Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enja , MehmetYilmaz174 , KuaSar34 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
3.697
Cevap
131
Favori
143.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Masa nereden hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donda kullanıcısına yanıt
    Ben yaptirdim bro, sirkette kaynak ustasindan rica ettim. Gittim 2 boy profil demir aldim. Olculeri verdim saolsun iskeleti guzelce yapti. Mdf yi de tanidik marangozdan aldim. Bu masanin maliyeti 900 liraya geldi bana. Genislik 150, derinlik 100, yukseklik 73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaberkay -- 29 Mart 2024; 21:45:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ziyaberkay kullanıcısına yanıt
    Hocam klavye hangisi ? asusun modele benzettim sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hdmi 2.1 kablo almıştım paugge marka. sizce pg32ucdm ile onu mu kullanayım yoksa içinden çıkan display port ile mi?

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 30 Mart 2024; 0:3:50 >
  • 100 dolar steam kodunu an itibariyle aldım. tam 40kya geldi monitör. fiyat olarak mükemmel bir işe imza atmış msi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdinc1 -- 30 Mart 2024; 7:50:21 >
  • Arkadaşlar selam,

Asus PG32UCDM monitörüm geldi az önce. (Vizyon Bilgisayar'dan satın aldım 57,8K)

Dün öğlen satın aldım, bugün sabah Bolt Kargo ile ultra korunaklı bir şekilde, kusursuz geldi. Kargo hızı mükemmeldi.

Monitörü kurdum, çok şükür bende de ölü pixel yok. Asus bu konudaki satın alan arkadaşlar için geleneği benimle de bozmadı çok şükür Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler 

Monitör ile alakalı yorumları yapmadan önce bir sorum olacak, sonra klavyem bozulduğu için klavye alıp geleceğim aklımda Asus Rog Strix Scope II 96 var.

Sıkıntı şu;

Milletin öve öve bitiremediği Paugge HDMI 2.1 kablo, iade etmek istediğim Samsung Neo G7'de de şuanda bu monitörde de bir hataya sebep oluyor.

HDMI bağlantısında sorun olmadığı halde görüntü gidip geliyor, kapanıp açılıyor.

Asus'un içinden çıkan HDMI sürümü kaç olduğunu bilmediğim kablo ile sıkıntısız şuan görüntü alabiliyorum.

Paugge'de ise 4K 120Hz veya daha üstünü seçince görüntü gidip geliyor, kullanamıyorum.

Sıkıntı monitörlerde olmayacağına göre. Sorun nedir anlam veremedim, bilen var mı? Yoksa hiç düşünmeden iade mi edeyim?

Ayrıca, buradan Vizyon Bilgisayar'a teşekkür ediyorum. Hem fiyat idealdi diğer firmalara göre, hem hızlı kargo, hem de millet satın alıyor diye Gaming.gen.tr gibi kurnazlık yapıp fiyatı yükseltmedi.

Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 30 Mart 2024; 12:34:15 >

• PG32UCDM için yakında update geliyormuş.

• @mhasal ve @ziyaberkay şimdilik üç ayak kısmının altına da kitap koyarak dengeledim iyi oldu gibi Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler  Tüm paydaşlara yeni bir konu açalım: Bu PG32UCDM denilen hassas canavarı hangi sprey hangi fiber bez ile temizleyeceğiz? Tavsiyelere açığız :)

• 454545454545 4 kullanıcısına yanıt
    yanlışlıkla elim dokundu. gözlük beziyle zor çıkardım valla. ekrana dokunmayın boş verin silmeyi :) :)

• zamanla tozlanacak bu kaçınılmaz bir durum Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler nihayetinde illaki bir gün silmemiz, temizlememiz gerekecek Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler 

• claswan kullanıcısına yanıt

evet asus bro. scope 2 96 modeli

kankam ikisi de değil desem. Ben içinden gelen hdmi ile kullanıyorum. Posetın ustunde ki qr kodu okutursan 2.1 ve ultra speed sertifikalı. display port ile ndivia denetım masasından 10 bit renk aralıgı alırsın, hdmi ile 12 bit. He fark varmıdır yok mudur bilinmez cunku monıtor bıldıgım kadarıyla 10 bit renk aralıgı desteklı ama ben hdmi ile kullanıyorum bu attıgın paugge kablodan farkı oldugunu dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaberkay -- 30 Mart 2024; 23:0:43 >

Dediğim gibi bro paugge kablonda sıkıntı olabılır oda kaliteli diye biliyorum ama ben içinde gelen hdmi ile 4k 240 hz takılıyorum sıfır problem. Sürümü 2.1 ondan emin olabilrsin. Paugge ekstra masraf olmasın iade et içinden gelen hdmi ile devam.

• 454545454545 4 kullanıcısına yanıt
    Benim ikilim bunlar. Ozellikle ekrana dokundum pislettim. İki fis bi bez tertemiz. Hic zorlanmiyorum tavsiye ederim

• Bu spreyin linki. Daha uyguna da vardi sanirim. Ben hepsibuada üzerinden almistim. Bunula birlikte gelen bezi ekrana sakın vurmayın. Bu bez toz almak için. Masanızda falan kullanırsınız. Ekranı silmek için de aşağıda paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaberkay -- 30 Mart 2024; 23:2:39 >
  • Buda kullandigim bez. İkisini alin emin olun sasiracaksiniz. İnanilmaz kolaylik sagladi bana. Ekran kirlenir diye hic korkmuyorum artik :)

• mhasal kullanıcısına yanıt

Çok iyi haber. Bütün şikayetlere çözüm bulmuşlar valla tebrikler.

• Arkadaşlar ekranı neyle silerseniz silin olmuyor. Görüntüye pek etkisi olmasa da yansımada mavimsi bir iz kalıyor. Bir iki hafta bekleyince gidiyor falan diyorlar ama bilmiyorum artık. Samsung oled paneller için %70 ethanol önermiş ama eczanelere sordum satmıyorlar.

Böyle kullanacağız artık. Bende macbook da vardı onda da benzer bir kaplama var hiç böyle olmuyordu. Bunun kaplamasından tiksindim resmen. Silinemez temizlenemez bir kaplama yapmışlar. Düz cam olsa iyiymiş bundan. Sırf şu kaplama almamak için sebep diyebilirim o derece.

Bundan aldım işe yaramadı. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C667WRX7

• ziyaberkay kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ondan var zaten :) Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 31 Mart 2024; 0:21:1 >

Bro o zaman bezinde sıkıntı var. Ben çokta güzel siliyorum hiç bir iz vs kalmıyor. Mikro fiber bezle silmeniz lazım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.