Şimdi Ara

Maliyeti az Dönerci Dükkanı Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Uzun zamandır aklımda ki dönerci dükkanı açma fikrini sizinlede paylaşmak istiyorum. Düşünceleriniz benim için önemlidir kıymetli forum üyeleri..

    Bulunduğum bölge itibariyle burada döner çok revaçta. Katık döneri yiyen bilir. 40 cm lik dürüm ve içerisinde domates sosu, sarımsaklı mayonez var. Genellikle üniversite bölgelerinde gençlerin çok sevdiği fast food diyelim. Basit renkli sandalyelerle mütevazi ye kalk tarzı bi mekan yapmak istiyorum. Piyasada malum örneği çok. Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle bu zamanda kar yapılabilirmi? Bu işe girmeye değermi?

    Edit: Ekmek arası olmayacak. Belli bir fiyat belirlenip 45 cm lavaşta dürüm yapılacak

    Edit 2: Bütçe 60 bin TL civarı, bu işi iyi yapan birisinden domotes sosu ve tavuk terbiye sosu satın alınacak.( 10 bin TL )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feda0034 -- 21 Aralık 2019; 20:44:27 >







  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Dönerci Dükkanı Açma Maliyeti

    Kendi dönerci dükkanını açmak, uygun maliyetlerle oldukça karlı bir iş fırsatı olabilir. Planlama ve araştırma yaparak, düşük maliyetlerle bir dönerci dükkanı açabilirsiniz.

    Konum Seçimi: Dükkanın konumu, dönerci dükkanı açma maliyetinin önemli bir unsurudur. Uygun kira ve emlak vergilerine sahip, yüksek yaya ve araç trafiği olan bir yer seçin.

    Teçhizat ve Malzemeler: Dönerci dükkanı açmak için temel teçhizata ve malzemelere ihtiyacınız olacaktır. Bunlar döner makinesi, buzdolapları, tezgahlar ve mutfak eşyaları gibi öğeleri içerir.

    Personel: Dükkanınız için yeterli sayıda personel işe almanız gerekir. Personelin maaşı, dönerci dükkanı açma maliyetinin önemli bir kısmını oluşturabilir.

    Pazarlama ve Reklam: Müşterilere ulaşmak için pazarlama ve reklam kampanyaları yapmanız gerekir. Sosyal medya, yerel gazeteler ve broşürler gibi kanalları kullanın.

    Düşük Maliyetli Stratejiler: Dönerci dükkanı açma maliyetini düşürmek için aşağıdaki stratejileri uygulayın:

    • Yerel marketlerden veya toptan satıcılardan mal satın alın.
    • İkinci el teçhizat ve malzemeler satın alın.
    • Personel maliyetlerini asgari düzeyde tutun.
    • Kendiniz için pazarlama ve reklam yapın.

    Maliyet Hesaplama: Dönerci dükkanı açma maliyeti, konum, teçhizat ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak, iyi bir planlama ve araştırma ile düşük maliyetlerle bir dönerci dükkanı açabilirsiniz.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu zamanda olmaz
  • Dönercimisiniz? Veya bir tanıdığınız mı var?
  • konum çok önemli, okullara yakın işlek ve görünür bir yerde açarsan iş yapar.

    bak şimdi canım döner çekti
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Açarsak inşallah davetlim ol hocam :)
  • Maliyeti az bir şey mi kaldı?
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    Hocam herşeyin pahalı olması Yinede maliyetleri azaltamamak anlamına gelmiyor ki. Örneğin 2 televizyon yerine 1 tane koyarım. Lüks masalar yerine daha uygun masalar tercih ederim. Ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur umarım.
  • Bu fikri hayata geçirmek için fikirleri ve hayalleri bir kenara koyarsan senin elinde olanlar tam olarak ne? Önce buraya odaklanıp ona göre hayal veya hedefler koyman daha gerçekçi olur. Yoksa bu sorduğun soruların hepsi anlamsız ve havada kalır.
  • En az 50,000₺
  • Ekrem coskun gibi bisi ac hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GonulRizasi

    En az 50,000₺
    50 bin ise hiç bir şeymiş, o fiyata araba yok artık
  • Hocam iyi söylediniz. 60 bin bütçe belirledik kafamızda..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigMuffin

    Ekrem coskun gibi bisi ac hocam
    Hocam Ekrem coşkun dönerlerinden ben bile yemiyorken o tarzda ürünler satmak açıkçası doğru gelmiyor bana...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

    Bu fikri hayata geçirmek için fikirleri ve hayalleri bir kenara koyarsan senin elinde olanlar tam olarak ne? Önce buraya odaklanıp ona göre hayal veya hedefler koyman daha gerçekçi olur. Yoksa bu sorduğun soruların hepsi anlamsız ve havada kalır.
    Şöyle söyleyeyim size

    Maliyeti az tutarak ucuz ürün verip sürümden kar etmek hocam..

    Örneğin bir dürüm döneri 12-13 lira fiyatı olarak belirleyip günde 200 250 arası dürüm satmak..

    Pilav falan olmayacak sadece tavuk döner..
    bulaşıkçı olmayacak, aşçı olmayacak, yer problemim olmayacak, tabak çanak maliyetim olmayacak...
    Hedefler bunlar
    Bütçe 60 bin civarı.
  • Dönerin özel soslu olması şart hocam bunun yanında güzel soslu bir tandır lavaş olursa da tadından yenmez.İşin püf noktası tamamen sos ile bitiyor.Sosun ve lavaşın güzel olur, fiyatlarında makul olursa patlar gidersin
  • At eşek kedi köpek fare martı, bunlar maliyeti düşürür.
  • dh liye ozel menu fiyat yaparsan tutar
  • Hocam üni öğrencisiyim ve çok sık katık yeriz. Öğrenciler katığı çok sever ancak fiyatının uygun olması lazım. İyi bir piyasa araştırması yapın derim. İkinci önemli nokta ise sosu. Bol soslu bir katığa fiyatı da iyiyse hiçbir öğrenci hayır demez. Aynı zamanda evlere ve yurtlara da vızır vızır sipariş götürüyorlar yani sadece ye kalk değil kurye de lazım. Bunları karşılayabilecekseniz kesinlikle kar edersiniz. Ama sadece ye kalk usülü olursa kışın vs oradan geçenler dışında kimse gelmez. Bir katık için soğukta kimse o kadar yürümez.
  • Think- kullanıcısına yanıt
    Hocam tarif ettiğim dönerden bahsediyorsunuz..
    Fakat açacağım yerde üniversite falan yok. İstanbulun bir ilçesi..

    Acaba satışlarımı etkiler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IsO6

    dh liye ozel menu fiyat yaparsan tutar
    %15 yetermi hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.