Şimdi Ara

-YENİ NESİL TOYOTA COROLLA-Dünyanın en çok tercih edilen otomobili (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.805
Cevap
29
Favori
1.256.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaş sizin yeni tasarım anlayısınız bu mu? tasarımcılarınız heralde içkiliyken yapmış..

ben anladım ki toyota felan da hikaye arkadaş..çok arıza çıkarmıyo mekanik olarak sağlam araçları belki ama kaportalarının sağlam olmadığını düşünüyorum..adamların mantalitesi saçma sapan bişey...karman çorman bi iç mekan..ortada dandik eski minibuslerin havalandırması gibi havalandırma koymuş..bence siz tasarımcılarınızı Almanya dan seçin bana dua edersiniz..bi onceki kasanın iç tasarımı yeni kasaya 100 çeker bana gore..

ayrıca türkiyede üretim yapıyosun o fiyatlar ne oyle kendinize gelin honda da aynı..honda 1.6 dream benzinlisi 49 bin başlıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbdd41

toyotaya sesleniyorum,

arkadaş sizin yeni tasarım anlayısınız bu mu? tasarımcılarınız heralde içkiliyken yapmış..

ben anladım ki toyota felan da hikaye arkadaş..çok arıza çıkarmıyo mekanik olarak sağlam araçları belki ama kaportalarının sağlam olmadığını düşünüyorum..adamların mantalitesi saçma sapan bişey...karman çorman bi iç mekan..ortada dandik eski minibuslerin havalandırması gibi havalandırma koymuş..bence siz tasarımcılarınızı Almanya dan seçin bana dua edersiniz..bi onceki kasanın iç tasarımı yeni kasaya 100 çeker bana gore..

ayrıca türkiyede üretim yapıyosun o fiyatlar ne oyle kendinize gelin honda da aynı..honda 1.6 dream benzinlisi 49 bin başlıyor..

Muhteşem yorumunuz başta Toyota cep su olmak üzere o kadar çok kişiye yeni ufuklar açmıştır ki...
    Tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pierrecardin

quote:

toyotaya sesleniyorum,

Muhteşem yorumunuz başta Toyota cep su olmak üzere o kadar çok kişiye yeni ufuklar açmıştır ki...
    Tebrik ediyorum.

Arkadasin uslubu disinda katiliyorum..uslubu da cansiz bir varligi elestirirken kullandigi icin kinamiyorum..Genelde ben de uyuz oldugum durumlarda benzer yorumlar yapmisimdir..Ha yapsak ne olur? hic..ama yapmasak daha iyi gibi cunku sevmeyeni kadar seveni de cok..kizdirmayalim..ben de pek begenmedim..o dijital saat nedir ya? cam tavan yapiyorsun acilmiyor.. (muhtemelen olacak auristen uyuzum)en onemlisi fiyat..Guzel ulkemde uretiliyor diye bayram yapiliyor..calisanina yurtdisindakilerin 10 da 1 i maas veriliyor..gel gelelim ithal fiyatiyla ayni? ne anladim bu isten..kufur hak..ustune uretim kalitesizligi kar.. (yok demeyin sakin aksini ispatlayacak yerli uretim varsa soyleyin..)

Baslasak bitmez..neyse beğenmeyen almasin guzel ogluna tabi..

• cancanax C kullanıcısına yanıt
    serdar senmisin bu yazan ? burada da mı buldun beni :))
  • millet birlik olsa bu araç fiyatları bak nasıl düşüyo..zaten oto piyasası durgunluğa geçti..sen galeriye gitmeyi bırak eve kadar gelir araç satmak için satış temsilcisi...

bi markada adam yan havayastğını opsiyon yapmış yani diyor ki paran yoksa öl..bizde böyle yani diyor..elektrikli katlanır ayna,hız sabitleyici vs neyse opsiyon yap eyvallah ama mubarek neden onu opsiyon veriyosun..

..bana göre devlet biraz da ilgili olmalı bu işlerde..Mesela diyecek arkadaş sen madem bu ülkede araç satıyosun en alt versiyonunda bile abs esp tum hava yastıkları standart olacak yoksa güle güle...kimse yatırım yapmaz o zaman demeyin seve seve gelirler ve yaparlar 80 milyon nüfuslu bi ülke..bi çok avrupa ülkesini toplasan bize yetişemez nufus olarak..ama millet olarak içimizdeki gücün farkında değiliz.. araç satılan yabancı sitelere bakın 2. el clio parasına neler neler alırsın..elin japonu gelmiş (honda) en düz benzinli aracını 49 bine satmaya çalışıyo..bizim millet de sanki bedava kapışıyo..bakalım yeni corollayı kaçtan vuracaklar milletin sırtına...kimse yanlış anlamasın ford da aynı hyundai de aynı..hepsi de ülkemde üretim yapıyor...hyundai de zam yapmış ama adam doldurmuş arabayı mesela i 30 da yok yok...ama satılmaz işte neden diye sorsan sağlam değil vs vs...sanki diğer firmalar 120 ile çarpınca yaşam garantisi veriyor..aksine hyundai de çalışan bir komşu şaseleri çok sağlam dedi tavsiye etti test inceleme yazılarında araştırdım yuzde 90 olumlu açıklamalar var...ama gel gelelim ikinci eline araç değer kaybediyor..bi honda civic bakayım dedim 2010 model adam sıfır araç parası istiyo nerdeyse...en sonunda da lanet gelsin dedim araç almaktan vazgeçtim belki seneye..fiyatları protesto ediyorum..50-60 bin lira para şöyle eli yüzü düzgün bi araba..bence hiçbir marka o parayı haketmiyor..otv kdv durmadan bindiriyo devlet sağolsun benzin fiyatları desen malum biliyor herkez..yani Türk milleti haketmiyor mu? niye bu halkı reno 12 lere, şahinlere, eski cliolara mahkum bırakıyosun..gereksiz bişeyse kendileri bıraksın mercedes i o zaman.

benim nacizane düşüncelerim bunlar..isteyen katılır isteyen katılmaz..saygılar...

• quote:

millet birlik olsa bu araç fiyatları bak nasıl düşüyo..zaten oto piyasası durgunluğa geçti..sen galeriye gitmeyi bırak eve kadar gelir araç satmak için satış temsilcisi...

bi markada adam yan havayastğını opsiyon yapmış yani diyor ki paran yoksa öl..bizde böyle yani diyor..elektrikli katlanır ayna,hız sabitleyici vs neyse opsiyon yap eyvallah ama mubarek neden onu opsiyon veriyosun..

..bana göre devlet biraz da ilgili olmalı bu işlerde..Mesela diyecek arkadaş sen madem bu ülkede araç satıyosun en alt versiyonunda bile abs esp tum hava yastıkları standart olacak yoksa güle güle...kimse yatırım yapmaz o zaman demeyin seve seve gelirler ve yaparlar 80 milyon nüfuslu bi ülke..bi çok avrupa ülkesini toplasan bize yetişemez nufus olarak..ama millet olarak içimizdeki gücün farkında değiliz.. araç satılan yabancı sitelere bakın 2. el clio parasına neler neler alırsın..elin japonu gelmiş (honda) en düz benzinli aracını 49 bine satmaya çalışıyo..bizim millet de sanki bedava kapışıyo..bakalım yeni corollayı kaçtan vuracaklar milletin sırtına...kimse yanlış anlamasın ford da aynı hyundai de aynı..hepsi de ülkemde üretim yapıyor...hyundai de zam yapmış ama adam doldurmuş arabayı mesela i 30 da yok yok...ama satılmaz işte neden diye sorsan sağlam değil vs vs...sanki diğer firmalar 120 ile çarpınca yaşam garantisi veriyor..aksine hyundai de çalışan bir komşu şaseleri çok sağlam dedi tavsiye etti test inceleme yazılarında araştırdım yuzde 90 olumlu açıklamalar var...ama gel gelelim ikinci eline araç değer kaybediyor..bi honda civic bakayım dedim 2010 model adam sıfır araç parası istiyo nerdeyse...en sonunda da lanet gelsin dedim araç almaktan vazgeçtim belki seneye..fiyatları protesto ediyorum..50-60 bin lira para şöyle eli yüzü düzgün bi araba..bence hiçbir marka o parayı haketmiyor..otv kdv durmadan bindiriyo devlet sağolsun benzin fiyatları desen malum biliyor herkez..yani Türk milleti haketmiyor mu? niye bu halkı reno 12 lere, şahinlere, eski cliolara mahkum bırakıyosun..gereksiz bişeyse kendileri bıraksın mercedes i o zaman.

benim nacizane düşüncelerim bunlar..isteyen katılır isteyen katılmaz..saygılar...

Araç fiyatları aslında çok değil. Vergi sistemi çok artırıyor. Araçların ham fiyatlarını görünce ben oto firmalarına kızmayı bıraktım. Bir inceleyin isterseniz.

• bugün 1.4d m/m 10.000 bakımını sordum

385TL ymiş. Yuh dedim.
  • quote:

millet birlik olsa bu araç fiyatları bak nasıl düşüyo..zaten oto piyasası durgunluğa geçti..sen galeriye gitmeyi bırak eve kadar gelir araç satmak için satış temsilcisi...

+1

İçimdekileri dile getirmişsin hocam tebrikler.

• Yol bilgisayrındaki ortalama hız neye göre belirleniyor?
    son gittiğimiz mesafe bölü son süre şeklinde mi yoksa 100 km lik periyotlarda falan mı hesaplıyor kesin bi bilgi bulamadım hiç bir yerde
  • Toyota Türkiye Facebook sayfasından...

"Yeni Corolla modelimizin teknik özellikleri ve fiyatı 10 Temmuz günü açıklanacaktır. Detaylarıwww.toyota.com.tr adresinden veya Toyota Türkiye Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz."
  • bu iç mekan saçmalığı sonrası yeni corolla zaten bitmiştir benim için..oyleki comfort benzinlisini 40 bine de bıraksa almam...

alanlara kazasız belasız sürüşler dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemeris

corolla 2009 da arka koltuklar için içecek kutusu koyma bölümü olarak ortadaki kül tablası gibi bişeyin içine mi koymuş?

Arkadaşlar biraz eski tarihli bir alıntı yapacağım ama;
    resimdeki ürünü gören, alan, kullanan, fikri olan biri var mı?
    Yani varmıdır böyle bir ürün?

• Sıfır aldığım 2004 Corolla terra model 120 000 km sorunsuz arabamı satıp 2012 model dizel elegant otomatik 35000 km 50 000 TL aldım. Uzun zamandır araba bakıyordum sıfır Honda civic LPG elegans otomaik alıyordum son anda sorun cıktı olmadı bende ikinci el Corolla aldım. Fiyat nasıldır. Araba temiz kullanışmış. Servisi aradım +2 yıl garanti yaptıracam 630 TL istediler. Serviste cam filmi takılmış. Bende alarm ve bagaj havuzu taktırmayı (250 +110) düşünüyorum. Ayrıca 90 km uzerıne cıktıgımda sol on camdan rüzgar sesi geliyor hafif ama onuda garantı kapsamında göstermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerx -- 26 Temmuz 2013; 18:43:23 >
  • kardeş dizel nasıl bilmem ama o 90 dan sonra rüzgâr sesi alma olayı benim corolla da da var ve uzun yolda insanı yoruyor ben sattım aracı 2010 model daha 30 bin km de idi tüplü araba gerçekten içeri çok ses alıyor ilk aldigimda bana sessiz gibi geldi ama her geçen gün soğudum aRaçtan bu bütün japon araçlar da var garanti kapsamında bir sonuç çıkar mi bilmem ama bu arabalar hakkını sadece motor anlamında veriyor gerisi hikaye parasını hak ettiğini şahsım adına düşünmüyorum

• çınarlı Ç kullanıcısına yanıt
    Bugün Kocaeli KAya da Alarm ve bagaj havuzu takdırdım (360TL) ayrıca +2 yıl garanti yaptırdım. (620TL) Garanti kapsamında vites topuzunu değiştirdim üst kısmı deforme olmuştu. Ayrıca yol sesi konusunda 4 kapının kontrolü yapıldı dendi ama eve gelirken aynı sesin olduğunu gördüm. Diğer kapılar olsa sorun olmazda sürücü kapısı 100 Km geçince ses duyuluyor ve rahatsız ediyor neyse 40 000 bakımında tekrar söyliyeceğim. Sessizlik konusunda şuan memnununm daha önceki LPG idi ve ses daha fazlaydı dizel bir arabaya göre sessiz olduğunu söyleyebirim.
    40 000 bakımında neler yapılıyor ve ne kadar masarfı oluyor bilgi verebilirmisniz.
  • Hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerx

Bugün Kocaeli KAya da Alarm ve bagaj havuzu takdırdım (360TL) ayrıca +2 yıl garanti yaptırdım. (620TL) Garanti kapsamında vites topuzunu değiştirdim üst kısmı deforme olmuştu. Ayrıca yol sesi konusunda 4 kapının kontrolü yapıldı dendi ama eve gelirken aynı sesin olduğunu gördüm. Diğer kapılar olsa sorun olmazda sürücü kapısı 100 Km geçince ses duyuluyor ve rahatsız ediyor neyse 40 000 bakımında tekrar söyliyeceğim. Sessizlik konusunda şuan memnununm daha önceki LPG idi ve ses daha fazlaydı dizel bir arabaya göre sessiz olduğunu söyleyebirim.
    40 000 bakımında neler yapılıyor ve ne kadar masarfı oluyor bilgi verebilirmisniz.

kardeş ben sattım kurtuldum o ses insanı çok rahatsız ediyor özellikle uzun yolda

• Forumun eski popülerliği kalmamış ama , bir sorunum var beyler.
    2009 25 binde dizel corolla var.Daha önce babamdaydı şimdi ben kullanıyorum.Bakımları yetkili seviste yapılmış.Sakin kullanılmış bir araç.

Geçenlerde sollamaya çıkarken 2. viteste tam gaz yaptım , 3 bin devirlerde sanki araç gazdan biraz çekip geri basmışcasına anlık olarak ivmeden düştü.3. vitese attım onda da aynısı oldu. Tam gaz yapmayınca böyle bir sorun yok. Sizce sorun ne olabilir ?
  • Sorun hala devam ediyormu? Bizim araçta böylebir problemle karşılaşmadım , ama sensörlerden kaynaklanabilir ki eger oyleyse alindigimdan beri bu sekilde olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.Kaan

Forumun eski popülerliği kalmamış ama , bir sorunum var beyler.
    2009 25 binde dizel corolla var.Daha önce babamdaydı şimdi ben kullanıyorum.Bakımları yetkili seviste yapılmış.Sakin kullanılmış bir araç.

Geçenlerde sollamaya çıkarken 2. viteste tam gaz yaptım , 3 bin devirlerde sanki araç gazdan biraz çekip geri basmışcasına anlık olarak ivmeden düştü.3. vitese attım onda da aynısı oldu. Tam gaz yapmayınca böyle bir sorun yok. Sizce sorun ne olabilir ?

Bu sorunla bende karşılaşıyorum hocam. 2011 corolla var 35.000 km'de.
  • 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.