Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.627
Cevap
128
Favori
138.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar ben de vatandan 27 inç asus modelini ön siparişle aldım ama hala kararsızım, 4k ips bir ekran kullanıyorum çok fazla oyun oynamıyorum arada casual giriyorum. Verilen paraya değer mi emin değilim , 4k 240 oled kullanan arkadaşların fikrini almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27" monitöre 50 bin verilir mi Allah aşkına? asus çıldırmış.

• chopinnyc kullanıcısına yanıt

Eğer oyundaki dünyaya dalmayı seviyorsanız IPSten çok çok daha iyi bir deneyim alırsınız hocam.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Vatan Bilgisayar'da 44 bin TL'ye satılan Samsung G8 32 monitörü Samsung'un kendi sitesinde 30.000 TL'ye aldık. Bu 30 bin lirada acaba Samsung'un ne kadar kârı vardır? Zararına satmaz herhalde Vatan 44 bin liraya satarak ne kadar kar ettiğini size hesaplayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

samsung, Türkiye pazarına özel fiyatlandırma yapıyor denmişti yani 30 binden satsa bile kazanıyor ama çok kazanmıyordur, ürün başına 100-150 dolar. vatan belli ki üreticiden bile fazla kazanıyor. ülkemizdeki vergi sistemi yetmiyor bir de böyle firmalar var

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Bu konuya biraz baktım da dsc normalde çok sorun yaratmıyormuş ama çoklu monitör kullanımı ve alt-tab tarzı geçişlerde sorun olabiliyormuş genelde. 4k 120 hz'i sağlayamayacak bir kart varsa bilgisayarda bu tarz oyunlarda dsc kapatmak da bir çözüm.

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.