Arkadaşlar 4070ti super kartım var 2k monitörüm var, sizce 4kya geçmeli miyim 32 inç olarak oynadığım oyunlarda 4k60 üstü performans veriyor kart, her türlü oyunu oynuyorum ya da 27 inç 3k monitörlere mi yönelmeliyim |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (185. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ara çözünürlükler pek memnun edici değil benim için. Tüm oyunlar 1080p veya 4 k için optimize edilliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asus pg27ucdm 27 inch 4k için biri şöyle bir yorum yapmış : "27 inç boyut 4k monitör için çok küçük kalıyor.Pikseller çok küçük gözüktüğü için düşmanı seçmek çok zor." böyle bir şey olabilir mi mesela cs 2 gibi bir oyunda emin olamadım.
-
Merhabalar
Bu iki monitörden sizce hangisini tercih etmeliyim?
-
Bana mesaj atıp monitörle ilgili soru soran 5-6 arkadaşın hiçbiri bu konuda yazmıyor neden acaba? Son zamanlarda çoğu şeyde bu başıma geliyor bir şey için bir konuda mesaj yazıyorum o forumda konuşmak yerine herkes özelden bir şeyler sormak veya anlatmak istiyor. Oralardan insanlarla konuşunda bu sefer konuları boşluyorum bir şey yazasım gelmiyor.
@IRuthless Yok hocam ben GTX 980 ve çktığı zamanından beri 4K çözünürlük kullanıyorum. Şu anda aktif olarak PG27UCDM modelini kullanıyorum. Artık CS de oynasan Knight Online de oynasan bu tarz sorunlar yok.
@numeruscl Hocam attığınız bir monitör 27 biri 34 inç ikisi arasında dağlar kadar fark var bunun cevabını anca siz verebilirsiniz. Kişisel yorum yapmak gerekirse 34 inç ve aralıklı çözünürlükler asla kullanmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X