Şimdi Ara

Yeni Nesil NISSAN QASHQAI -2014 CANLI yayınla Açıklandı- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
16.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki dizel otomatik gelecek mi bunlar belli oldu mu ki??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki de iyiydi yenisi de çok iyi olmuş. Fiyatı önceki kasa gibi mantık çerçevesinde olursa (ki Nissan bu araba ile hayata tutunuyor) çok satar.

• tanıtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 7 Kasım 2013; 18:30:37 >
  • Micra ve notun fiyatı ortadayken fiyat performans ürünü bir şey çıkacağını sanmıyorum.

• Benzinli baz model fiyatı 70 olur
  • 1.5 dci karma tüketim 3.8 litre.
  • Aracın boyutlarında değişim mevcutmu?

• dizel otomatik hemde CVT gelecek. Gerçekten ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemsen

dizel otomatik hemde CVT gelecek. Gerçekten ilginç

bu bilgileri nerden alıyosunuz hocam? link verebilirmisiniz
  • omers O kullanıcısına yanıt
    CVT şanzımanı lansmanda konuşan ingiliz bir aadm söyledi.

Dizelde gelicek dedi mi ben duymadım kaçırmış olabilirim ama CVT dedi
  • İç ve dış tasarım şık olmuş.

• Çok güzel,bir sonraki aracım olabilir,en azından çıkana kadar bekleyeceğim
  • 1.2 başlangıç fiyatı 59.999 TL den başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

1.5 dci karma tüketim 3.8 litre.

boşuna DCİ için merso ve diğer markalar sırada beklemiyor 1.5 dci retro oldu bu alemde
  • Autoexpress co uk adresinden aldım ama dizel otomatik sanırsam henüz tam net değil.
    Nissan Qashqai engines
    Four turbocharged engines, all with stop/start, will eventually be offered. Most popular is likely to be a revamped version of the existing 109bhp 1.5-litre diesel that’ll be road tax free at just 99g/km of CO2. It’s been tweaked to counter criticism of its smoothness and refinement, while mpg also improves to a claimed average of 74.3mpg.

If you want four-wheel drive, you’ll have to go for the 128bhp 1.6-litre diesel that in two-wheel drive form claims 64.2mpg and 115g/km of CO2. This engine can also be specced with the new Xtronic CVT auto gearbox.

Petrol-wise you can go for the new 113bhp 1.2-litre turbo that’s also found in the Renault Clio. It offers similar power and performance to the outgoing 1.6 petrol, but with 50.4mpg and 129 g/km.

Finally, until a hot Qashqai Nismo turns up, the most powerful version will feature a 1.6-litre turbo with 148bhp, but it won’t be available until next summer.

Although the small SUV market is more competitive than ever, Nissan hopes that the new Qashqai will exceed the sales of the old model, especially as it’ll sell in China, too. From our early experiences with the car its hopes are well founded.

Read more:http://www.autoexpress.co.uk/nissan/qashqai/63525/new-nissan-qashqai-2014-release-date-dimensions-price#ixzz3qGOWlOte

• x-trail çok daha şık duruyor. açıkcası görüntü olarak pek beklentimi karşılamadı ancak 1.5 otomatik dizel fiyatları ortalama ne olur bu aracın bilgisi olan varmı ?
  • Acaba baz modelde o konsola ne kadar sadık kalacaklar ?
  • Artık şu arabanın içini geniş yapsınlar da eskisi gibi b sınıfı ayarında iç mekan olmaz umarım.
  • O değil de bu motorun emisyonu euro6ya takılmıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Dizel otomatik vites hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.