< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam bugun mu aldınız vatandan. O kadar baktım stok goremedım. Artı olarak hayırlı olsun, eğer asus pg32ucdm aldıysanız pişman olmanız imkansız. Bu monıtoru sevmeyecek insan evladı tanımıyorum ben. O kadar net soyluyorum.
-
2. nesil QD-OLED panel kullaniyor...
-
Evet hocam bugün aldım. Siparişe açıldı bir ara o arada alabildim. Umarım sorunsuz bir şekilde ölü pikseldir ıvır zıvırdır olmadan sağlam bir şekilde gelir.
Ben de çok merak ediyorum umarım şu oled burn in tedirginliğimi alır memnuniyet seviyesiyle.
-
hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size de nasip olsun umuyorum bir an önce gönlünüze göre
-
Tekrar hayirli olsun brocum. Su ana kadar ölü pikselle karsilasan olmadi. İnsallah ayni sekil devam eder. Ben burn in olacagini sanmiyorum olsa da cok uzun zaman sonra olabilir. Hem panel kendini koruyor hem ben kendim 3-4 saatte bir manuel olarak piksel temizligi yapiyorum sadece 6 dakika sürüyor. En son pc yi kapatip yatacagim zamanda manuel piksel temizligi yapip ekrani stand by konumunda birakiyorum. Daha hic fisten çekmedim. Aslinda benim de merak ettigim bir sey vardi simdi aklima geldi. bu paneller fise takiliyken arka da temizlik yapiyorya. Acaba stand by veya kapali olmasi fark ediyor mu. Misal ekranin uzerinde ki power tusundan kapatsak ama fisten cekmesekte temizlik yapar mi merak ediyorum
Bu son soruyu herkese sormus bulundum. Bilgisi olan yanitlarsa cok tatli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaberkay -- 29 Mart 2024; 10:5:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnşallah aynı şekilde devam eder diyelim. Piksel temizliğine gelince şöyle yazılar buldum manualdan,
Pixel Cleaning: It calibrates any issues that may arise on the screen when your monitor has been turned on for a long time. The process will take approximately 6 minutes. This function will automatically activate when the monitor is turned off. Do not unplug the power cord while it is in progress. If you power on the monitor, the Pixel Cleaning will stop operating.
ve
Pixel Cleaning: It calibrates any issues that may arise on the screen when your monitor has been turned on for a long time. The process will take approximately 6 minutes. This function will automatically activate when the monitor is turned off. Do not unplug the power cord while it is in progress. If you power on the monitor, the Pixel Cleaning will stop operating. An Orange Flashing Power indicator means a pixel cleaning is running.Kod
Yığını:Benim tüm bunlardan anladığım standby da kalması gerektiği. Yaparken zaten düğme turuncu bir şekilde yanıp sönüyor sanırım.
-
Evet manuel temizleme yaparken turuncu yanip sönüyor lakin ne zaman stand byda biraksam hic yanip sondugunu goremedim. Cok uzun zaman da baktim ama sabit turuncu yaniyor. Birde gecen gun manuel piksel temizleme yaparken elektrik kesildi. En olur olmaz yerde gidiyor zaten hep. Bu olay bana acaba ups mi alsak dedirtti yani. Birde asus kullanan arkadaslar manuel temizleme yaparken mouseye yada klavyeye dokundugunuz anda islemi iptal ediyor. Bu sadece bende mi boyle yoksa sizlerde de boylemi. Bu mevzu da kotu bence islemi yarida kesiyor zarar verir mi acaba diye dusunuyor insan
PG32UCDM model ürün bugün gaminng.gen.tr de 11:39 da satışa açıldı, 10 üzeri stok olmasına rağmen sadece 2 dakika içinde ben ödeme bilgilerini girene kadar hepsi tükendi, durum cidden çok sinir bozucu bir hal almaya başladı, birilerinin stok yaptığını düşünüyorum.
Bundan sonra dolar vs fiyatlar patlarsa belki o zaman bulunur, yoksa bu ürünü biz bulana kadar yeni jenerasyon modelleri gelecek.
-
Kullanmaya başladıktan sonra detaylı olarak, bir yorum yapabilirim bunlara hocam.
Kılavuza göre böyle ama.
Edit:
Hocam bir okur musunuz?
press the power button to turn it off... otherwise the pixel cleaning wont kick in
https://old.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1b9uq3x/pg32ucdm_no_pixel_cleaning_during_standby
reddit
PG32UCDM No Pixel Cleaning during Standbyhttps://old.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1b9uq3x/pg32ucdm_no_pixel_cleaning_during_standby
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 29 Mart 2024; 12:34:36 >
-
Enteresan. Bende 10 dakika once gaming gen tr de gördüm fakat burayla paylaşmadım. O tarz sitelere alerjisi olan dostlar var :D Haklılar da, taksit yapıyorsun faiş rakam bindiriyorlar. Taksite vade farkı koymayan yerlerden alma taraftarıyım.
Senin dediğine gelecek olursakta 10 tane stogun 3-5 dakika da bitmesi imkansız. Garip bi durum var ortada
-
bu gamingler incehesaplar kullanıcı ile dalga geçiyorlar.
Bu arada stok sayısını nereden görüyorsunuz ? Herkes vatanda şu kadar gamingde şu kadar stok diyor. sepete ekleyip mi görüyorlar.
-
Valla onu bende bilmiyorum bro. Arkadas 10 demis diye oyle yazdim
Asusu bilmiyorum ama, msi modellerde uyku modunda pixel clean yapmıyor, monitörü kapayıp başından kalktığınızda refresh başlıyor
-
Otomatik yapmaması çok saçma yahu. Bilgisayarı kapatınca yap işte.
-
Bunlar zamanla firmware ile düzene girer diye düşünüyorum lakin, bu asusun ilk oledi değil. Yapılmış olması lazımdı diye düşünüyorum. Şu mantık olabilir.
Kalktı monitörü de kapattı. Tamam o halde yapabilirim. Ama standby komutu belki gün içinde 3 5dk içinde de gireceği için bunu kullanmamışlar sanırım.
Kapatırız ya nolacak bu görüntü kalitesine değer gibi :)
-
Vatan bilgisayar aradı beni siparişim için, dünkü siparişimin aslında önsipariş kullanıcılarına ait olduğunu iletti.
Ürünü iptal etmememi önerip Nisan ayında göndereceğiz dediler. Fiyat artışından etkilenmezsiniz hem de dediler. Bekliyoruz gelmesini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X