Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

x-trail sahibi arkadaşlar araçta direksiyondan radyo değiştirmek istendiğinde kayılı radyolar değilde radyo arama modunda değişiyor yani kayıtlı radyolar arasında değişmiyor bunun bir çözümü veya atladıgımız bir nokta var mı ?

Atladığınız bir nokta yok, direksiyondan sadece arama modunda kanal değiştirilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_dh

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

x-trail sahibi arkadaşlar araçta direksiyondan radyo değiştirmek istendiğinde kayılı radyolar değilde radyo arama modunda değişiyor yani kayıtlı radyolar arasında değişmiyor bunun bir çözümü veya atladıgımız bir nokta var mı ?

Atladığınız bir nokta yok, direksiyondan sadece arama modunda kanal değiştirilebiliyor.

favori kanallarda dolaşmak için illaki ortadaki konsolu mu kullanmak zorundayız? araç kullanırken aslında direk direksiyondan yapılabilse süper olurmuş kötü olmuş bu.
  • 3 aydır kullanıyorum. yakıt olsun güvenlik olsun konfor olsun iç hacim olsun çok memnunum. eko modda kalkıştaki hantallık hariç performanstan da memnunum. bundan iyisi şamda kayısı.

• 3.sıra koltuk***
    ileri geri hareket eden orta sıra koltuklar.
    açılır komple cam tavan
    360 derece çevre görüş sistemi
    çarpışma önleyici sistem
    şerit takip
    kör nokta uyarı sistemi
    ön arka ve aynalardaki kameralar
    koltuk ve bardak ısıtma
    tam otomatik park asistanı
    start stop motor
    otomatik elektronik el freni
    vergi avantajlı 1.6 dizel motor

• bu aracı muadillerinden ayıran özellikler.

eksileri ise tabi can sıkıyor.

• cam açma düğmelerinde ışık olmaması
    kalkışta motorun kasayı yavaşça kaldırabilmesi (eko moddan çıkarsanız daha iyi)
    hareket edince kapıları kilitlememesi
    yan aynaların ve camların uzaktan kumandayla kontrol edilememesi
    multimedia sistemdeki verimsizlik.

• artıları baba gibi artılar iken
    eksileri ufak tefek eksiler.

alınır mı? kesinlikle evet.

• 2015 ppp x-trail aldım.Kesinlikle tavsiye ederim.üstteki arkadaşın tespitleri çok doğru
  • Su aracin eski kasasini yeniden cikarip yanyana koysalar inanin kimse guncel kasanin yuzune bakmaz.arac tek kelime ile hormonlu qq olmis.guzelim araci mahfettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

Su aracin eski kasasini yeniden cikarip yanyana koysalar inanin kimse guncel kasanin yuzune bakmaz.arac tek kelime ile hormonlu qq olmis.guzelim araci mahfettiler.

Hormonlu derken nispeten doğru, zaten eski kasadaki Qashqai+2 nin yerine çıktı X-trail.
  • Qashqai 2010 sahibi idim.Dün yeni kugayi inceledim.xtrailin yarı donanımlı haline 160 bin fiyat çektiler. Sonra hanımla gidip 160 bine yeni kuga alacağımiza xtrail alırız dedik ve 2016 model sıfır bayiden xtrailin platinium premimum packi 160 bine aldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2003

Qashqai 2010 sahibi idim.Dün yeni kugayi inceledim.xtrailin yarı donanımlı haline 160 bin fiyat çektiler. Sonra hanımla gidip 160 bine yeni kuga alacağımiza xtrail alırız dedik ve 2016 model sıfır bayiden xtrailin platinium premimum packi 160 bine aldık.

Hayırlı olsun çok iyi seçim bugün Yen'i Kugayı ben de inceledim tam bi hayal kırıklığı ne renk aldınız

• emotıon E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İnci beyazı renkte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

arkadaki yolcular için konulan bu ızgaralardan sıcak hava çok az geliyor.Sizde de durum öyle mi?

• Nissan küçük dostlarımızı da düşünmüş

carwowyoutube
    Nissan X-Trail 4Dogs - see its cool canine-friendly features | Top10s
    https://www.youtube.com/watch?v=022x8zJojEM

• CarAdvice.com
    2017 Nissan X-Trail facelift revealed for America, "indicative" of Australian look - UPDATE | CarAdvice
    http://www.caradvice.com.au/478977/2017-nissan-x-trail-facelift-hybrid-revealed-in-the-us/?source=plista

• Arkadaşlar şanzıman sorunu hangi yıl giderildi. Manuel almak daha mantıklı değilmi hem arıza yapmaz daha az yakar daha seri olur vs gibi.

• Kimse yokmu yakıt tüketimi şehiriçi şehirdışı nedir acaba

• serisonu101 S kullanıcısına yanıt
    2014 modellerde olduğu ve giderildiği söylenyor.Daha sonraki yılların üretiminde pek şikayet yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu101

Kimse yokmu yakıt tüketimi şehiriçi şehirdışı nedir acaba

ortalama olarak şehir içi 7-8lt. şehir dışı 6 - 7 lt
  • Tşk ederim. Freemontla bunun arasında kaldık😪

• Arkadaşlar bildiğiniz kronik sorunları varmı acaba x trailin. Süspansiyonları yumuşak bir araç bakıyoruz sert arabalar şehiriçinde tümseklerde falan bozuk yolda çok rahatsız edici. Birazda yalıtımı iyi oldumu tamam işte

• serisonu101 S kullanıcısına yanıt
    jantlar 19 olduğu için süspansiyon aradığınızı veremeyebilir, test edip bakın.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.