Bildirim
Yeni Nokia 6303 Classic (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Walla benim aklımı da giriyor bu telefon, 6500'dan sonra buna geçebilirim gibi -
-
Ürünün ses çıkışı düşük.Ekranı büyük.3,5mm jack girişi yok.Menü hızlı.
Bence şu andaki fiyatı çok yüksek.400 lira civarı satılıyor.Hakettiği fiyat 300 lira civarı. -
kullanan arkadaşlar cekim güçü nasıl kapalı ortamlarda nasıl bir proplem varmı
telefonun kapanma kilitlenme kasma gibi
tşk -
cok yapmacık bı model... -
quote:
Orjinalden alıntı: dyoldaş
kullanan arkadaşlar cekim güçü nasıl kapalı ortamlarda nasıl bir proplem varmı
telefonun kapanma kilitlenme kasma gibi
tşk
Çekim gücü hakkında bişey diyemicem test imkanım olmadı.. kapanma kilitlenme olmuyor menüsü hızlı.. sadece nokia maps rota hesaplarken kilitlenme olabiliyor.. belki beklesem devam edecektir ama ben sabredemediğim için kapatıp açıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: AYYUZLUM
cok yapmacık bı model...
yapmacık olduğunu düşünmüyorum elde 6300'dan güzel duruyor.. tabi senin fikrin bişey diyemem
-
6300'a benziyo bi üst modeli gibi yapmışlar. -
arkadaşlar özelliklerinde 3.5 ses giriş görünüyor, öyle değilmi acaba? -
arkadaşlar telefon bana hediye olarak geldi, ancak bu paraları kesinlikle hakedecek bir telefon olduğunu düşünmüyorum, ilk başta telefon zil sesi gerçekten kısık ancak hoparlore bagladınızda tatmın edecektır, elinizde senheiser gibi bir kulaklık da varsa medya oynatıcısından gayet faydanalacaksınızdır, ancak deminde belirttiğim gibi farklı bir telefon değil ve bu paraları hakettiğini düşünmüyorum .3g-wireless gibi özelliklerin olmamasıo gercekten handikap -
Başka bir başlık açılmıştı 6303 ile alakalı oraya edindiğim gözlemleri aktarmıştım,burada da kararsız arkadaşları gördüm aynı cümleleri buraya da yazıyorum,umarım faydası olur..
Ben de bugün 1,5 sene severek ve zevkle kullandığım U600'mü satıp 6303 aldım.İlk heyecanla hemen incelemeye koyuldum izlenimlerimi anlatayım sizlere;
-Kulaklık sesi çok hoşuma gitti,6300 da kullanıyorum ben 2.telefon olarak ondaki boğuk sesten kat kat kaliteli çıkıyor,konuşurken karşınızdaki insanın sesini rahatlıkla duyuyorsunuz
-Zil sesini en yükseğe aldım ancak az gibi geldi,gürültülü ortamlarda duyması oldukça güç
-Kamerası 3.2 MP olmasına rağmen rölantide çok puslu gösteriyor,çektikten sonra biraz netleşiyor belki pc'ye atınca daha net olur henüz denemedim
-Yanında 1 Gb kart verdiler kartın içerisinde saçma sapan klasörler gördüm hastalıktır bende bişeyleri silmek dosyalar büyük boyutta olduğu için hemen sildim umarım işime yaramaz ileride
-6300'ın çağrı ve mesajlarda kenarda yanan mavi ışıklarına benzer bir fonksiyonu joystick kenarlarından yanıp sönen beyaz ufak bir ışıkla sağlamışlar
Alalı henüz bir kaç saat olduğu için daha detaylı inceleyemedim,gözlemlerim şimdilik bu kadar,keşfettiğim şeyler oldukça paylaşacağım..
-
Arkadaşlar 6220 ye bakmadan bu modele karar vermeyin, 1-2 hafta önce bu telefonu alacaktım fakat karşılaştırmalar sonucu 6220 aldım symbian ve 3g gibi birçok avantajı var önemle duyurulur...6220 derim başka birşey demem (Symbian os 9.3) -
Bugün itibari ile bende Nokia 6303 sahibiyim. İlk başta Nokia N 82 veya N79 alacaktım.
Telefonu gördükten sonra iyi almışım diyorum.
Şuan kulaklık çıkışında logitech x 540 la beraber power fm dinliyorum.
İlk izlenimlerim.
Ekranına hasta oldum diyebilirim.
Tuşları yerli yerinde yanlız dikkatli kullanmak gerekir. Çok fazla mesaj çekenler tercih etmemlili.
Kutu içeriği standart zaten anlatmam gerek yok. Yanlız usb kablosu şaşırtıcı afalladım diyebilirim.
Çok kısa değil nerdeyse kablo yok diyebilirim.
Şarjı hakkında şuan bir şey söylemek yanlış olur.
Daha önce 65oo slide kullanmıştım. Askerden geldikten sonra 6303 almak iyi oldu.
Devamlı takım elbise giyen biri olarak masaya koyar koymaz ofistekilerin bütün dikkatlerini üzerine topladı.
Çok yakışıklı, karizmatik bir telefon yapmış. Akıbetine gelince 6300 gibi olacağı kesin.
O zamana kadar bana arkadaşlık etsin yeter.
Kamerası için almayın şimdiden söyliyim. 6300 serisinden farkı yok.
Yanlız metal kısımları eski serilere göre daha kaliteli hatta 8800 serisi gibi kaliteli yapılmış.
Alacaklara öneririm. Yanlız çok fazla program ve medya delisi iseniz almayın.
Radyosu, mp3 playerı güzel. Daha yüksek kapasiteli bir hafıza kartı aldığınız zaman tadından yenmez.
Sevdim bu telefonu. Her gören yeni mi çıktı ? Modeline bunun diyor ?
-
5mp+gps li 6220 bu modelden 30 tl kadar fazla dururken 6220 alınması çok mantıklı.Bu telefonun ederi 300 - 325 TL arasıdır. -
3.5 mm kulaklık çıkışı mevcut. 5 + 1 logitech ses sistemini sorunsuz çalıştırıyor. -
6220'nin bu telefon karşısında tek dezavantajı şarj süresi gibi duruyor (tabi kağıt üzerinde, 6303 daha uzun dayanıyormuş gibi görünüyor teknik özelliklere bakınca)
bunu 6220 ile kıyaslamak doğru değil zaten, çünkü 6220'de wifi da olsaydı, gelmiş geçmiş en iyi telefon olurdu kanımca -
arkadaşlar 6303'ü nemesisle türkçeleştirmek için türkçe product kodu yazabilirmisiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: delfy
arkadaşlar 6303'ü nemesisle türkçeleştirmek için türkçe product kodu yazabilirmisiniz?
Telefonun modeline uygun olan kodu seçin.
NOKIA 6303 Classic RM-443
0568421 EURO-C TR MATT BLACK
0569019 EURO-C TR STEEL
0584659 EURO-C TR CHESTNUT
0584841 EURO-C TR SILVER BROWN -
30.07.09 BB5 6303c 8.90 v5 Global added
Yeni firmware bloga eklendi indirip phoenix ile yükleyebilirsiniz.
http://nokia-firmware.blogspot.com/2009/07/nokia-bb5-firmware.html -
quote:
Orijinalden alıntı: xsw
quote:
Orijinalden alıntı: delfy
arkadaşlar 6303'ü nemesisle türkçeleştirmek için türkçe product kodu yazabilirmisiniz?
Telefonun modeline uygun olan kodu seçin.
NOKIA 6303 Classic RM-443
0568421 EURO-C TR MATT BLACK
0569019 EURO-C TR STEEL
0584659 EURO-C TR CHESTNUT
0584841 EURO-C TR SILVER BROWN
teşekkürler xsw
bişey daha sorucam nemesis product kodu değiştimiyormu artık? daha önce birçok telefona yapmıştım ama sizin verdiğiniz kodu birtürlü yazdıramadım telefona ne yapsam sonunda eski kod duruyo. yardımınız için tekrar teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X