Burada da stokta görünüyor. ![]() ASUS 26.5" ROG Swift QD-OLED PG27UCDM 240Hz 0.03ms FreeSync Premium Pro G-Sync 2160p 4K Oyuncu Monitörü https://www.vizyonbilgisayar.com/asus-26.5-rog-swift-qd-oled-pg27ucdm-240hz-0.03ms-freesync-premium-pro-g-sync-2160p-4k-oyuncu-monitoru |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (179. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
şu an kullandığım monitör 10 yıllık 4k 28inç TN :D baştan 32inç düşündüm ama çok büyük geldi. birde dp 2.1 istiyorum malum yeni nesil kartlar için şart gibi bişey oldu dp2.1
o yüzden 27inç kovalıyorum bakalım
-
3. Nesil derken tam olarak nasıl oluyro hocam o kısmı açma şansınız var mı almayı düşünüyordum ben.
-
Beni de dürtüyor girip çıkıyorum bakıyorum ama biraz daha bekleyeceğim hocam. Tam parlak panelli modelleri de değerlendirmem gerek.
-
Gen 3, 3 Mavi katman + 1 yeşil katmandı. Gen 4, 5 Mavi katmandır. Bundan dolayı gen 4 oled hem daha dayanıklı hem de daha uzun ömürlü.
-
Bu yeni gelenler hariç şu an piyasaydakilerin hepsi Gen 3 mü oluyor peki? 31 inç ve üzeri bakıyorum ben, 27 benim için seçenek değil fiyatı iyi gelmişti G8'in aslında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SergenssBu yeni gelenler hariç şu an piyasaydakilerin hepsi Gen 3 mü oluyor peki? 31 inç ve üzeri bakıyorum ben, 27 benim için seçenek değil fiyatı iyi gelmişti G8'in aslında.
Bu yeni gelen 4k 27 inçler gen 4. 4k 32'ler gen 3.
-
Alienware AW2725Q beklemek daha mantıklı sanırım asusun fiyatı baya saçma
-
Siparisi verdim Vatan’dan. Umarim Rting incelemesi, iade suresi dolmadan yayinlanir diyecegim ama mumkun gorunmuyor. Onlarinki de henuz kargolanmadi, resmi cikis tarihinde ellerinde olacakmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gigabyte mo27u2 modelinin fiyatının da asus pg27ucdm yi geçeceğini zannetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 29 Ocak 2025; 0:54:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de almışken neden displayport 1.4 alayım ki ? Bence saçma bu ürünü almak.
-
Asus pg27ucdm modelinde kutu içerisinden çıkan dp 2.1a uhbr20 kablo 1 metre
uzunluğunda bilginiz olsun. Yetişmiyorsa kurtarmıyorsa boyu kendiniz almak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 29 Ocak 2025; 8:46:19 > -
Malesef ayni kronik sıkıntı 4th gen 27 qd-oled’ de mevcut. Hdr1000 modunda dimmer then intended durumu.
Realscene 100 nit düşük
İnç olarak bakıcaksın
1440P 32:9 = Gen 2
32’ 4K = Gen 3
27’ 4K = Gen 4
34’ 21:9 = Gen 1
Teşekkür ederim.
Son haftalarda G8 alan arkadaşlar memnun mu? Sadece, konsol ile oyun ve film izlemek için kullanacağım.
-
Hangisini soruyosun ? bende 32 de var 34 de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vatan’in iki subesinde stok gorunuyor, bizim sipariste hareket yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 32 inc bekliyorum düzgün, gen4 modeller gelir mi acaba bu sene?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
32 hocam benim sordugum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X