Gelse de fiyat olarak yüksek olur sanırım, G8 32" şu an eğitim indirimi bile 30K'ya satılıyormuş Samsung'un kendisinde. |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (180. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nerede o kampanya göremedim hocam
-
Amazon netflix vs performansını beğendim , daha güzel görüntü veriyor 34 e göre.34 de yakınlaştırma çakman gerekiyor biraz kaliteyi zayıflatıyodu.mac e bağladım 240 hz 2160p de aldım herhangi bir sıkıntı yok.ps5 pro da biraz oyun denedim hdr iyi çalışıyor.parlaklığı az falan gelmedi bana ama 34 hdr olmayanlarda biraz daha parlak gibi geldi bana , onlada ps5 oynamak daha zevkli fakat 1440p verebiliyo ekran 32 de 2160p çalışıyo 120 hz de.ikisinide çok sevdim ben fakat 32 olan 16:9 olduğu için diğerine göre sistemlere daha uyumlu.34 zaten game monitor olarak direk geçiyor direk oyun için daha uyumlu.32 parlaklık bir tık düşük geldi fakat o şekliyle bile gözlerimi oyun oynarken yamulttu yani.göreceli birşey bence.
32 de maci bağladığımda textler gayet net görünüyodu bazıları biraz bulanık vs demişti ben öyle birşey görmedim.
birde dipnot düşeyim diğerlerine göre en ucuzu bu 30k ya aldım bende bu fiyatın üstü fazla bu monitörlere gider 55 falan alırsın oled
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmondoneo -- 29 Ocak 2025; 13:50:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Şu kısımda detayları var hocam, üyelik oluşturup eğitimle ilgili gerekli kanıtları yükleyince sepette düşüyor diye okumuştum henüz karar vermediğim için üyelik yapmadım.
-
Teşekkürler,
Sanırım eksi yön olarak görebileceğimiz; dahili hoparlör olmayışı bir de normal Type-C yok sanırım mini versiyonu var.
Fiyat olarak şu anki indirimle 30k, 32" 4K OLED bir monitör için kaçırılmaz gibi geliyor.
-
30'a düşüyorsa alınır hocam.30'dan fazla etmez zaten bu monitor. 40-50 bin edecek bi cihaz değil.
-
dahili hoparlörü var fakat cılız tabi 2x5w diye hatırlıyorum.ben soundbar bağladım 2 hdmi giriş olduğu için.type c yok bu arada 2x usb a var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kesinlikle değil 55 oled tv alırsın o civarlara.
30 ideal rakam bence ondan aldım yoksa 45 lere almazdım
40 bine aldığım zaman iade etmiştim düşük parlaklık sebebiyle. 30'a düşünülebilir. Samsung ile görüştüm öğrenci indirimi bu G8'de geçmediğini söylediler.
-
-
msi modeleri geliyor ama pahalı 27inç 1100$ 32inç 1300$
-
Şimdi canlı görüşmede bu şekilde söylediler. 30'a düşse ben bile alırım beğenmediğime rağmen.
-
Kardeşim sen mağazaya bir gir öğrenci barkod kodunu vs ayarla kendin gör.eğitim indirimi diye aratarak gir googledan
-
Bununla birleşir mi acaba? Seçili ürünlerde var monitör ama 2 kampanya birleştirmiyorsa bilemem, uygulama varsa telefonunuzdan rica etsek deneyebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 29 Ocak 2025; 14:20:24 > -
-
Ben bunu sordum eğitim mağazasında geçersiz dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mağaza mı seçmek gerekiyor hocam
-
-
Teşekkürler arkadaşlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X