< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (181. sayfa)
-
-
Yakın tarihte gelecek başka 27 inç 4k oledler var mı? Yoksa Pg27ucdm almak mantıklı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
msi şubat da çıkacak fiyat olarak aynı seviyede oda 1100$
asus eski kalitesi kalmadı aslındada işte seçenek yok piyasada :D daha monitörün tam inceleme sonuçları bile düzgün çıkmadı karambole alıyoz biraz :D
-
Ben asus 27 aldım bugün geldi daha inceleme bile çıkmamışken.Fakat msi da alacam.halihazırda aorus 32 displayport 2.1 sürümlü olan fo32u2p modeli var. yani karar vermemekle birlikte 32 ideal boyutta.şimdiye kadar da kullandığım en iyi 2 monitör pg32ucdm ve alienware 32 qd oled 4k olan model.
-
benimde elim gitti gitti geri geldi vatandan :D şimdide stok yok diyor :D
benim gönlümden msi geçiyor ama işte ona ne zaman çıkacagı belli değil şubat diyorda belli bi tarihi yok işte.
aç bakalım kutuyu :D incele bakalım burayada resim atarsın kıyaslama tarzında iki paneli
-
Şuan vizyonbilgisayarda fiyat 46.000.Bence pişman etmez.Şuan bunlara yönelme sebebim 3.nesil yada 4.nesil teknoloji falan değil.zaten bu konuda farklılıkları biz göremeyiz ki..tamamen fps yani safgüç elde etmek 2.1 sürümü ile.
-
aynen bende dp 2.1a istiyorum çünkü kafadan 7090 çıksa bile kulanırsın 7-8yıl :D sorunsuz
-
yuh bu kadarda komisyon farkı olmaz be :D
57.999,00 TL hepsiburada daki mağzasında
vizyonbilgisayar.comASUS 26.5" ROG Swift QD-OLED PG27UCDM 240Hz 0.03ms FreeSync Premium Pro G-Sync 2160p 4K Oyuncu Monitörühttps://www.vizyonbilgisayar.com/asus-26.5-rog-swift-qd-oled-pg27ucdm-240hz-0.03ms-freesync-premium-pro-g-sync-2160p-4k-oyuncu-monitoruwww.hepsiburada.comAsus Rog Swıft PG27UCDM Gamıng 4K Qd-Oled Gsync Uyumlu Hdr Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg27ucdm-gaming-4k-qd-oled-gsync-uyumlu-hdr-400-3840x2160-0-03ms-240hz-450cd-monitor-pm-HBC00007TB3UJ
-
Buda bişey değil doğal olan bile var.sepette ek indirim diyor son 1 diyor. akıl bulandırmaktan başka bişey değil ki.
ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıASUS ROG Swift OLED PG27UCDM 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP USB-C USB3.2 G-Sync FreeSync Premium Pro Pivot Aura RGB HDR10 UHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/asus-rog-swift-oled-pg27ucdm-27-240hz-003ms-hdmi-dp-usb-c-usb32-g-sync-freesync-premium-pro-pivot_u28037 -
-
dp 1.4 de DSC ile çıkıyor o hızlara yani sıkıştırılmış olarak yolluyor monitöre buda sıkıntı yaratıyor takılma kara atlama yada bozulma
-
Anlamadım olayı.ekran modeli nedir problem nedir ?
-
şimdi anladım olayı.tabi 1.4a şuan son seri dp 1.4 serisinin sonu.
2.1 ile artık sıkıştırmadan direkt olarak yollayacak.bu da performans ile birlikte ekran kartını ve ekranı tam güçte kullanmayı sağlayacak
-
Tamamdır o şekilde çıkıyor o zaman.
Çünkü hdmi 2.1 standardına bakıyorum 4k 120hz max yazıyıyor dedim nasıl çıktı 240 a 🤣
evet dp 2.1a ile kayıpsız native olarak 4k 240hz çıkıyor :D
-
hdmi 2.1 ile 40gbs hıza ulaşıyor ve sonuç olarak tam olarak 240hz görüntü karesi veriyor.
-
HDMI 2.1:
- Supports resolutions up to 8K (7680x4320) at 60 Hz.
- 4K (3840x2160) at 120 Hz.
- Also supports features like Dynamic HDR and variable refresh rates (VRR).
hdmi standardında olamaz diyor ama 😂
sıkıştırmayla oluyo bu iş bence
-
27 inc 4k qd-oled de HDR nasıl gözüküyor dostlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HDMI 2.1 increases the maximum uncompressed bandwidth that an HDMI cable can handle up to 48 Gbps and the maximum compressed bandwidth to at least 128 Gbps
HDMI 2.1 uses less compression compared to DP 1.4, for 4K 240Hz 10bit HDMI 2.1 uses 2X DSC compression while DP 1.4 uses 3X DSC compression so in theory HDMI 2.1 should be better.
demekki sıkıştırmayla 54 lere çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmondoneo -- 29 Ocak 2025; 16:45:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X