Şimdi Ara

-YENİ NESİL TOYOTA COROLLA-Dünyanın en çok tercih edilen otomobili (781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.805
Cevap
29
Favori
1.256.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm dostlar geçen babama sordum sonra internetten baktım 2009 d4d elegant ın kasko değeri çok düşük. Muadil farklı marka araçlarada baktım sınıfında en düşük corolla sanki, 2010 da normale dönüyor 1 sene 10000tl den fazla fark edermiki arabanın değeriyle alakası yok yani. Bana bir hata var gibi geldi ama kasko sitede yazan fiyattan yenilendi tabiki.

Not: Kasko aylar önce yenilendi aklıma takılmıştı danışmak istedim.

kasko değer listesi için tıklayın
  • Selamlar Uğur Bey,

Aracın deposunu fulleyip sağlıklı bir ölçüm yapma şansım henüz olmadı ama ortalama yakıt tüketimi şehir içi min 5.5 Lt gördüm şimdiye kadar. Uzun yolda eminim çok çok aşağılara inecektir.

Genel olarak aracın her şeyinden memnunum, içime sinmeyen hiçbir şeyi yok nazar değmesin. Ben de iyi ki almışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlow

Selamlar Uğur Bey,

Aracın deposunu fulleyip sağlıklı bir ölçüm yapma şansım henüz olmadı ama ortalama yakıt tüketimi şehir içi min 5.5 Lt gördüm şimdiye kadar. Uzun yolda eminim çok çok aşağılara inecektir.

Genel olarak aracın her şeyinden memnunum, içime sinmeyen hiçbir şeyi yok nazar değmesin. Ben de iyi ki almışım diyorum.

maşallah..güle güle kazasız belasız sürüşler dilerim..ben en düşük 6,5 gördüm ama en fazla 3-5 km yol yapıyorum şehir içinde..daha fazla kullansam düşeceğinden eminim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelikuputis

İkinci el piyasayı incelediğimde 2007 2010 arası benzinli ve dizel arasında fiyat farkı yok ya da çok az... Merak ettim diğer arabalarda fiyatlar uçarken corollalarda pek fiyat farkı yok. Bir de 100 bini devirmiş dizel corollalar alınır mı?

O yıllarda benzinli-dizel arası fiyat farkı fazla değildi diye hatırlıyorum.Bu durumun şu anki ikinci el piyasasına da etki ettiğini düşünüyorum.

Eğer yetkili servis bakımlıysa değil 100 bin, 200 bindeki Corolla'yı bile alabilirsiniz.Km ile oynanmamış olmasına dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: kelikuputis

İkinci el piyasayı incelediğimde 2007 2010 arası benzinli ve dizel arasında fiyat farkı yok ya da çok az... Merak ettim diğer arabalarda fiyatlar uçarken corollalarda pek fiyat farkı yok. Bir de 100 bini devirmiş dizel corollalar alınır mı?

O yıllarda benzinli-dizel arası fiyat farkı fazla değildi diye hatırlıyorum.Bu durumun şu anki ikinci el piyasasına da etki ettiğini düşünüyorum.

Eğer yetkili servis bakımlıysa değil 100 bin, 200 bindeki Corolla'yı bile alabilirsiniz.Km ile oynanmamış olmasına dikkat edin.

toyota ile ilgili düşüncenize aynen katılıyorum

• Corolla nın kasko değeriyle ilgili kimsenin fikri yok sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_blacksea

Corolla nın kasko değeriyle ilgili kimsenin fikri yok sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachjazz -- 20 Mayıs 2013; 9:00:56 >
  • quote:

Corolla nın kasko değeriyle ilgili kimsenin fikri yok sanırım...

ben 2005 at sol hb corollaya trafik + kasko 1200 tl oduyorum
  • Cevap için teşekkürler ama ben yukarıda bahsettigim gibi 2009 corolla ile 2010 arasindaki araç sigorta deger farkından bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevap için teşekkürler ama ben yukarıda bahsettigim gibi 2009 corolla ile 2010 arasindaki araç sigorta deger farkından bahsediyorum.

kusuruma bakmayın model bilgisi dikkatimden kaçmış
  • alınır yeterki bakımlı olsun
  • 2011 model için 2012 nin 10. ayında hasarsızlık indirmiyle 1000 tl ye yaptırdım ankara sigortaya
  • 2009 corolla LS AT % 40 kasko ve %15 trafik indirimi uygulandı 15 mayısta,
    814 tl AKsigorta, 230 tl ray zorunlu trafik sigortası yaptırdım.
  • slm arkadaşlar, 2008 corolla 1.6 elegant sahibiyim. aracımda ısınma sorunu yaşıyorum. motorda ısınma ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok çünkü arac çalıştıktan 3-5 dakika içinde harareti ortaya geliyor. konuyla ilgili aracı servise götürdüm. termostat arızalı dediler ve değiştirdiler. termostat değişmeden önce ve değiştikten sonraki hararet değerleri aynı yani hararette değişme yok. göstergenin ortasına geliyor ibre. ama arabam termostat değiştirildikten sonra halen ısınmamaya devam ediyor. aracım digital, fanı sona getiriyorum ısı derecesini high yapıyorum. evden işe 25 km yol yapıyorum yaklasık 20 dakika sürüyor. fan sıcak üflüyor ama aracın içini ısıtmıyor. ellerim buz gibi arac kullanıyorum. bi arkadasım aracın kaloriferini açma kapama vanası olur onu kontrol ettir dedi. tavsiyeleriniz nelerdir? kış bitti ama 4-5 ay sonra geri gelecek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovesick -- 22 Mayıs 2013; 17:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovesick

slm arkadaşlar, 2008 corolla 1.6 elegant sahibiyim. aracımda ısınma sorunu yaşıyorum. motorda ısınma ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok çünkü arac çalıştıktan 3-5 dakika içinde harareti ortaya geliyor. konuyla ilgili aracı servise götürdüm. termostat arızalı dediler ve değiştirdiler. termostat değişmeden önce ve değiştikten sonraki hararet değerleri aynı yani hararette değişme yok. göstergenin ortasına geliyor ibre. ama arabam termostat değiştirildikten sonra halen ısınmamaya devam ediyor. aracım digital, fanı sona getiriyorum ısı derecesini high yapıyorum. evden işe 25 km yol yapıyorum yaklasık 20 dakika sürüyor. fan sıcak üflüyor ama aracın içini ısıtmıyor. ellerim buz gibi arac kullanıyorum. bi arkadasım aracın kaloriferini açma kapama vanası olur onu kontrol ettir dedi. tavsiyeleriniz nelerdir? kış bitti ama 4-5 ay sonra geri gelecek :D

klima sıcak soğuk kalipesi arızalı olabilir, klima radyatörü tıkanmış olabilir.
    Yetkili servisten memnun kalmadıysanız cok memnun kalacağınız özel bir mekanik servisi önerebilirim,
    klima ve benzeri ısıtma soğutma arızasında kendisinin olmasa dahi doğru yere yönlendirecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbdd41

yeni corollayı bekliyorum umarım iç mekanı yeni auris gibi olmaz..olursa zaten kafadan elerim..auristeki iç mekan çok gıcık bişey..bu toyota dış görünüşü düzeltse iç mekan bozuluyor, içi düzeltse dışı bozuluyo..nasıl adamlar bunlar anlamadım.

Arkadaşım gidipte Auris'in life ya da Active donanımlarının içine bakıp içi berbat diye yorum yazıyorsun.Zahmet olmazsa premium donanımlı bir aracın içmekanına bak bakalım.Aynı şeyleri düşünecek misin? Muhtemelen görmediğin halde gittim gördüm bi cacık olmaz yazacaksın.Ancak ben de bunu yemeyeceğim.Çünkü kendim en az 7-8 defa bayiye gidip premium donanımlı aracı inceleyip durdum.İnan bana arada dağlar kadar fark var.Gösterge panelinden,yarı deri döşemesine,ön panel düzeneklerine kadar herşey farklı ve kalite kendini gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bachjazz

quote:

Orijinalden alıntı: lovesick

slm arkadaşlar, 2008 corolla 1.6 elegant sahibiyim. aracımda ısınma sorunu yaşıyorum. motorda ısınma ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok çünkü arac çalıştıktan 3-5 dakika içinde harareti ortaya geliyor. konuyla ilgili aracı servise götürdüm. termostat arızalı dediler ve değiştirdiler. termostat değişmeden önce ve değiştikten sonraki hararet değerleri aynı yani hararette değişme yok. göstergenin ortasına geliyor ibre. ama arabam termostat değiştirildikten sonra halen ısınmamaya devam ediyor. aracım digital, fanı sona getiriyorum ısı derecesini high yapıyorum. evden işe 25 km yol yapıyorum yaklasık 20 dakika sürüyor. fan sıcak üflüyor ama aracın içini ısıtmıyor. ellerim buz gibi arac kullanıyorum. bi arkadasım aracın kaloriferini açma kapama vanası olur onu kontrol ettir dedi. tavsiyeleriniz nelerdir? kış bitti ama 4-5 ay sonra geri gelecek :D

klima sıcak soğuk kalipesi arızalı olabilir, klima radyatörü tıkanmış olabilir.
    Yetkili servisten memnun kalmadıysanız cok memnun kalacağınız özel bir mekanik servisi önerebilirim,
    klima ve benzeri ısıtma soğutma arızasında kendisinin olmasa dahi doğru yere yönlendirecektir.

Ben sakaryadayım, önereceginiz servis yakın ise deneyebilirim.
    önerinizi bekliyorum teşekkürler

• 2008 model mmt Corollamız var. Şahsen öyle arabadan çok anlayan biri de değilim. Ehliyeti alalı 6-7 ay kadar oldu. Arabanın geriye kaçma durumu beni artık iyice rahatsız etmeye başladı. Bugün Ankara Konya yolundaki (Oran - Gölbaşı dönüşü önceki ışıklar) ışıklarda bile araba geriye kaçınca resmen arabadan soğudum. O yola topu sabit bıraksanız aşağıya gram oynamayacak iken arabanın geriye kaçması ciddi anlamda moralimi bozdu. Nitekim toplam 4-5 aylık bir sürücü olduğumu da düşünürseniz pek hoş olmadı, gözüm korktu. Dik yokuşlarda arabanın geri kaçmasını anlarım ama orada bile geriye kaçması sizce normal bir durum mudur? Bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi pek anlamıyorum bu işlerden.
  • Sıkıntıyı neden mutlaka arabada arıyorsun ? Bilemedim..Bu arabanın direksiyonunu tutan, ön sol koltuğunda oturan biri varmı ?.....Zamanla alışacaksın..45 C lik yokuşta 1 cm bile geri kaydırmadan sürekli duruş kalkış yapıyorum...Yer DOLAPDERE PANGALTI ÇIKIŞI KIRMIZI IŞIKLAR VE 45 C YOKUŞ...En az 3 duruş kalkış garantili....Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Mayıs 2013; 19:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Sıkıntıyı neden mutlaka arabada arıyorsun ? Bilemedim..Bu arabanın direksiyonunu tutan, ön sol koltuğunda oturan biri varmı ?.....Zamanla alışacaksın..45 C lik yokuşta 1 cm bile geri kaydırmadan sürekli duruş kalkış yapıyorum...Yer DOLAPDERE PANGALTI ÇIKIŞI KIRMIZI IŞIKLAR VE 45 C YOKUŞ...En az 3 duruş kalkış garantili....Kolay gelsin..

Abi benim demek istediğim o değil. Hani ben her durup kalktığımda el frenini mi kaldırmak zorunda kalacağım ciddi anlamda sıkıntı bir durum bu. Ben yokuşları es geçtim zaten eyvallah geri kaçar bir şey demiyorum ama dümdüz yolda resmen geriye kaçtı araba. Hatta yanımdaki arkadaşım bile abi kalk servise götürelim o kadar da değil dedi. Ciddi anlamda neredeyse yol dümdüzdü

• 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.