Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
374.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu ya hiç bu tel u takip eden Ne diyorsunuz 2 hafta içinde tel alacam bu tel beklemeye değer mi....yoksa 5700 yada e65 yada 6500 slide a mı yöneliyim?
  • beklentilerine bakmak lazım söylediğin telefonlar birbirlerinden farklı ne istediğine bağlı olay..
  • vazgeçtim bu tel dan e 65 alacam ya da 5700
  •  ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

nokia 5610 xpressMusic için

Software Version enter *#9999#

*#92772689# for checking ISDN number.
    1) Serial No.
    2) Made
    3) Programming date
    4) Repaired
    5) Transfer user data ?
    6) Life Timer

*3001#12345# for field test mode and nam selection and some other stuff...
    1) NAM 1
    a. Home System ID
    b. Own Number
    c. Alpha Tag
    d. PSID/RSID lists
    e. Change Defaults
    2) NAM 2
    a. Home System ID
    b. Own Number
    c. Alpha Tag
    d. PSID/RSID lists
    e. Change Defaults
    3) Security a. Displays security code
    4) Emergency
    a. Emergency number 1
    b. Emergency number 2
    c. Emergency number 3
    5) SW Version a. Displays sw version
    6) Serial No. a. Displays ESN
    7) Programmed
    8) Field Test

*#639# to change NAM.

Free SMS Tip
    1. turn our phone off.
    2. turn it on and enter your pin.
    3. enter *#746025625# 4. now "SIM CLOCK STOP ALLOWED" will be displayed.
    now you can send sms for free. if you turn your phone off and later on you have to reenter this code!!

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1907gfb

a.q bi telefon çıkartcaklar adamı çıldırtıyolar ya 2 aydır ben bu telefonu bekliyorum madem çıkarmıcan nie gösterion çıkardn nie türkiyeye göndermiosn bu arada avrupada yerimizde belli oluyo en son bize gelio telefon
    NOKİA SABRIMI TAŞIRMA ÇIKAR ARTIK ŞU KÜLÜSTÜRÜ YETER BE!!

arkadaşım telefon zaten piyasada ne bu öfke.. telefon çıkmış durumda..

• telefon ereyondan 765 ytl ye alınır mı sizce
  • son sürat bu telin piyasada çogalmasını bekliyorum.artık külüstür olan 3230 umu değiştiricem.aklımda d900i vardı uygun fiyat oldugu için.ama sonyericssondanda atak bekliyordum.bi wolkman tel yaptılar gerisi gelmedi.bekliyordum yazdan beri 3.2 mp wolkman cıksın diye ama gelmedi.sonuçta yıllardır nokia kullandığım içinde nokia teşekkurler 5610 aldıkmı birde 4 gb hafıza kartı tadından yenmez .yabancı forumlarda kamera :( sonyericson 3.2 ler kadar iyi olmasada ii olduğu söylenior.valla hiç bekleyemeyecem artık erezyon dan bi düşsün cihaz çünkü bu site ilk getiriyor ve kaptırdıgına bu fiyattan veriyor.sanıyorum 650 den cıkar piyasaya .az daha sabır yani arkadaşlar ;);)

• kamerası kötü gözükmüyor aslında yabancı forumlarda. çekilen resimlerde gayet net ama belki ben yanılıyorumdur. çok çok önemli de değil aslında, asıl amacı müzik telefonu olması zaten. eğer kamera özelliği daha iyi olsun diyorsanız 6500 slide düşünebilirsiniz...

ben şu an %51 5610
    %49 6500 slide arasında kalmış durumdayım...
  • Ya arkadaşlar bu telefon mp4 mü yoksa 3gp formatında mı video kaydediyor?
  • bu ne be kardesim ne yaptin sen nokiaa
    samsung G600 690 ytl
    valla ben 5610 XpressMusic e 770 ytl vermem o kadar etmez cunku gider n95 alirim be nokiaa
  • Bu tel. u ereyondan başka yerde hala gören olmadı mı?
  • nerde gördünüz telefonu yaa ben metrocity kanyon akmerkez teknosa sormadığım yer kalmadı be...
  • eet tel ereyonda var

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=80814&ref=google&gclid=CMXq68Of3I8CFQuuQwodkyzr8Q

bide buna 4gb hafıza alsan tel olcak sana 900 ytl harbi cok pahalı ztn bi hafta önce falan vazgectim dedim napıyorum napcam bi tel icin o kdr paramı verilir ve psp almaya karar verdim slimler 300 ama 8gb hafızaları +-250 civarı bisey yani 550 gelcek 2630 alcam tel olarak nokianın o da 200 yani 750 burda 150 kar var..hem 2630 baya hafif ve 1 cm inceliginde..teli msj atmak ve konusmak icin kullanıyorum o tel beni keser geri kalan hersey pspde var 8gb hafızanın 4gbsini oyuna ayırsam 3gb muzik 1gbyide arada film atar izler siler yine atarım tvyede baglanıyo.. net vb. seler pspden şaşılmaz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 15 Kasım 2007; 0:45:18 >

• Arkadaşlar biraz önce ceptıkla.com u aradım telefondan 5610 bu ay içinde satışa çıkacakmış...Tabi fiyatı belli değil ama olsun en azından artık bekliyeceğim süreyi biliyorum...
  • arkadaşlar ben dün izmirde bi avea mağazasında gördüm. fiyatına 690 ytl dediler. bence şuan bile alınabilir ama ben biraz daha bekliyicem yaygınlaştıkça fiyatıda düşer heralde.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 16 Kasım 2007; 2:29:54 >
  • Nokia 5610 XpressMusik Kamera

• Nokia 5610 xpressmusic Musikplayer

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.