Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence gayet güzel duruyor telefon hızlı bir telefonsa almayı düşünebilirim 6300 dan iyi olduğu kesin fiyat farkı da fazla değil arada. özelliklerinde bir sitede ses kayıt yok yazmışlar doğru mudur ? doğruysa saçmalık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 14 Haziran 2009; 13:47:32 >
  • Çok para
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebula449

quote:

Orjinalden alıntı: laprace

6300 a benziyor 6300 ovallaştırılmış hali gibi

3600slide ile 6300 kırması birsey olmus bakın

Yeni Nokia 6303 Classic

Yeni Nokia 6303 Classic

6300 ile 3600 slide geceleri fabrikada boş durmamışlar

• telefonu bugün inceledim...malzeme kalitesi ve telefonun ergonomisi çok iyi..ele çok güzel oturuyor..6300 ın biraz daha genişi diyebilirim..boyu ve kalınlığı aynı..
    menüsü s40 yeni versiyon ve eskisine göre bazı değişiklikler var..ikon şekilleri değişmiş..menü yine standart ama ek özellikler eklenmiş rehberde ve uygulamalar bölümünde daha belirgin olmak üzere..eski versiyondan farklı olarak messenger yüklü geliyor..share on ovi adlı bir yazılım daha eklenmiş..yine uygulamalar bölümünde indirme diye bir yazılım daha var..
    haritalar adlı yazılım ajanda menüsünün içinde..burada ne işi var anlamadım ama öyle yapmışlar..
    telefonun hızı gayet iyi..8 gb lık hafıza kartını hiç kasmadan çalıştırdı..
    görüşme esnasında ses çok net ve yüksek..sonuna kadar açmaya gerek kalmıyor..orta seviyede bile yeterli..hoparlör kamera vizörünün hemen yanında..ve yeterli ses çıkışına sahip..kulaklık sesi içinden çıkan kulaklıkla pek iyi değil ama kaliteli bir kulak içi kulaklıkla denedim..xpress serisi dahil bildiğim tüm nokia modellerinden daha yüksek bir ses çıkışı var..son seste kulaklıkları kulaktan çıkarmak zorunda kalabilirsiniz..
    kamera performansını bilgisayarda denemedim ama ekrandan gördüğüm kadarıyla gayet güzel..
    sonuç olarak ben telefonu beğendim..alıp kullanan arkadaşlar daha geniş yorum yapabilirler..

• 6300'dan yaklaşık 100 tl daha pahalı ama yeni versiyon bir telefon oluşu ve diğer artıları bbu fiyat farkını kapatır diye düşünüyorum, güven veren bir görüntüsü var, incelemek lazım, bir de 6700 çıktı sanırım ama satışa girmedi heralde göremedim .
  • o kırma telefona okadar para verilirmi yaa
  • almış yada alacak olanlar kusura bakmasın ama bu telefona +400 tl vermek enayiliktir hiç bir extrası olmayan bir telefon
  • 6300=279 TL
    Ekran=2.0 inch
    Bekleme=340 saat
    Konuşma süresi=3,5 saat
    Dahili Hafıza=7,8 mb
    Kamera=2.0 mp
    Max. Haf. Kartı=2 gb

6303=384 TL
    Ekran=2.2 inch
    Bekleme=450 saat
    Konuşma süresi=7 saat
    Dahili Hafıza=64 mb
    Kamera=3.2 mp+çift led flash+efektler+otomatik netleme
    Max. Haf. Kartı=4 gb

Bence 6300 almayı düşünenler bu modeli gözden geçirmeli, evet daha pahalı 6300'a göre ama kesinlikle fark ta var arada.3 sene önce çıkmış 6300 279 TL ederse 6303'e 384 TL vermek pek te mantıksız değil.Taş gibi telefon işte daha ne olsun tepe tepe kullan.Bu telefonu alsam şu an kullanmakta olduğum 2630'dan sonra çağ atlamış gibi olurum heralde:) Ama tabi keşke fiyatı daha uygun olsa kim istemez ki ? Dolar yuro yükselmemiş olsaydı bu telefonu 300 TL civarında bi fiyata alabilirdik şimdi kampanyaları takip etmek lazım kdv indirimlerini felan.

***Alan arkadaşlar yorum ve amatör inceleme yaparlarsa memnun oluruz çok faydalı olacaktır, özellikle hızını merak ediyorum ben hızlı bir telefon mu şarz durumu nedir vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 15 Haziran 2009; 0:55:01 >

• Onu bunu bırakında 6300i gelecekci wireless bağlantılıwww.nokia.com.tr var... sordum nokia ya o model TR'ye gelmiyecek dedi... deli oldum...
  • orta sınıf güzel bir cihaz. 6300 gibi buda çok satar bence.gayet iyi valla
  • nokianın orjinal sitesinde yk sanki bu model
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosica

6300=279 TL
    Ekran=2.0 inch
    Bekleme=340 saat
    Konuşma süresi=3,5 saat
    Dahili Hafıza=7,8 mb
    Kamera=2.0 mp
    Max. Haf. Kartı=2 gb

6303=384 TL
    Ekran=2.2 inch
    Bekleme=450 saat
    Konuşma süresi=7 saat
    Dahili Hafıza=64 mb
    Kamera=3.2 mp+çift led flash+efektler+otomatik netleme
    Max. Haf. Kartı=4 gb

Bence 6300 almayı düşünenler bu modeli gözden geçirmeli, evet daha pahalı 6300'a göre ama kesinlikle fark ta var arada.3 sene önce çıkmış 6300 279 TL ederse 6303'e 384 TL vermek pek te mantıksız değil.Taş gibi telefon işte daha ne olsun tepe tepe kullan.Bu telefonu alsam şu an kullanmakta olduğum 2630'dan sonra çağ atlamış gibi olurum heralde:) Ama tabi keşke fiyatı daha uygun olsa kim istemez ki ? Dolar yuro yükselmemiş olsaydı bu telefonu 300 TL civarında bi fiyata alabilirdik şimdi kampanyaları takip etmek lazım kdv indirimlerini felan.

***Alan arkadaşlar yorum ve amatör inceleme yaparlarsa memnun oluruz çok faydalı olacaktır, özellikle hızını merak ediyorum ben hızlı bir telefon mu şarz durumu nedir vs.

ben cumartesi günü ikinci telefon olarak aldım bir tane..zaten yukarıda ilk izlenimimi yazmıştım..ek olarak hız ve şarj konusunda değineyim..hız olarak bir önceki yazılıma göre belirgin bir hız artışı var..6500 slide ile karşılaştırırsak belirgin olarak daha hızlı..15-20 civarı sms yi silip ana klasöre dönerken 6500 slide ın yarısı kadar bir sürede işlemi tamamlıyor..
    şarj konusuna gelirsek ct akşam full şarj ettim..o günden beri sürekli açık..günde 50 civarı sms,1 saat tel görüşmesi,10-15 dakika internet,7-8 fotoğraf çekimi ve 45 dk lık bir video oynatımıyla şu saat itibarıyla şarjı hiç düşmedi..hala full..

• bu model satmaz nedeni ise 6300 çok benzio tipi iğrenç saçma bişi iştee
  • Resmen 6300 Yahu...
  • telefonun 6300'a benzemesinin neresi kötü anlamadım ben.Aynısı olsa ne farkeder sonuçta 6300'dan artıları var daha ne olsun.
  • quote:

telefonun 6300'a benzemesinin neresi kötü anlamadım ben.Aynısı olsa ne farkeder sonuçta 6300'dan artıları var daha ne olsun.

Ben de aldım ilk nokiam ve gayet güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaladin -- 19 Haziran 2009; 3:50:44 >
  • Telefonu kullananlar tuş takımının kullanımıyla ilgili yorum yaparlarsda sevinirim, bir de ses kayıt ve ortam sesleri kayıt var mı? her ikisi de varsa nasıl çalışmakta kayıt sınırsız mı?numara engelleme var mı?
  • quote:

Telefonu kullananlar tuş takımının kullanımıyla ilgili yorum yaparlarsda sevinirim, bir de ses kayıt ve ortam sesleri kayıt var mı? her ikisi de varsa nasıl çalışmakta kayıt sınırsız mı?numara engelleme var mı?

Tuş takımını beğendim en azından önceki telefonumdan iyi ama bi telefoncuda eline alıp incelersen daha iyi anlarsın..
    Ses kayıttan kastın görüşme kaydıysa var.. ayrıca ortam sesleri de kaydedilebiliyor..
    Kaydet dediğimde 1 saatlik bir zaman sayacı başlıyor..

Medya menüsü şöyle ki: Kamera - video kaydedici - medya oynatıcı - radyo - kaydedici(ses kayıt) - ekolayzer - stereo genişletme.

Sanırım numara engelleme yok ya da nasıl yapıldığını bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaladin -- 20 Haziran 2009; 1:54:23 >
  • Wifi olsaydı tadından yenmezdi valla....

Tip

Wifi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.