Geçen günlerde almış olduğum Asus pg32ucdm monitör bugün elime ulaştı. Kurulumunu yaptım biraz test ettim. İlk olarak ayak kısmını vidalama yaptığımız kısım çok sağlam durmuyor. Dikkatimi çekti. Onun dışında kutu içeriğin de kabloların bulunduğu güzel bir çanta koymuşlar. Siyah renkler çok başarılı. Oyunlarda çok deneme şansım olmadı. İftardan sonra bakacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Mart 2024; 18:51:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (7. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun hocam, 24 diyordu bunların teslimatına nereden almıştınız
-
Teşekkür ederim hocam. İstemeyerek de olsa İtopya üzerinden aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Nasıl denedin mi oyunlarda ? Beğenmediğin tarafları var mı ? Attığında fotoğrafta monitörün parlaklığı bana biraz az geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuaSar34 -- 19 Mart 2024; 22:10:52 > -
Ekrandaki görüntünün orjinal hali böyle mi bilmiyorum ama köşelerde de sıkıntı var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi modeli kullanıyorsunuz ?
-
Msi ama diğer markalar için de farklı olacağını sanmıyorum.
321urx modeli mi ?
-
Yorumlarınızı merakla bekliyorum hocam ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyundan kaynaklı o görüntü.Yükleme ekranlarında kenarlar o şekilde olmakta bu oyunda.
-
Teşekkür ederim.Biraz daha deneyimlemem gerekiyor. Attığım ekran görüntüsünde parlaklığı kısmıştım hocam biraz göz alışsın diye :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Mart 2024; 23:59:14 > -
Güle güle kullanın hocam. Yorumlarınız benim gibi almayı düşünenler için çok ama çok önemli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açınca deneyimlerimi paylaşıcam arkadaşlar
-
Hayırlı olsun. Yorumlarını bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: dondaAçınca deneyimlerimi paylaşıcam arkadaşlar
Sağolun hocam.
-
54 bin lira şaka gibi 3 ay yemeden içmeden çalışıyor insanlar bu para için ;)
Hocam zaten dediğiniz ucretlere calisan insanlara gelmez bu monitor. Herkes butcesine gore biseyler yapiyor iste :)
Hocam kesinlikle katılıyorum, benim de rating olarak takip ettiğim site tftcentral.co.uk şu an piyasada olan en iyi monitör.
Bu sene bir de LG gelecek onu merak ediyorum, benim fark ettiğim tek fark mat ekran olacak, bu ASUS modeli ise semi-glossy oluyor.
Benimki de kargoya teslimatı bekliyor, yukarıdaki hocamın da İtopya'dan gelmiş, stoklar gelmiş demekki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X