda üç lokmacı daha varmış. Hatta birisi aynı gün açılış yaptı, ama ayak üstü bir yer olduğu için müşteri potansiyeli çok iyi. Lokmanın yanında maraş dondurması da var, ondanda ekmek çıkıyor.
  • Ali usta gibi gelene gecene hakaret et o zaman tutturursun karşim
    Bizim milletimiz sever boyle seyleri
    Yalniz fazla abartma saglam birisine denk gelirsen lokmalari yedirir sana

• Deep TurkishWeb bildiğin yeni iş sektörü çıkardı.Adamlar bi video çekti heryer lokmacı doldu alüminyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-578C28641

İzmirde bedava her köşe başında bir kişi hayra döktürüyor. cuma günleri daha fazla oluyor. bedava ama bazen sıraya katlanırsın sıkıntı yok. al kutuyu geç çay ocağına ohhhh.
    konakta bira tur atsyım bedava lokma vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Deep TurkishWeb bildiğin yeni iş sektörü çıkardı.Adamlar bi video çekti heryer lokmacı doldu alüminyum
    onlar mı başlattı bu modayı

bende diyorum durup dururken lokma yemeye bu kadar istek neden...

• quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

onlar mı başlattı bu modayı

bende diyorum durup dururken lokma yemeye bu kadar istek neden...

Alıntıları Göster

• Şahsi fikrim açmaman yönünde. Bir kere çok aşırı lezzetli bir şey değil, lezzetini de içine ve dışına abartılmış şekilde koyulan çikolatadan alıyor. Farklı bir şey olsa da bence çok orjinal değil, ekler pastanın, waffle'ın, profiterolün veya diğer pastaların yerini tutmaz bana kalırsa (baklava falan hiç girmedim dikkat edersen). Ayrıca porsiyonu 15 liraya falan satılıyor, müşteri için ekonomik de sayılmaz. Orta ve daha üst ekonomik seviyedeki insanlara hitap ediyor, ülkenin ekonomisi de düşünülünce geleceği parlak bir iş fikri değil bence. En iyi ihtimalle birkaç ay boyunca tadını merak edip denemek isteyenler sayesinde iş yaparsın ama devamının gelmesi çok zor bana kalırsa.

• eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Ömrünün çok uzun olmadığı konusunda size katılıyorum. Ama iki ay kadar da kısa süreceğini düşünmüyorum. Onun da sebebi şu, bizim insanımız yeni şeylere meraklı. Çikolata vb tatlı türlerine ilgi de çok fazla özellikle yeni nesil tarafından. İlginin fazla olabileceği yani genç kitlenin ağırlıkta olduğu bir üniversite bölgesine açmayı düşündüğümüzden iş ömrünün uzun olabileceği kanaatine vardık. Ama tabi ki düşünceleriniz çok önemli değerlendiriyoruz hayırlısı olur inşallah

• batıcak işletme açmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.