< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzu -- 24 Haziran 2014; 22:16:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzu -- 24 Haziran 2014; 22:16:24 > |
F fakay2015 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Sayın Fatih Bey,
İnanın şu foruma uzun zamandır girmek istememe sebebimsiniz. Ne yapmak istediğinizi de tam anlamış değilim. Bana sadece birşeyleri kötülemek size mutluluk veriyor gibi gelmeye başladı. Çünkü aracıyla ilgili iyi bir şey söylemeye kalkana adeta yorumlarınızla saldırıyorsunuz. Yakında neredeyse aracımızdan memnun olduğumuz için suçluluk duymaya başlayacağız herhalde. Herkese birşeyler yazdığınız için arada kendi yazdıklarınızı da unutuyorsunuz herhalde. O yüzden bir kaç hatırlatma yapayım.
Bakın burada aracı makyajı ve birtakım ek özellikleri için aldığınızı söylüyorsunuz. Yani bir şekilde makyajı ve kalitesi sizi tatmin etmiş alırken. Ayrıca Bu fiyata bu kadar olur gibi bir yorumunuz da var.
Bakın bu da sizin yorumunuz. Yani o fiyat etmezmiş. Lütfen karar verin, bu kadar paraya bu kadar kalite mi, yoksa bu fiyat etmez mi? Bir başka konu da sileceklerin kalkmamasına getirdiğiniz iki ayrı yorum.
Tabi ondan sonra, "belki öyle gerekiyordur" deme gafletinde (!) bulunan 750ahmet61 nickli arkadaşa da yükleniyorsunuz bu affedilmez hatasından dolayı. Şöyle söyleyeyim, ben merak edip baktım. Mühendislikten bihaber olan kalitesizlik timsalleri Mercedes, Audi, BMW ve WV marka araçlarda da durum böyleymiş meğerse. Hatta biraz da "aklımı" kullanıp internette araştırınca bunun aerodimaik adına böyle oduğunu gördüm. Yani rüzgar sesi olmasın diye kaputun altında silecek kolları. Peki kolları kaldırmak istediğimizde ne yapacağız? Yine "aklımı" kullanıp kullanım kılavuzuna bakınca şunu gördüm. Silecek kolunun yukarı kaldırılması: Silecek lastiği değiştirilirken silecek kolu yukarı bakmalıdır. Silecek kolunu yukarı çekmek için kontak anahtarı kapalı (OFF) konumdayken 1 dakika içinde kolu 4 iki defa yukarı itin (0,5 saniye içinde). Silecek faaliyeti çalışmanın ortasında duracaktır. Sileceği değiştirmek için, aşağı konumuna getirin ve kolu 4 bir kez yukarı itin. Evet kafaları çalışmayan Nissan mühendisleri yaptıkları hatayı farketmişler ki kullanım kılavuzuna çözümünü de yazmışlar. Neyse, zararın neresinden dönsek kar... Sadece eleştiriyor olsanız yine bir sorun yok, ancak bir süre önce bu forumda sizin meşhur balata sesini duymadığını söyleyen insanlara "koyun" demiştiniz. Az önce söylediğim gibi silecek kolunun aşağıda olmasının bir sebebi olabileceğini söyleyen arkadaşa da "biraz aklını kullanmasını" söylüyorsunuz. Maalesef kendinizi çok yükseklerde görüyorsunuz gibi geliyor. Beni kişisel olarak da rahatsız eden kısım tam da bu işte. Emsalsiz bir zekanız var ve size karşı çıkanların hepsi de "akılsız koyun". Fatih Bey, geçenlerde merak edip CRV konusuna bakmıştım. Bakalım yorumları nasıl diye merak ederken gördüm ki, o forumda da bolca yazıp CRV sahipleriyle kapışıyorsunuz! Onların bir çoğunu da sinir etmişsiniz. Bir yorumunuzda x-trail facebook sayfasından da atıldığınızı söylemiştiniz. Onlarla da çok iyi geçinmediğiniz sonucunu çıkarıyorum. Buradan şöyle bir sonuç çıkıyor. Ya sizde bir geçimsizlik var ya da etrafınızdaki geri kalan tüm insanlarda... Fatih Bey, burada eğrisiyle doğrusuyla iyi niyet içerisinde paylaşımlar yapmaya çalışıyoruz. Sizin koşullanmış negatif tavrınız genel bir rahatsızlık yaratıyor. Size arabanızı satmanızı söylemem haddime değil, ama en azından foruma yazmamanızı rica ediyorum. Şurada iki satır keyif almak istiyoruz, onu da zehir etmeyi bırakın artık. Saygılar. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzu -- 13 Haziran 2014; 14:49:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |