Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.753
Cevap
132
Favori
146.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _T-800_ -- 30 Kasım 2024; 3:31:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _T-800_ _ kullanıcısına yanıt
    Daha dün pazarama'dan Msi Mag 271QPX siparişi geçtim aslında bunla ilgileniyordum ama pazarama.com benim karta peşine 6 taksit ve indirim uygulayınca dayanamadım. İtopya çok vade farkı koyuyor, yoksa iptal edip alırdım şimdi. Peşin alacak olan varsa güzel fırsat ama
    (Dahili hoparlör de varmış Gigabyte'ın çok kararsız kaldım şimdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 30 Kasım 2024; 13:50:47 >
  • Samsung'un 24 bine satılan 27" 360 HZ modeline kıyasla aradaki fiyat farkına değecek özellik var mı?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Benim görüşüm yok gibi ritingse bakılırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 30 Kasım 2024; 15:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte monitörde super resulation ayarı var,sırf bu ayar için bile alınır.Samsung da var mı o ayar bilemem.ayrıca gigabyte ın ekranı mat değil.mat ekran çok soluk yapıyormuş ekranı incelemelerde görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _T-800_ -- 30 Kasım 2024; 18:56:35 >

Super Resolution, şu görüntüyü keskinleştirerek düşük çözünürlüğü monitör çözünürlüğüne getiren özellik galiba. Bir bakmak gerek.

Samsung G80D kullanıyorum ve ekranın parlaklığından memnunum ama en iyi değerlendirme monitörleri yan yana getirerek yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Super Resolution, şu görüntüyü keskinleştirerek düşük çözünürlüğü monitör çözünürlüğüne getiren özellik galiba. Bir bakmak gerek.

Samsung G80D kullanıyorum ve ekranın parlaklığından memnunum ama en iyi değerlendirme monitörleri yan yana getirerek yapılabilir.

Bayağı net yapıyo goruntuyu.uzak noktadan düşmanları filan rahat seçersin.ekstra olarak monitorun keskinlik ayarı da var zaten.ben amdnin keskinlik ayarını+monitorun keskinlik ayarını+ o super resulationu fulllemiştim msi ın monitorunu almıştım şu 4 k 160 hz olanı.goruntu tertemiz oluyodu.Msi ın monitorunu benin monitör ayağına uymadığı için iade etmiştim

ikisi de aynı paneli kullanıyor

Samsung

1. Kaplaması mat (+-) kimisi mat ekran sever kimisi glossy kişiden kişiye değişir
    2. 2 yıl garanti (Eksi)
    3. Oled care önlemleri dışında panel arkasında su soğutma benzeri bir sistem kullanıyor (en önemli artısı)

Gigabyte

1. Kaplaması glossy (+-) kimisi mat ekran sever kimisi glossy kişiden kişiye değişir
    2. Dahili Hoparlör
    3. 3 yıl garanti (en önemli artısı)
    4. fiziksel soğutma çözümü (eksi)

giga'da kafa karıştıran fiziksel panel soğutma ile ilgili bir detay göremedim gördüğüm kadarıyla yanma sorunu için sadece yazılımsal oled care önlemlerini yeterli görmüşler. Misal Msi yeni modellerinde panel arkasını full graphen film ile kaplıyor, samsung keza 2024'de çıkardığı modellerinde sıvı soğutma benzeri bir sistem kullanıyor, dell misal bildiğin fan koyuyor, giga'dan da benzer bir çözümler gelebilirdi. sitelerine baktım ama bir şey göremedim.

tamamen kendi açımdan düşünüyorum giga alacak olsam 3 yıl garanti avantajı ağır basıyor.

samsung modelinin şu ana kadar en düşük gördüğü fiyat amazondaydı 23.8 bandına kadar inmişti. o fiyata yakalarsanız + bonus'a 9 taksit (vade farksız)taksit avantajı ile güzel fırsattı tekrar olur mu bilmiyorum.

bunun dışında samsung modelinde 360 Hz'de CW sorunu yaşayanlar var bu konuda bir kaç geri bildirim gördüm kendimde Oled g6'yı kullanıyorum benzer problem bende yok ama denk gelebilir. bunu da belirtmek isterim.

itopyada vade farksız 9 taksit imkanı sunsa alınabilir aslında ama benim nezdimde giga'da en büyük soru işareti panel arkasında donanımsal soğutma çözümü yok bu kafa karıştırıyor.

Bunların dışında her zaman söylerim monitör almadan önce deneyimleme şansınız varsa mutlaka deneyimleyin bir mağazaya gidip teşhir ürüne bakın inceleyin burada bir modelle alakalı destanda yazsak çok muhteşem dediğimiz bir ürün göz zevkinize hitap etmezse sizin için kötüdür o açıdan deneyimlemek monitörlerde çok önemli misal ben LG'nin 27GR95QE-B modelini teknosa'da baya deneyimledim her gittiğimde 15-20 dk kullandım sonra glossy parlak ekran beni tatmin etmeyince almamıştım. o modelde 2-3 ay önce 27K'ları görmüştü teknosa'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 30 Kasım 2024; 22:41:47 >

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

G80D kullanıyorum, 32" 4K 240 HZ olan model. Dâhili hoparlörü var ve çok da iyi. 27" olanda yok o zaman.

Parlak ekranlı döneminin en iyi donanımlı bir oyuncu laptopu kullanmıştım, MSI marka. Teknolojisi gelişti mi, şu an durum nedir bilmiyorum ama beğenmemiştim.

• Ben Samsung Oled G8 kullanıyorum 34" olan model. Malumunuz glossy panel. Açıkçası ben glossy paneli daha çok sevdim. Sadece gündüz biraz sıkıntı olabiliyor ama gözünüz alışıyor bir süre sonra takmıyorsunuz. Akşam odada ışık açıkken bile hiç bir yansımayı görmüyorum. Buna karşılık muhteşem renkler ve canlılık görüyorum.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

AORUS FO27Q3 Fazla ısınmıyor sürekli kontrol ediyorum elimle yaz günü nasıl olur önemli olan orası şimdi havalar serin ozaman yazarım size belkide onun için bir gerek görmediler özel bir soğutma artık ne kulandılar bilemiyorum.

• Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler
    Yeni Nesil Qd-Oled Monitörlervideocardz.com
    MSI confirms MPG 322URX 4K 240Hz QD-OLED monitor features DisplayPort 2.1a UHBR20 - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/msi-confirms-mpg-322urx-4k-240hz-qd-oled-monitor-features-displayport-2-1a-uhbr20
    Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler

Satın aldım incelemesini paylaşacağım biraz sonra videoyu yüklesin de youtube kanalıma

• quote:

Orijinalden alıntı: enja

AORUS FO27Q3 Fazla ısınmıyor sürekli kontrol ediyorum elimle yaz günü nasıl olur önemli olan orası şimdi havalar serin ozaman yazarım size belkide onun için bir gerek görmediler özel bir soğutma artık ne kulandılar bilemiyorum.

Hangi Parlaklık ve kontrast oranında kullanıyorsun?Ben de aldım bugün aynı monitörü

• Msi mag271qpx siparişi verdim ama burada sağolson bi arkadaş Gigabyte FO27Q3 indirimini paylaşmış, fikir değiştirip Gigabyte aldım inş pişman olmam.
    Bu arada Msi Mag 271QPX halen kargoda 33.600 e almıştım incehesap'tan ( şu an fiyatı yükselmiş) iade edemiyorum henüz. İsteyen olursa aldığım fiyata veririm sıfır faturalı garantili haliyle yoksa iade edicem.

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boldrex kullanıcısına yanıt

Gerek yok senin aldığın monitör de bununla aynı neredeyse msi da kalitelidir r serisini neden almadın bu arada ?

• dodolante D kullanıcısına yanıt

Sağol dostum daha iyisi güzeli senin olsun inşallah

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam r serisi daha pahalıydı , hoparlör ve rtings kıyaslaması bi tık iyiydi en son Gigabyte karar verdim. Artık msi gelince iade edicem. Bakalım Gigabyte soğutucu ile ilgili mail attım aklımda tek soru işareti bu kaldı.

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    Rez 😁

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.