Şimdi Ara

Yeni Nesil NISSAN QASHQAI -2014 CANLI yayınla Açıklandı- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
16.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Anladım hiç bir türlü indirim söz konusu olmuyo sanırım hiç bi araçlarında.

Hayırlısı olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus
    Yok hocam ben golf aldım artık , Kaporayı verdim .
    Cumartesi gittim bayiye , öylesine uğradım aslında kesin 3 5 ay derler geri dönerim diye. Bayan temsilci sağolsun ilgilendi , gemide başka bi bayiye gelen bi araba varmış , görüşüp onu ayarladi. Ay sonuna kadar gelir dedi. Dizel highline tungsten gri tam istediğim araba yani :) cam tavan var opsiyon olarak , indirim istediğimde euro artışı nedeniyle Doğuş bayi karlarini kisti , indirim yapamıyoruz dedi..

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Yalnız bugünlerde
    "-Bir bakayım bir kaç ay sonra sıra gelir " diye wv ye gidenlere hemen araba teslimi yaptıklarını okudum ve duydum.

Sanki Doğuş grubu taktik değiştiriyor ............ Piyasa şenleniyor.Yalnız bugünlerde sanki Doğuş grubu taktik değiştirdi. Aynı şekilde
    "-Bir bakayım bir kaç ay sonra sıra gelir " diye wv ye gidenlere hemen araba teslimi yaptıklarını okudum ve duydum.

• Artık bütün orta sınıf SUV ler aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Dejavu oldum bir an
    Yeni bir Crv vakası olacak mı bakalım ..

Bugün CR-V'yi detaylı inceledim, kısaca özetleyeyim o aracın elegance'dan aşağısı alınmaz.O elegance'a da 93.000 lira falan verilmez
  • Tasarım olarak ben şahsen çok beğendim. Keskin hatlar ile daha çekici görünmüş, eski kasa yani çıktığı zamanlarda bir inceleme videosunda görmüştüm bir bayana araç hakkındaki yorumunu sorduklarında aynen şöyle diyor " yuvalak hatları çok hoşuma gitti, tam bir bayan arabası olmuş". Şimdiki hatları ise sert, kaslı ve sportif görünüme kavuşmuş " tam bir bayan arabası" olmaktan çıkmış artık erkek olmuş, beğendim. İlk çıktığında kuga'nın özellikle arka tasarımını beğenmiştim ama yerinde görünmeyen olmuş ile olmamış arasında çizgilere sahipti, nasıl ifade edeceğimi bilemedim biraz leylek gibi duruşu vardı diyebilirim, bu aracı görünce işte şimdi olmuş dedim, kugada yerine oturmayan çizgiler şimdi yerine oturmuş. Tasarımcılar iyi iş çıkarmış tebrik ederim.
    Kendime araç bakarken nissan QQ hiç dönüp bakmazdım en büyük sebebi iç tasarımın aynı Dacia'ya benzemesiydi, şimdi ise iç tasarımıda çok güzel olmuş, 60-80 bin TL. verince insan bu tarz bir iç tasarım bekliyor nede olsa.
    Dış basında okuduğum kadarı ile diğer avrupa ülkelerinde eski kasa ve yeni kasalarda fiyatların değişmeden aynen devam edeceğini belirtmişler sanıyorum Türkiye'de böyle olacaktır. Maliyetin yeni kurulan ölçeklenebilir platfrom sayesinde %30 daha aşağı çekildiği açıklandı. Nissan Türkiye'den beklediğimiz yeni kasa fiyatlarının aynen devam ettirmesi gerekir. %30 maliyeti düşmüş bir aracı %30 daha ucuza satmazlar elbette ama kalkıpta CRV gibi kazık bir fiyata getirmeye kalkarlarsa yazık olur.

• Benim fikrim eski kasa fiyatlarıyla yeni kasayı piyasaya sürüyoruz diyecekler. Ancak duruma bakın ki birkaç aydır üst üste zam yaptılar. Şu an indirimsiz 1.6 dci Platinium M/T liste fiyatı 94.665 TL. Model yılı zammı da olacak. Sonuçta size yeni kasanın en üst serisi yani 2014 Yesi Kasa QQ Platinum 1.6 dci düz vites fiyatını vereyim : 96.500 TL. Artık CVT olanı siz tahmin edin :)
  • sirf klima kapaklari duster a benziyor diye su aracin ic tasarimini yerden yere vurmayin. evet bi 3008 kadar gosterisli degil ama bence gayet sade ve kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel ve benzinli arasinda yakit tüketim makasıda kapanmış görünüyor. benzinli alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 dızel otomatık gelecek ama fıyatı 90.000 tl olur...
  • Aracın arka baş mesafesi arttı mı acaba? Mevcut kasanın en büyük sorunu buydu bence. İnanılmaz dar gelmişti bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

mevcut kasaya yine giydirmişler sonra 8.000 tl indirim yapmışlar sağolsunlar , kampanyasız fiyyattı falan deyip bir katakulliyle bu kasa için o da yeni motorun hatrına (kura ve piyasanın durumuna göre, 1.2 dig 190 PS için ) 52.000- 55.000 aralığndan bir kuruş fazla isterlerse tasarımın falan hiçbir önemi yok; direk çöp, ucube olur benim gözümde

Yeni Nesil NISSAN QASHQAI -2014 CANLI yayınla Açıklandı- Yeni Nesil NISSAN QASHQAI -2014 CANLI yayınla Açıklandı-
     Yeni Nesil NISSAN QASHQAI -2014 CANLI yayınla Açıklandı- Yeni Nesil NISSAN QASHQAI -2014 CANLI yayınla Açıklandı-

1.2 dig 190 ps mi? 115 ps değilmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• verdikleri broşürde 1,2 digT motor 115 ps deniyor.
  • Tasarım olarak epey değiştirilmiş özellikle cockpit'deki klima kapaklı değiştirilmesi çok iyi olmuş. Bence müthiş bir şey çıkmış ortaya. Eski modeli çöp, ama bu harbi iyimiş.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    2014 1.6 dizel qashqai platinyumun fiyatı 104.250 TL olarak açıklanmış...
  • 1.6 dci en ustun bi alti donanim otomatik vites 102000 80 bin olsa kesinlikle alinirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.