Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
374.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: avanoss

amazon.com isimli alışveriş sitesi genelde Türkiyedeki fiyatlardan 80 - 100 euro daha ucuz ürnlerin bir çoğunda.. 5610 bu sitede 300 euro fiyattan satılıyor. türkiyedeki fiyatıda 375-400 euro aralığında olur gibi, yani 650 YTL - 700 YTL aralığında fiyattan cıkabilir tahminimce.

benim içinde iyi oldu, az daha şeytana uyup w850i alcaktım. 740 ytl ye

birde, telefonun üzerindeki sağa-sola hareket eden tuş ne işlere yarıyor, biraz telefonun estetiğini bozmuş gibi gelde, cok ufak bi ayrıntı belki ama daha hoş olabilirdi bu kısım bence...
    birde ana tuşlar dokunmatikmi yoksa normalmi.. hiç önemli değil benim için ama merak ettim sadece. sonucta nokia yaptıysa bi bildiği vardır...

bahsettiğin tuş sanırım müzik bölümüne geçiyor direk.. bende tuşların dokunmatik olup olmadığını çözmüş değilim ama dokunmatik olduğunu sanmıyorum ve dokunmatik olmasa daha iyi olur diye düşünüyorum.

• biraz önce yabancı bi sitede okudum, sağ-sol tuşu menüler arasında geçiş yapmak içinde kullanılyomuş.. menüler sağdan sola veya soldan sağa gezilebilyomuş ve bu çubuk sayesinde oluyormuş.. belli başlı menülerin geçişi bu çubukla olurken, altındada dinamik menü denilen alt menüler acılıyormuş. umarım yanlış çevirmemişimdir.. çünkü youtube de videonun birinde menü geçişleri üstteki çizgi şeklinde olan sağ sol tuşları ile yapılıyor.. yazan yanlış yazmışta olabilir. bi an önce gelsede bizatihi incelemeleri okusak...

biraz alışık olmadığımız bi durum olsada umarım kullanışlıdır.. bu arada tuşlar bana sanki dokunmatik gibi geldi, hiç bi çıkıntı yada basılcak gibi gözükmüyor..

ayrıca bazı ülkelerde satış izni için gerekli olan FCC onayıda alınmış.

ereyon.com alışveriş sitesindede yakında paralel ithalatı satışa sunulacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 7 Kasım 2007; 2:42:43 >

• +
    sar değeride 1.14

yani baya sağlıklı diyebiliriz...
  • canımı sıkan bişeyde nokia nın ayrımcılığı... asya ülkelerine dağıttığı sürümlerinde dahili hafıza 512 MB.
    http://www.nokia-asia.com/A4515036
  • nokia 5610 express music

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 7 Kasım 2007; 13:19:59 >
  • fazla pahalı çıkmasında ne olursa olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

fazla pahalı çıkmasında ne olursa olsun..

atalar boşa dememiş "at avrat silah birde nokia" diye.
    normalde telefon bağımlısı birisi değilim, ama bu telefon insanı kendine aşık ettiriyor resmen yaaa.
    suny erikzon, zotorola, Zamzung kullandım ama NOKIA nın yerini hep aradım. yani döndüm dolaştım gene baba ocağına döndüm.. daha doğrusu bu telefonla döneceğim.

NOKIA aldım, yıllarca kullandım, istemeyerekte olsa vedalaştım, 3.kattan merdiven boşluğuna düştü. hala kabus gibi gözümün önüne geliyor parca parca olmuş hali.
    o zamanlar tıfılız ya, nokia nın kıymetini bilmiyoruz ya, değişiklik olsun dedim,,,,
    suny erikzon aldım yok tuş çatlaması, yok ses gitmemesi, yok yeni yazılım, yok şusu yok busu uğraştım durdum.sattım
    zotorola aldım aynı problemler farklı şekilleerde gene karşımda. tabiki sattım..
    zamzung aldım, telefonu şarzdan alamaz oldum, e mecburen yedek bataryada aldım, kullanımı iğrenç ötesi, kişiselleştirebilirlik sıfır,, . orjinal yedek batarayaya verdiğim 40 ytl de cabası. ilk fırsatta satacağım.

NOKIA 5610 express music alacağım nasipse,

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

fazla pahalı çıkmasında ne olursa olsun..

atalar boşa dememiş "at avrat silah birde nokia" diye.
    normalde telefon bağımlısı birisi değilim, ama bu telefon insanı kendine aşık ettiriyor resmen yaaa.
    suny erikzon, zotorola, Zamzung kullandım ama NOKIA nın yerini hep aradım. yani döndüm dolaştım gene baba ocağına döndüm.. daha doğrusu bu telefonla döneceğim.

NOKIA aldım, yıllarca kullandım, istemeyerekte olsa vedalaştım, 3.kattan merdiven boşluğuna düştü. hala kabus gibi gözümün önüne geliyor parca parca olmuş hali.
    o zamanlar tıfılız ya, nokia nın kıymetini bilmiyoruz ya, değişiklik olsun dedim,,,,
    suny erikzon aldım yok tuş çatlaması, yok ses gitmemesi, yok yeni yazılım, yok şusu yok busu uğraştım durdum.sattım
    zotorola aldım aynı problemler farklı şekilleerde gene karşımda. tabiki sattım..
    zamzung aldım, telefonu şarzdan alamaz oldum, e mecburen yedek bataryada aldım, kullanımı iğrenç ötesi, kişiselleştirebilirlik sıfır,, . orjinal yedek batarayaya verdiğim 40 ytl de cabası. ilk fırsatta satacağım.

NOKIA 5610 express music alacağım nasipse,

hemen hemen bu tür şeyler bende de söz konusu olmuştur.. önümüze bakalım..

• arkadaşlar bu telefonun kamerası kötü mü olur sizce?
    yani mor ya da pembelik sorunu olur mu?
    Nokia'nın kendi lensleri pek kaliteli olmuyor diye biliyorum da onun için sordum.
    bi N73'ün kamerası kadar olmasa da 7390'ınkinden daha kaliteli olsa iyi olur.
  • nokia 5610 ile çekilmiş fotolar.... VGA modunda çekilmiş araba resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 7 Kasım 2007; 13:26:47 >
  • 5610 flashed successfully with JAF

biz burada telefonu bekleyeduralım, aylardır kullanan adamlar telefona flash bile atmış, yeni versiyon yüklemişler... ayrıca 5610-7390-6500s aynı arakablolarının kullanıyormuş ve jaf denen programla versiyon yükseltilmesi yapılıyormuş...

BURADA
  • quote:

5610 flashed successfully with JAF

biz burada telefonu bekleyeduralım, aylardır kullanan adamlar telefona flash bile atmış, yeni versiyon yüklemişler... ayrıca 5610-7390-6500s aynı arakablolarının kullanıyormuş ve jaf denen programla versiyon yükseltilmesi yapılıyormuş...

BURADA

Biz de daha bekleyeduralım.
    Bakalım daha ne zaman gelecek türkiyeye
  • güzel telefona benziyor grafik konusunda baya bi başarılı duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

5610 flashed successfully with JAF

BURADA

Biz de daha bekleyeduralım.
    Bakalım daha ne zaman gelecek türkiyeye

aynen biz de daha bekleyeduralım..

• beklemeye gerek yok paralel ithalat 5610 ereyon.com da cikti...ama biraz tuzlu 770 ytl...
  • merakim sudur ki, samsung g600 piyasada cikmadan yine ereyon.com paralel ithalat telefonu satiyordu ve 1200 ye falan satiyordu ...ama g600 turkiyede cikinca ayni gun fiyati 700 lere dustu.... acaba 5610da da boyle bir olayla karsilasirmiyiz acep ? bence bu fiyat bu tel icin cok fazla ....
  • hakkı 600 ytl ....
  • ereyon doğal olarak ilk getiren olduğundan biraz kaymağını yemek isteyecektir.. yakında diğer sitelerdede satılmaya başlamasıyla fiyat 650 civarlarına düşecektir..
  • bakalım w910i nin fiyatı ne olacak.. fazla oldu sanki fiyat biraz bunun.. gerçi 6500 slide de 888 ile çıkmıştı daha ne kadar oldu ve ne kadar düştü.. buda kısa bi süre içinde inecektir.. hemen damlamamak lazım..
  • Beyler diğer sitelerde ne zaman çıkar bu telefon yani ne zaman almalıyım ayrıca ereyondaki paralel ithalat grey mi şimdi o.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.