Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6592 1.7-2.0GHz (8 Çekirdekli) telefonlar - GÜNCEL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
17
Favori
61.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Estağfurullah kardeş yanlış falan anlaşılma yok... Takma kafana bu arada yanlışlıkla arkadaşlık teklifi etmiş olabilirim... Kaderin cilvesi, kabul et istersen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

zopo zp998 her yerde presell mi? var mı tavsiye edeceğiniz bi' yer?

Ben epey araştırdım heryerde önsipariş var. Stokta var diyen sitelere aldanmayın. Pandawill stokta varmış gibi satış yapıyor sordum yokmuş stokta ve ne zaman geleceğini bilmiyorlar.
    http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-ZP998-XiaoHei-II-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-5-5-inch-FHD-Screen-14-0M-Camera-Smart-Phone-With-OTG-NFC-5G-WIFI-Air-Gesture-322561.html
    Burada 300$ ve Aralık sonu göndereceğini yazıyor. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Hocam zoponun orijinal satış sitesinin açılışına mahsus 299 dolardan presell yaptılar. Donra tekrar bir presell yaptılar onda da 339 dolara sattılar diye hatırlıyorum...

Bir de zopomobileshop.com diye bir site var onun da en iyi tarafı avrupa deposu var ama sadece Avrupa ülkelerine, tanıdık akraba falan varsa öyle de alabilirsiniz...

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Geekbuying'den siparişim oldu Alman postasıyla gönderiyorlar böylece kapıdan geçmeside kolay oluyor.
    Fiyatıda hesaplı olunca burdan alırım.

Birde şu telefon var önsiparişte: HTM H100 6592 işlemcili benim gördüğüm ilk 2GHZ hıza sahip.
    Samsung note3 benzeri bu telefon birkaç sitede ve aliexpress'te satılıyor pek bilinmiyor olabilir.

http://www.geekbuying.com/item/HTM-H100-MTK6592-Eight-Core-2-0GHz-5-7-Inch-IPS-FHD-Screen-Smart-Phone-2GB-16GB-13-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---White-322134.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 19 Aralık 2013; 6:48:23 >

Bu direk note 3 klonu olmuş... Bu arada Ocakta Mediatek mt6595'i çıkaracak. Mt6592'nin 4g-LTE modeli 1.7 ve 2.2 ghzlik model olarak çıkacaklarmış...

Klon deyince tv reklamlarında satışı yapılan 200-300 TL. lik dandik telefonlar akla geliyor ben o yüzden klon demedim
    Telefonun kağıt üzerinde özellikleri iyi görünüyor.

4G Türkiye'ye 2015 te ancak gelecek gibi. Bu çıkacak telefonlar o zamana kadar eskimiş olur.
    Hocam ben görüntüsünden dolayı klon dedim.
    Yani birebir benziyor note 3'e.
    Özellikleri gayet güzel.
    Bilindik bir firma değil, en azından ben ilk defa duyuyorum.
    Aslında eskiden zopo, jiayu, vs. ne kadar bilindikti derseniz, haklısınız derim.
    Denemek lazım. Gayet güzel bir telefon olabilir.
  • Newman K2S Pandawill'de 285$'a ön satışta. 32GB, 5,5" FHD, 3000mAh.

OTG, NFC, Gorilla Glass yok.

http://www.pandawill.com/newman-k2s-smartphone-mtk6592-octa-core-17ghz-2gb-32gb-55-inch-fhd-screen-android-42-130mp-camera-p84465.html
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da inew v3 getirebilir misiniz
  • @BAHTİ65
    Hocam Inew V3 başlığında cevap verdim sana burada kine cevaben ticaretini yapan arkadaşlara sorarsan daha iyi olur.
  • şu an sanırım satışta jiake v8 var. presell olmayan bi' 6592 cihaz var mı bundan başka? thl t100 gördüm ama emin olamadım.
  • 6592 siparişleri veren arkadaşların cihazları geldi mi acaba ? Takipteyiz bilgilendirir iseniz seviniriz.
  • Hocam Huawei Honor 3x açıklandı ama o da herhalde daha satışta değil. Keşke Türkiye'ye getirseler. Sonuçta daha pahalı olacaktır ama en azından 2 yıl garantisi olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    huawei ben de garantisi de benden uzak olsun. çinden almak, gümrüktür odur budur uğraşmak daha kolay geliyor bana huawei ile uğraşmaktan.
  • Neden hocam? Kötü bir tecrübeniz var herhalde serisiyle. Anlattın biz de öğrenmiş oluruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler siz işin kurdu olmuşunuz ben cahiliyim.
    6592octa core
    2g/16 ya da 32gb
    5inç ya da daha küçük de olabilir
    720p ekran gg olursa çok cici olur
    2000+batarya.hatta mümkünse 2500+batarya

böyle bir telefon aramaktayım,ufak 720p ekran ve yüksek batarya.
    var mıdır bildiğiniz bir şeyler?
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    http://www.gizbeat.com/mtk6592-phone-list/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

http://www.gizbeat.com/mtk6592-phone-list/

eyvallah
    jiayu G4 eight nuclear beni benden aldı resmen.
    4.7inç 720p ekran
    3000mah pil
    2gb/32gb
    kamera da 13mp sanırım

resmen hayallerimin telefonu donanım olarak.bunda bir de mali 450.
    şarjı bitmeyen ve her oyunu deli gibi oynatan telefon
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    O herhalde normal jiayu g4'ün sekiz çekirdekli işlemciyle güncellenmiş hali olacak. Onların bir de S2 diye bir modellerin dedikodusu yapılıyordu bir ara ne oldu acaba?
    Ben huawei honor 3x ve tcl idol x+ merak ediyorum. Büyük olasılık 3x Türkiye'ye gelir. Çin'de çıkış fiyatı 280 dolar olacakmış... bize de 400 dolar gibi bir fiyata gelse de alsak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim beklediğim modeller (4.7 - 5'' aralığında)
    Jiayu S2 5'' FHD
    Jiayu G4 8 çekirdekli versiyon
    Zopo ZP1000 5'' FHD
    ZP1000 ve G4 3000mAh. S2 2000mAh. pil ile çıkacakmış. S2 pil yönünden zayıf kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.