onu bir şekil hallettim de. monitörü kapatma tuşundan hiç kapatmamak mı lazım pixel cleaning yapması için? |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (24. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oo bu canavarların konusu varmış.
Amerika fiyatları ile avrupa fiyatları neden bu kadar farklı ben çözemedim.
-
Valla onu bende çözemedim bro. Şimdi şöyle manuel olarak yaptığımız zaman turuncu ışık yanıp sönüyor ya. Off moda aldıgımız da cleaning yaparken turuncu ışıgın flaslamasını beklıyorsun ama flashlamıyor hıc bır sekılde. Hem monıtorden kapatıp denedım hem stand by modunda bıraktım bı fark yok. Belki de off modda pixel cleaning yoktur. Her türlü ben manuel yapıp kapatıyorum, fişini de çekiyorum napalım artık.
-
Eyvallah teşekkürler başkan :)
Her gün yeni incelemelerle, kurcalamalarla buradayız
PG32UCDM araştırmalarımız devam ediyor. Dün akşam (kendimce) yeni bir durum keşfettim. Display Port 1.4 ile nvidia denetim masasından ayarla gsync kullanılabilir halde 10 bit 4k 240 hz oluyor monitör. Kutudan çıkan HDMI 2.1 ile ise 12 bit 4k 240 hz yapılabiliyor. Reddit vs yerlerde baktım. Bu 10biti 12 bit yapmak overclock olur mu diye. Bununla ilgili bilgi henüz bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 454545454545 -- 31 Mart 2024; 15:41:58 >
-
Aynen bro ben zaten o yuzden icinden cikan hdmi ile kullanıyorum. 12 bitin farki olmasa da sonucta 10 bitten kotu olma ihtimali yok.
Ama ufakta olsa 10 bitin 12 bitten kotu olma ihtimali var 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende nit ve sertifika yazmaması normal mi?
-
Hocam sürücü yüklemediğin için olabilir belki
Linkini paylaşayım:
https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-swift-oled-pg32ucdm/helpdesk_download/
Burada Driver Package ASUS_PG32UCDM_WHQL_Driver yazan dosyayı indirip rardan masaüstüne çıkartın. Sonra Bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet deyin ve aygıt yöneticisi içinde monitörleri seçin. Orada monitöre sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir deyin. Açılan pencerede bilgisayarımdaki sürücülere göz at deyip indirdiğiniz masaüstündeki sürücü klasörünü seçin ve yükleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Muhtemelen çözülecektir. Çözülmezse de başka bir çözüm ararız
-
Çok teşekkürler. Nit değeri gelmese de en azından monitörü tanıyor :)
ekleme;
hdr açınca geldi ama burası fix sonrası değişecekti sanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 1 Nisan 2024; 0:42:59 >
-
Sizi mention yapıp bir gönderi paylaşmıştım hocam. tekrar yapıyorum; buraya göre power buttona basıp kapamak lazım.
reddit
PG32UCDM No Pixel Cleaning during Standbyhttps://old.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1b9uq3x/pg32ucdm_no_pixel_cleaning_during_standby -
Hm kacirmisin arada sanirim kusura bakmayin. Yani fise takili olacak ama monitoru butondan kapatacagiz. O sekilde arkada pixel temizligi yapiyor yani
MSI 34'' MEG 342C QD OLED Curved 1800R QD-OLED 3440x1440 (UWQHD) 21:9 175HZ 0.03MS Gaming Monitor
arkadaslar, kullanan var mi aramizda ? gorusler nedir bunun ile ilgili ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle görünmekte hocam. Ama bilmiyorum tabi siz yine takipçisi olun durumun.
-
Tamamdir tesekkur ederim 👍🏼
Hocam sende Neo g7 vardı yanlış mı hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2+2= 4 olayı hocam. Bende iptal etmedim bekliyorum. Fiyat update geldiyse göndermeleri yakındır diyebiliriz :)
-
-
https://www.asus.com/tr/support/faq/1048131/
Buda ekstra incelememi istedikleri link
çok sağ ol. güzel bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şurada oled için çok fena wallpaper'lar var. Ipad duvar kağıdı da hoş duruyor. Monitör koskoca tablet gibi. .Ekranın önünde grenli kaplama olmaması müthiş bir şey :)
İndirmek için;
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X